REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

VELA trimite Corpul de Control la Constanţa

VELA trimite Corpul de Control la Constanţa

Replica API 5 octombrie 2020 | 13:36 6563

Ministerul de Interne trimite Corpul de Control la Constanţa, în urma scandalului iscat de intervenţia unor poliţişti la o şcoală, anunță stiripesurse.ro Opt elevi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost ridicaţi de către poliţişti din curtea unei şcoli din municipiul Constanţa, duşi la o secţie de poliţie şi amendaţi cu câte 250 de lei.

Părintele unui copil a spus că aceştia nu distrugeau, nu înjurau, stăteau de vorbă de un ton civilizat, iar cu câteva ore înainte jucaseră fotbal şi baschet în curtea unităţii de învăţământ.

"Referitor la situația aplicării a 8 sancțiuni contravenționale unor elevi, de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenție al polițiștilor din Constanța, prin Corpul de Control al Ministrului, la finalizarea cărora se vor dispune măsurile legale care se impun", transmite IGPR.

Anterior, I.P.J. Constanța a comunicat că pentru unitatea de învățământ la care se face referire, la nivelul Secției 2 Poliție Constanța, au fost înregistrate 4 sesizări scrise și 5 telefonice, dintre care 3 prin apel 112, cu privire la faptul că se tulbură ordinea și liniștea publică a locatarilor.

"Astfel, în cursul zilei de 2 octombrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Secției 2 au legitimat 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, care se aflau în curtea instituției de învățământ, încălcând normele legale de acces. Polițiștiștii au procedat la înștiințarea tinerilor în cauză despre faptul că vor fi conduși la sediul poliției în vederea legitimării și luării măsurilor legale.

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei, fiecare, pentru pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în incinta instituției de învățământ, fără a avea acordul școlii pentru folosirea terenului de sport după terminarea cursurilor. Totodată, polițiștii le-au reamintit acestora despre responsabilitatea privind respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a se proteja pe ei înșiși, dar și pe toți cei din jurul lor", a transmis IPJ Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt chiar foarte fericit! Nu am veleitati de postac - e o meserie pe care oricine o poate face chiar si comunsiti inculti ca tine! Comunistii e "baieti"? hah ha multumesc ca mi-a confirmat demonstratia. vezi ca ai jetul slab ia o placuta suedeza de la mine poate ti se intareste! Are proteina lichida placuta!
0
0
Esti un trist larg..cu veleitati de postac.iah marlane..te ai bagat si tu in seama cu baietii de pe aici..jet
6
0
Dece nu trimiti corpu de control unde au disparu 24miliarde cu primar PNList kre a pikt si il vreti VICE
2
4
Daca nu erau senilii comunisti nu mai aveam nici javre sa ne manance de cur! Faptul ca te-ai ofuscat atat de tare incat sa-mi raspunzi demonstreaza ca am intuit corect!
4
1
Politistii din Constanta au actionat corect. Si eu am o scoala in spatele casei iar pe terenul de sport al acesteia se strang zeci de tigani care joaca fotbal. Galagia este infernala. Mai mult acesti tigani se urca pe gardurile imobilelor din apropiere.
17
3
sa-i pupi in KURUKET..pe senilii comunisti..daca nu erau ei ..tu astazi..Mda..erai un kAKAT la gard,si te manca un caine repede..
12
4
Vine si mascariciul?
1
25
Lasati copii sa bata besica, asa uita de mancare.Bine ca nu i-au impuscat!
1
26
La cate infractiuni se fac in curtea mai asta e frectie. ce sa faca corpul de control? il da jos pe gluga? e omul lor.
0
23
Deci niste bosorogi senili comunisti securistoizi pensionati pe speciale au fost ofuscati ca nu si-au mai facut somnul de frumusete ca niste putori ce au fost toata viata si inca mai sunt din cauza unor pustani dornici de miscare si fara inhibitii verbale. Asa ca au trimis garcioii de la S2 la rupere care dobitoci cum sunt asta au si facut. Dar ghinion de nesansa printre pustanii corditi s-a gasit un fiu de securist mai nou in putere si plin avant care le-a dat-o in gura la seniliorii rezervisti ! Iar dobitocii de militeni au picat la mijloc cu excesul lor de zel si acum platesc oalele sparte!
3
37
esti o javra de om incult, needucat, lipsit de bun simt si morala , rusine, dar tu nu ai avut o nicicand !
21
6
Corpul de Control nu a fost trimis la fel de repede si la Emi Pian! Unitati de masura diferite! Nu stiu daca exact acei copii au facut galagie,mizerie,au vorbit urat etc.,dar fenomenul exista,nu numai in curtile unitatilor de invatamant! Exista elevi aroganti,obraznici,lasa fel si fel de gunoaie in urma lor ,asculta muzica data la maxim cu versuri de toata jena! Multi fac aceste lucruri cat mai departe de locuintele si ochii parintilor,acasa sunt mielusei!
9
24
Sa ma cac in sepcile voastre !
3
36
cand ai luat ceva la gurita?
2
32
la cate... asa a venit si pentru domnul inspector sef, anteriorul, pentru hora din mamaia.. si voi ati crezut! n au venit pt hora, ci pt altele.. ca art.297, 296, 295, 269
1
22
Cine spunea, Albota, un ciudat, mai face si haina militara de ras. Sa-si educe copilul. Mergeti in curtea scolii dimineata, la oricare scoala, sa vedeti ce mizerie lasa acesti copii nevinovati.
12
21
acvariul de rechini,cracude si moluste de la cernavoda
5
17
Pe tiganii care devasteaza parcuri si produc pagube de milioane de euro de ce nu ii ridicati? Aia sparg banci in continuare si fac mizerie
11
31
Pot sa pariez ca daca acesti tineri nu erau olimpici asa cum se zice si ar fi fost de etnie NU PRIMEAU AMENDA! Poate felicitari... Se integrau in societate facand sport, in schimb periculosii astia mici deranjeaza cu IQ-ul lor! Daca mai prind si doua batrane cu leustean pot fi propusi pentru medalie de merit!
12
28
sunt ocupate de tigani barbugii !!! Muie primaria plina de infractori !!! Corpul de control la primaria muistilor !!!
12
23
dati afara definitiv si dosare
5
26
EDUCATIA IN PRIMI PASI DE VIATA INCEPE DIN SINUL FAMILIEI ACASA EDUCATIA SCOLARA O PRIMESC TOT DE ACASA DIN SINUL FAMILIEI SI LA SCOALA DACA SCOLILE DIN ROMANIA AU DEVENIT LOC DE RECREERE IN ZILELE LIBERE NU ESTE RAU DAR RETINEM CA ERA TRECUT DE ORA LIMITA SI IN CURTEA SCOLII PAZNIC NU EXISTA SA TRIMITA ACASA COPII DUPA ORA 19 CIND DEJA SE INTUNECA IN ACEASTA PERIOADA SPER CA NOUL PRIMAR ALES SA VINA CU SOLUTII PENTRU A CREA POLITICI BUNE PUBLICE MUNICIPALE PENTRU TIMPUL LIBER AL COPIILOR POLITIA A FOST CHEMATA SI A RASPUNS VINOVATI SUNT PARINTII CIND COPII NU SINT ACASA DUPA O ORA TIRZIE
117
5
In acelasi context epidemiologic v-ati cacat pe voi in fata clanurilor de tigani interlopi, v-ati pisat pe ele de uniforme si ati uitat sa aplicati legea! cacatilor!
21
23
CATA OPERATIVITAE !! CATA CELERITATE !!! O FI FOST ODRASLE PELELISTE ??? MAI CACAVELICA ASA RAPID ACTIONEZI TU SI LA INTERLOPI?? CA DOAR ESTI CU OCHII PE EI NU??? PANARAMA JALNICA DE BUFON CE ESTI CACAVELIKA !!!
13
24
Politistii sa fie amendati caci nu aplica legea. Iar daca aia sunt mici, atunci amendati parintii pentru nesupraveghere.
3
25
Intotdeauna au existat diferente de opinii intre generatii diferite. Fiecare are dreptate in felul lui. Cand eram copii si noi ii deranjam pe cei mai in varsta. Acum am ajuns in varsta si, din pacate, nu prea mai are cine sa ne deranjeze. Copiii nu mai sunt in numar mare. Cel putin copiii care provin din parinti educati, care pot sa-si asume constient cresterea lor. Daca ajungem sa-i amendam cu 250 lei ca se jucau in curtea scolii cum vom sanctiona crimele? Pedepsele penale scad iar amenzile civile cresc? Care este scopul educativ al sanctiunilor? Este corect? Este moral?
18
3
Din lipsa unor terenuri de sport tinerii sau cei care vor miscare gasesc alternative,chiar si in curtea unei scoli,nu vad nimic rau,daca nu distrug.DAR, dar limbajul, comportamentul, atitudinea la pustani ,adolescenti, tineri,chiar si la adulti ,unii parinti si bunici lasa de dorit.E vorba de educatie, cultura,anturaj ,cei 7 ani de acasa,deci ce vezi in familie ,cam aia faci.
24
1
Pentru,,locatari reclamanti,, as vrea sa-i transmit ca daca si copii si nepotii lui au acelasi limbaj vulgar ar trebui sa se care la marginea orasului cu tiata satra si sa tipe acolo cit ii tine glasul Cum poti sa incurajezi un asemenea limbaj infect . De aceea s-a ajuns auci,asa sizii copii trag pe nas, injura ,nu au un minim respect fata de batraini ptr ca au asa pariniti. Rusine ,celor care dau asemenea educatie copiilor
18
6
daca nu intervin la apeluri mai ales cele. de la 112 este dezastru.daca intervin nu este bine.atunci cei de facut.cum puteti impaca si pe reclamanti si pe copiii si parinti.
17
10
si unde plm sa se joace copiii? pe strada? spatiile verzi au fost vandute!!!! futuva-n gura de jigodii comuniste!!!!
28
35
veniri domnilor in 4 5 la placintarie in fata dupa ora 19 sa vedeti grupuri de 15 20 de copii si ce galagie fac pana dupa 22 am coborat iam rugat nam vrut sa sun la politie si eu am fost copil dar se comporta de parca ar fuma ceva anume imi pare rau
20
4
F.bine ,sa vina sa mareasca amenzile ! 3-4000 lei .ptr.ca acesti mici derbedei olimpici ,au indraznit sa impiedice dezvoltarea tembelismului in scoli !
19
8
Locatari reclamanti sa mai suga pula . Ei cand au fost copiii nu se jucau , sugeau pule , ce faceau . Morti mami voastre de jeguri ordinare . Futuva in gat de babaci somnorosi . Mor de oftica cand ii aud pe hodorogi cum ii critica pe tinari din ziua de azi de parca ei au fost sfinti . Sun parinte si bunic dar ma bucur cand ii aud si ii vad pe tineri de azi ca sunt mult mai inteligenti si dezinvolti fata de generatiile de inainte de 89 . LASATII PE COPIII IDIOTILOR SA FIE IN ELEMENTUL LOR , LASATII SA FIE OAMENI LIBERI . SI ASA AUTORITATILE VOR SA LE PUNA PUMNU IN GURA .
32
45

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369