REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Veo Worldwide Services Constanța – Călătorești și îți construiești o carieră de succes

Veo Worldwide Services Constanța – Călătorești și îți construiești o carieră de succes

Andreea VREJOIU 6 februarie 2023 | 13:40 1801

Trend-ul actual care descrie piața muncii este lucrul de acasă sau home office-ul. Dar ce faci când personalitatea ta de aventurier nu îți permite să ai un loc de muncă static? Ce faci în cazul în care vrei mai mult de atât? Dacă ești vorbitor de limbi străine și îți dorești un loc de muncă diferit, Veo Worldwide Services poate fi o alegere potrivită pentru tine. O companie în care talentul tău va fi valorificat, Veo reunește în jur de 1000 de persoane care își folosesc aptutudinile de vorbitori de limbi străine pentru a negocia cu deținători de afaceri din toată Europa.

Veo Worldwide Services Constanta – Calatoresti si iti construiesti o cariera de succes
 
1.    Călătorești și câștigi

Alături de Veo Worldwide Services ai șansa de a călători pentru afaceri, pentru că cei de la Veo cred în valorea întânirilor față-în-față cu partenerii pentru a crea relații de încredere și de durată cu aceștia. Astfel, un specialist în comerț internațional de la Veo călătorește cam 30% din timp și, pe lângă oportunitatea de a vizita continentul, se bucură de șansa de a lucra cu proprietari de business-uri. Câștigul final este nu numai un bonus substanțial pe lângă salariu, ci și o experiență care, odată ajunsă în CV, îți va deschide multe uși.

Veo Worldwide Services Constanta – Calatoresti si iti construiesti o cariera de succes

2.    O companie verde

Dacă tot vine vorba de trend-uri, este important de menționat că multinaționala este un pionier pe piața romanescă când vine vorba de afaceri sustenabile. Conceptul însuși este unul care ia calea economiei responsbile. Cei de la Veo cumpără stocuri de mărfuri ineficiente economic (colecții vechi, mărfuri stagnante, comenzi anulate) numite produse de destocaj și le aduc înapoi pe piață. Astfel, bunuri care ar fi pierdute, ajung la consumatorii finali.  De exemplu, dacă o afacere care produce haine a rămas cu o parte din stocul din colecția de anul trecut, aceasta poate deveni rapid o pierdere pentru deținătorul de afaceri. Este nevoie de resurse suplimentare pentru a vinde acele produse, într-un moment în care focusul este pe a vinde produsele din colecția nouă. Pentru a nu pierde timp, investitorul le poate lăsa în depozit sau poate alege ca soluție Veo. În prima dintre variante, riscă ca produsele să se deterioreze în timp și să trebuiască să le arunce sau să le distrugă, iar asta aduce costuri în plus. Pentru ca atât afacerea, cât și consumatorul final, dar mai ales planeta să câștige, investitorul alege de cele mai multe ori să scurteze procesul și să colaboreze cu liderul în destocaj din Europa, Veo Worldwide Services.

Veo Worldwide Services Constanta – Calatoresti si iti construiesti o cariera de succes
 
 3.    Experiența Veo - Constanța

Să fii parte din acestă echipă însemnă în primul rând să fii pregătit să faci parte dintr-un mediu de afaceri în care provocările nu încetează niciodată să apară. Fiecare categorie de produse, fiecare țară, fiecare colaborator sunt diferite. De accea, la Veo Constanța lucrează vorbitori de limbi străine - precum turcă, italiană, spaniolă și portugheză - care se adaptează la provocările mediului de business. Persoane ambițioase, curioase și care își doresc să aibă un impact benefic asupra lumii înconjurătoare, angajații Veo se bucură de beneficii financiare și nonfinanciare avantajoase!

Află ce poți câștiga dacă începi o colaborare cu Veo și aplică pentru un interviu accesând acest link: https://veoworldwide.com/en/next-job/Constanta
 

Veo Worldwide Services Constanta – Calatoresti si iti construiesti o cariera de succes
4.    Un nou sediu anul trecut, o echipă mai mare și mai performantă anul acesta

Anul 2022 a însemnat pentru angajații Veo Constanța și mutarea într-un nou sediu. Mai mare, mai atractivă, noua clădire de birouri se află sediul într-o zonă centrală, ușor accesibilă, pe bulevardul Ferdinand numărul 53. Aici vei găsi un birou proiectat atent pentru ca spațiul de lucru să încurajeze creativitatea și productivitatea. Pentru lupta împotriva risipei, angajații Veo au nevoie să se simtă confortbil la locul de muncă.Veo Worldwide Services Constanta – Calatoresti si iti construiesti o cariera de succes
 
5.    Perioadă de training plătită și cursuri de perfecționare continuă

Pentru a aplica la un loc de muncă la Veo nu este necesar să ai experință în domeniul comercial. Încă din prima zi, vei primi trainig specializat în cadrul căruia vei afla despre companie tot ce este necesar ca să îți începi activitatea și îți vei însuși și abilități care, odată învățate, reprezintă instrumente utile pentru mai multe domenii de activitate. De la negociere, la menținerea unei relații de afaceri și tehnici eficiente de comunicare, toate acestea sunt cuprinse în cursurile specializate organizate de Veo. Mai mult, după cele 3 săptămâni de training, vei avea parte de suport încă 6 luni pentru a afla toate secretele meseriei de specialist în comerț internațional.

6.    De ce este Veo Constanța un loc de muncă diferit

În primul rând, prin modul în care responsabilitatea este împărțită. La Veo Worldwide Services, spiritul antreprenorial și ideile inovatoare sunt la loc de cinste. Astfel încât, dacă ești un om care preferă să vină el cu propuneri către management și nu doar să urmeze direcții, este foarte posibil să îți găsesti locul alături de acestă echipă de specialiști în destocaj. În plus, Veo îți oferă oportunitatea să crești și să promovezi cu ușurință în companie.

Iată ce declară unul dintre angajații Veo pe una dintre cele mai cunoscute platforme de angajări : “Lucrez in VEO de 9 ani. Aici am găsit un mediu de lucru profesionist, în care m-am dezvoltat și am avut multe experiențe care au adus un plus vieții mele profesionale. Am fost promovată de 3 ori în acest timp, dar acest lucru nu a venit de la sine, ci a fost ca urmare a implicării mele, a seriozității cu care am abordat subiectele și a dorinței mele de a învăța și de a mă dezvolta.”

Dacă îți place să călătorești, ești ambițios si îți dorești un loc de muncă diferit, trimite CV-ul tău la adresa cariere@veoworldwide.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212