REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Verdict în cazul cofetăriei Silvian: 20.000 lei amendă

Verdict în cazul cofetăriei Silvian: 20.000 lei amendă

Replica API 31 august 2017 | 00:42 545

SC Silvian Star SRL, firma pe care lucrează cofetăria-laborator Silvian din municipiul Constanța a primit „sentința” din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța. Astfel, în urma controlului efectuat în data de 29 august a.c., unitatea a primit amendă în valoare de 20.000 lei. Pe lângă aceasta, s-a luat măsurea opririi temporare de prestări servicii, confiscarea produselor și semipreparatelor pe stoc, dar și propunerea suspendării activității pentru o perioadă de 6 luni.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
As dori pe acesta cale sa arunc cu cacat inspre copii lu Silvian, niste cocalari cu aer de interlopi
2
0
e bine cand duc copiii la atelierul de ciocolata, e bine ca platesc taxe, chiar toata lumea poate crede ca un om poate sa isi riste afacerea si numele cu un flacon de colorant, eu cred ca sunt rautati ale concurentei adica cofetaria Crizantema sponsor oficial PSD, bine ca tolerati bugetarii care au furat orasul , bine ca distrugeti privatul, o sa plateasca la buget hotii ,
4
3
Am facut practica in clasa a Xa la Silvian iar totul era foarte curat.Am mancat de nenumarate ori si nu am patit nimic deci...nu va luati dupa ziare..
8
7
Fakea pus mana bianca pe a lu puscasu pe fisu sw laege prafulza norf
1
2
sungura care avea smantana in frisca,nu avea cum sa aibe coloranti de 16 ani pt prajitutj ii folosea pana acum e clae ca erau pt picturile care le a aratat la tv,omul plateste impozite si a luat medalii in timp ce horia are cont in Panama
4
5
Daca prajiurile nu sunt colorate cum ar putea sa folosesca coloranti? Dar sa mai fie si de 16 ani
2
5
Comentariul tau e dureros de adevarat. Silviu e un baiat de mare caracter, un om f sufletist si un excelent meserias. Nu mor caii cand vor cainii !
5
5
Atentat la siguranta vietii cetatenilor ! Horia Constantinescu este probabil complice aici, altfel nu se explica decizia haotica luata de OPC. Alo, aici e vorba de crima organizata si atentat la siguranta nationala, atentat la viata cetatenilor, nu-i gluma ! Care-i diferenta intre un traficant de droguri si un traficant de substante alimentare mortale ? Silvian trimis in Malaezia si condamnat la moarte, fara nicio diferenta. Dar banul e ochiul Dracului, si sefii au nevoie de bani prin parghiile coruptiei. Banii din spagi merg pana sus de tot, dar nimeni nu vede, nimeni nu aude !
12
4
Femeia te urca , femeia te coboara se potriveste manusa in situatia lor ! Nevastasa era cea care taia si spinzura impreuna cu baietii EI . Singurul lui baiat George a fost indepartat si tratat cu sictir ! Totul se plateste pe lumea asta ! D- lui Miron ii urez putere sa poata trece peste necazul acesta , el fiind un om cu caracter !
8
3
Totul era facut din prafuri. Blaturi din praf,crema din praf, frisca din praf.La prafuri adauda vopsele sa ia ochii si sanatatea.Daca prajitura nu era consumata imediat ,a doua zi se transforma in creta. Mai precis vindea creta imbracata in creme dubioase. Cand vedeam cadre didactice care aduceau copii la cofetarie cu autobuzul ma lua groaza.Probabil ca si statuetele de ciocolata care erau expuse in cofetarie si nu se topeau niciodata erau din creta vopsita.Problema este ca boala este valabila pt toate cofetariile.Ia otrava dulce neamule!
13
2
Ba ,domnilor si doamnelor antecomentatori,chiar nu mai stie nimeni sa scrie?
10
3
Georgian Tu esti tare Proasta cred ca tu faci parte din colectivu Silviana.Mai Proasto tu sti ce inseamna sanatate sau iati facut pe Constanteni sobolani si apenci de Cofetaria voastra nu cumva puneti si prafuri de canepa si cetateni nu stiu sau de mac prafuri arificiale.
9
0
Problema e ca esentele sunt expirate de ani buni nu se compara de exeplu cu ouale, la ou da e expiart si 3 zile e problema, cu esentele a avut probleme si frasu lu basescu la fabrica de inghetata acum 13 ani eram angajat acolo a venit controlu televiziuni jandarmerie au gasit tot asa esente expirate de ani de zile si alte probleme dar a 2 zi eram la munca alte vremuri alti oameni, acum si iohannis daca are un restaurant si are probleme il inchide si diferenta de ani astie e ca crizantema a trecut la buncarul de pe rascoalei la un laborator cum rar vezi si afara.
3
0
Pacat? Degeaba erau bune daca contineau produse expirate!
20
2
Pacat ca sa anchis ca facea prajituri foarte bune
4
28

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369