REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VERGIL CHIȚAC a PRELUAT funcția de PRIMAR, în prezența lui ORBAN!

VERGIL CHIȚAC a PRELUAT funcția de PRIMAR, în prezența lui ORBAN!

Replica API 29 octombrie 2020 | 17:53 6543

Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa, a convocat, în ședința de constituire a Consiliului Local Constanța, în data de 29.10.2020 la ora 16.00, în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, consilierii localii aleși la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020.

Totodată, este învestit în funcție și primarul ales al Constanței, Vergil Chițac.

"Este momentul în care începe un nou ciclu, prin investirea de astăzi", a spus prefectul Silviu Coșa. Sunt 27 de consilieri locali. Sunt prezenți la ceremonie 25. Este îndeplinit cvorumul necesar.

Ședința este condusă de Dede Perodin.

Iată consilierii locali:

PNL

1 Ionuţ Rusu

2 Adriana Câmpeanu

3 Adriana Arghirescu

4 Costin Avătavului

5 Mihaela Andrei

6 Cristian Omorcea

7 Alexandru Nazaru

8 Stere Hira

9 Teodor Popa

10 Tatu Daniel

11 Ateş Casimceali

USR PLUS

1.Caragheorghe Dumitru

2.Stavăr-Vergea Romeo

3.Cocargeanu Florin-Daniel

4.Garip Mirela

5.Ochiuleţ Mihai

6.Călin Iulian

7.Iacob Florin-Cătălin

8.Popescu Cristiana

9.Badea Aura

PSD

1. Costin – Ioan Răsăuţeanu

2. Irinela Nicolae

3. Perodin Dede

4. Liviu Merdinian

5. Ioana – Claudia Dobre

7. Cristian Tincu

8 Șerbănescu Marian

La eveniment este prezent și prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Urmează validarea primarului Vergil Chițac.

Ce a spus Vergil Chițac

„Am primit rezultatul alegerilor ca pe un lucru firesc. Am știut că schimbarea nu mai poate fi amânată. În acea duminică Constanța s-a situat la cumpăna a doua realităti: a arogantei și sărăciei și alta - a ideilor, a noilor începuturi. Pe aceasta din urmă m-ați încredințat s-o construiesc. Accept cu umilință acest lucru“, a transmis primarul Chițac.

„Am primit această victorie demn, am amânat festivitățile pentru finalul mandatului când voi putea să vă privesc în ochi, conștient că am putut face tot ce a depins de mine pentru un oraș mai bun. Dar nu voi face asta singur. În perioada ce a trecut de la alegeri am constat că există un nivel uriaș de așteptare în rândul cetățenilor.

Va trebui să înțelegem că efectul unei conduceri nefaste nu se pot șterge ca și cum ai șterge de pe tablă formule matematice scrise prost. Vom pune nava pe drumul corect, știm încotro să navigăm.

Domnule ministru, să continuați să dați bănuți pentru Constanta, pentru programe și proiecte care vor dezvolta Constanța. Aceasta merită sa fie un loc mai bun pentru constănțeni. În actuala conjunctura, merită să fie pe un loc mai bun. Mă apropii de biroul primarului cu umilință. Sunt onorat și voi face tot posibilul pentru a justifica aceasta încredere“, a mai adăugat primarul.

Ce a spus Orban

„Am ținut să fiu prezent la festivitatea de constituire a CL si la depunerea jurământului lui Vergil Chițac“, a transmis premierul Ludovic Orban.

„Îl felicit pe domnul Chițac si pe constănțenii care l-au votat. Au făcut o alegere benefică. Aceasta e va dovedi în anii de mandat. Sunt convins că se va petrece o schimbare profundă. Rigoarea, bunul simț, respectul, dezvoltarea vor fi caracteristicile acestui mandat.

Sunt prezent să garantez susținerea proiectelor noii administrații. Proiecte de la nivel guvernamental. Constanța are oportunități de dezvoltare importante, e o poartă de ieșire - intrare în Europa.

Vom fi partenerul administrației locale, știu ce înseamnă o administrare centrală care pune bețe în roate. Niciodată, Guvernul pe care-l conduc nu va face așa ceva.

Avem proiecte importante, precum drumul expres Constanța-Tulcea, drumul Constanța - Mangalia, sunt proiecte importante pe care le-am demarat și au relevanță pentru județul Constanța“, a mai adăugat primul ministru.

Urmărește AICI:

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa l intrebati pe coruptul de Vanturache cata spaga a luat ? Se v a ocupa DNA ul de el si Fagadau ... doi sarlatani , care au avut doar interesul ca scop in administratia Orasului Cta !
1
0
abia asteptam sa vedem ce minuni o sa faca soricelul asta chitz chitz, chitzac
1
3
O sa faca kkt praf.O sa il plangeti foi pe Fagadau.Uitati-va bine cum arata Constanta acum, peste 4 ani va fi mai rau.Vai de mama voastra de idiotii.HUooo ciuma galbena.Muie PNL!Muie Chitac!
3
10
bravo chiti, esti un adevarat soricel batran si depasit, manevrat spre cursa de motanii versati , obraznici si aroganti! Succesuri!
3
4
Muie la toti postacii PSD.
6
4
saved ce v-a face chitac condus de comanescu
4
2
Super!!! Felicitari d-le Chitac! Mult succes! Constanta are nevoie de un asa primar, da. Sunteti omul potrivit la locul potrivit. Bravooo.... Am scapat de incompetenti, de hoti, tradatori si penali. Am scapat de babu, fagadau,..... si neamurile lor proaste si hoate care au DISTRUS acest frumos oras.
8
4
Ce cauta SERBANESCU acolo? Bai, asta eran prostul prostilor. Asta in afara ca-i cara servieta lui Stroe, la altceva nu e bun. Nici macar nu il lua sofer. Apropo de raja, ne-am convins si cu pnl-ul. Toata lumea stie ca Presura, e omul lui Stroe. Asa ca , in Constanta, s-a schimbat doar culuoarea politica. In rest, e la fel. Aceiasi oameni lacomi. Tineti-va bine!
4
1
Muie orban muie pnl muie chitac
4
8
si betivu orban va transmit sa luati mult mai multa gutuie cu lamaie sa nu aveti greturi. la cacat cu voi.
9
9
oleeee,oleeeee, ciuma rosie nu mai eeee.....
11
8
Eu si fatalau onsa sugem pula la pnl si gata. Muie psd
9
4
Maine prima zi de furaciuni a noului primar si a diariei galbene.
14
8
Nimic de trecutul nu prea glorios al actualului primar, nimic despre politica de indepartare a profesionistilor din functii si numirea dupa principiul cine cotizeaza la partid si are rude ...ex la Arsvom, unde actualul si fostul si viitorul a luat pe persoana fizica institutia...vai de noi
11
2
Eu am mai vazut filmul asta , acum 24 de ani , cand CDR cu Emil Constantinescu castigau alegerile impotriva celor de la PDSR actualul PSD . Atunci am crezut si eu ca si voi ca s-a terminat cu mafia politica , ca va disparea coruptia.....cat de naiv eram !
16
4
In sfarsit
10
2
Bravo Dl.amiral Chirac. Muye Fagabou muye psd . muye la atarnatori neam de zdrente si secaturi din moldo olto.
14
15
Se alearga batranii care vand 2 cepe langa piata , dar nu se vorbeste nimic de cel mai mare jaf care se face pe la noi.Pt ca nu se respecta regulile de urbanism si prevederile codului civil s a ajuns in situatia cind construieste un individ vecinii isi pierd valoarea proprietatilor foarte mult. .Trebuiesc stopate aceste practici demne de sec 18..Acordul dintre vecini este un veritabil santaj..Transferul acesta de valoare este o hotie imensa
13
1
Ne-au supt PSD 20 de ani ca niste vermi ce sunt. Ulciorul nu merge de multe ori la apa.
19
5
De parca Orban ar fi cine stie ce mare personalitate,un om cu calitati de exceptie,o valoare mai mare de un leu si cincizeci de bani. Cah !
12
13
sa si faca bagajele si mars la oi!!!
16
6
Dupa doazeci de ani vedem alta culoare politica in municipiul Constanta. Ii uram noului primar - bun venit. ii cerem in mod imperios sa inceapa activitatea in primarie prin schimbarea tuturor sefilor de compartimente si directii. Vrem o reorganizare din temelii.
29
9
frumos discursul lui Chitac! Doamne ajuta sa fie bine si pentru Constanta!
36
9
v-am asteptat de acum patru ani. Dar constantenii, cei care au fost la vot, au considerat ca pesedeul le va da inca o data, lapte si miere. Ce le-a dat in 30 de ani, se vede. Eu sunt convins ca va fi un razboi cu mafia, pe toate fronturile. Va doresc sa fiti invingator mereu iar dupa patru ani, Constanta sa arate, macar cum arata centrul Oradei, acum. Vant la pupa!
30
7
Multa muie holerei galbene si sustinatorior ei, pe plan local amiralul 7 case zis si chiti
19
32
Sa aveti in vedere, domnule primar, sa.i schimbati si pe hotii de la caminul de batrani, Mereuta; Zahariciuc care de ani de zile manglesc licitatiile!!
30
9
Mueee la holeragalbena ciuma rosie si tot securistanu
5
30
Eeesteee Ooooraaaaa !!! Fagadau, Fagadau, te-n cap si-n nanau, cum ai stiut tu sa faci din primaria aia club select, ca-n filmele de capa si shpaga !
22
6
Cele 3 sefe de la patrimoniu aveti bagajele facute, cele trei sefe, incompetente una zis soso care si o punea cu babu asa zicea ea, una al carei nas e mare psd ist si cea de a treia prietena consilierului personal al lui fagadau, sunteti de vis urat
37
3
ce cauta in lista? nu pleca la senat? nu asa zicea ca iubeste cta ca face totul pt cta ca are datele financiare ca vrea sa ridice orasul?si el pleaca la senat ma...dar de ce mai depunde juramant de consilier? ba nu v ar fii rusine de securisti ipocriti!
21
0
La munca cu voi
20
1
Perfect de acord cu tine, la kkt cu toti urechiatii veniti in ciorapi flausati la oras de la Ceamurlia.
25
4
27 de consilieri si la adunare ies 28! Deja incepeti cu mangle?
7
12
Sa faca un oras model, vezi Cluj, oradea si sa se ducadracului makedoniicu blocurilelor peste tot! Si investitii ca numai asa se dezvolts un oras. Locuri de munca si oportnitati de afaceri. Succes
26
8
ha ha ha, cine l-a uitat pe maimutoiul asta pe liste ?
16
1
alooo sefa de la RU, hai ia-ti cartofii si restul de legume si fugi la aprozar de unde ai venit. si ia cu tine si sefii si sefutzii aia lingai ca s-a terminat cu suptul. fugiti toti la meseria voastra de aprozaristi, secretare, vanzatoare etc ca sunt meserii cinstite pentru care aveti pregatire. Cap de guma !!! ia bicicleta si da o tura ca te ard izmenele
24
2
Vanturache unde esti
29
2
Cel mai mare hot se jura ca nu fura....
12
22
SA SUGI PULA SI TU SI TOT NEAMUL TAU DE SLUGI NENOROCITE VERGILE. IMI PARE RAU CA NU AI MURIT DE COVID JOGODIE. MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
12
41
Jur sa fur fara sa ma prinda
13
29
Sa ii destituie pe toti sefii psd isti numiti de faga prin dispozitii
43
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102