REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vergil Chiţac, atac VIRULENT la adresa primarului Decebal Făgădău

Vergil Chiţac, atac VIRULENT la adresa primarului Decebal Făgădău

Replica API 7 decembrie 2017 | 10:18 294

Vergil Chițac

Senatorul Vergil Chițac nu exclude varianta ca alegerile locale să fi avut un alt câştigător pentru Primăria Constanţa, dacă dosarul în care figurează şi numele lui Decebal Făgădău ar fi ieşit la suprafaţă încă din timpul campaniei electorale. Speculaţia a apărut în rândul unor liberali chiar în ziua în care DNA a anunţat că şi Decebal Făgădău este cercetat, alături de Radu Mazăre, într-un dosar penal.

„Dacă ieșea atunci (dosarul – n.r.), lucrurile ar fi fost altfel influențate. Poate lua mai multe voturi din milă sau poate că nu. Dar nu asta e important. În campania electorală am spus de pe atunci că orașul are o problemă, iar primarul Decebal Făgădău a spus că va fi elaborat Planul Urbanistic General. Unde este acest plan?

Au fost emise PUZ-uri pe zone mici, unde blocuri cu 7 etaje au fost construite aiurea. Nu avem o identitate. Dacă mergem în vestul României găsim o identitate urbanistică, iar la noi nu. Este dezastru. Să ne amintim și de treaba cu voucherele. În prima parte a anului au fost date aceste vouchere sociale pentru tot anul, iar în sâmbăta alegerilor oamenii primeau la ușă pachete, legal, da, dar era o fraudă electorală legală. A doua zi cu cine să voteze oamenii?”, a spus senatorul Vergil Chițac.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pumn de fier in manusa de catifea ....imi vine sa rad. imi aduc aminte cum amiralul scotea manusa de catifea si deschidea pummnul de fier la cei 50 eur la plic de la milogii pe care ii trecea la mecanica fluidelor in anul 2...ce vremuri. AMIRAL de tinichea...APVist adevarat...nici o legatura cu marina, cu armata...
1
0
Fabulos cum s-a mobilizat aparatul pesedeu de postaci. Amiralul e un om echilibrat si pentru mine e caz tipic de pumn de fier in manusa de catifea. Sper sa candideze iar. A avut si are votul meu si al cercului meu de prieteni. Pesede e compromis la primarie si are nevoie de un refresh. Cand o fi ala, in viitorul indepartat. Au facut prea multe greseli si e nevoie de mult timp sa fie estompate, ca de uitat nu se pune problema.
1
1
Sunteti batuti in cap, omul asta ar fi reprezentat o alternativa buna, era din afara sistemului drogatului mazariche si porc constantinescu si VOI tot pe distrusul de fatalau l-ati votat. Nu va mai plangeti de oras ca arata exact dupa chipul si infatisarea locuitorilor sai, adica prosti si tristi.
2
1
Taci dracu din gura jeg uman! Nici Fagadau nu este usa de biserica dar tu, oportunist dovedit ce mai vrei acum? AAAA, stai, iti pregatesti campania electorala urmatoare. Am inteles! Te gandesti ca in situatia in care nu o sa mai prostesti cetatenii sa te aleaga in Parlament, sa-i aburesti ca sa iesi Primar! Deci, tot sa te agati de banii statului cum ai facut o viata ca in privinta lucrurilor concrete, pauza! Lasa-ne, lasa-ne, lase-ne! Mergi si stai cu nepotii in parc!
2
4
Chitac popotaru , vrea Premar,,daaa meriti carnatarule.
2
4
Da , daca ieseau magariile tale si ale fiului tau la iveala , conacul de la eforie , nu cred ca mai candidai .....
7
7
care mila micutule pensioner.care dosar draga pensionarule nesatul.viseszi inca la primarie trezestete daaa ii dimineata ai ramas in urma tare de toot.stim cu toti vb cu vrabia si malaiul la care visesza aceasta.ramineti acelasi factor de nimic platit din banul public lasati vb goale si faceti treab.
8
7
Mort e creierasul tau ala mic.
7
7
Fara compromisuri! Nu este asa amirale?!!
7
5
In orasul asta nu se schimba nimic -este un aras mort de vreo 15 ani _bravo tuturor partidelor di c-ta si din rominia
7
6
ati batut palma in campanie , tot orasul stia ca s-a renuntat la primarie pt locul de senator si acum ... comentam ... ca alceva oricum nu putem face .
5
6
problema era la tine nu la fagadau. Tu ai pierdut alegerile nu le-a castigat fagadau
12
8
Poate ca macar acum, in ceasul al 12-lea, sa fim capabili sa ne alegem cu cine mergem la drum. Din pacate, la alegerile trecute, intelectualii Constantei, nu putini la numar, au fost umiliti de "asistatii social" din cartierele Mazariste! Treziti-va dragii mei!
10
3
Nu vad nici un atac virulent! Puneti titluri ca sa comenteze prostii si mancatorii de cacat care scriu fara sa fi citit o carte?
11
9
d-le, Chitac:in campania electorala fagabou a inceput sa ridice cladiri in continuarea cartierului bonduelle&fagabou , personal am trimis email -uri la toti cei din opozitie inclusiv dumneavoastra si nu ati facut nimic pentru a opri aceasta rana purulenta de pe obrazul Constantei asa ca incercati sa cantati la alta masa
17
7
Acestui Chitac ii reprosez un singur lucru..faptul ca a cochetat ..pe fatza .. cu politica ,cand inca era ofiter activ !!.Armata ..cadrele active parca nu au voie sa faca politica ...asta spune tot despte caracterul care l are acest Chitac !
13
8
Domnu Chirac, lipsa carismei in politica este criminala. Cum va permiteti sa aveti pretentii la primaria unui oras, fara sa aveti farmec in vorbire ? Constanta nu este garnizoana sa asculte ordinele unui molau.
11
13
Nu-mi este drag deloc Fagadau la cum conduce el urbea, dar nici cu Mos Teaca n-ar fi mai minunat...
18
9
Se cearta nimeni cu nimeni
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108