REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vergil Chițac, despre o posibilă alianță a dreptei, la Constanța: Stelian Ion a decis să rupă pactul

Vergil Chițac, despre o posibilă alianță a dreptei, la Constanța: Stelian Ion a decis să rupă pactul

Replica API 16 iulie 2020 | 20:43 2749

S-a tot vehiculat, la nivel local, că PNL nu dorește o alianță de dreapta, în vederea îndepărtării PSD de la conducerea urbei. Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța, face lumină.

Vergul Chițac

„Vreau să lămuresc o dată pentru totdeauna problema alianței PNL-USR pentru Constanța. Observ că domnul Stelian Ion continuă să lanseze în spațiul public ideea conform căreia nu există deschidere din partea PNL privind această alianță, lucru pe care îl găsesc inacceptabil și profund nedemn pentru un om care are pretenția de a câștiga încrederea electoratului.

Cred că oamenii s-au săturat de acest meci de județeană de tipul na-ți-o ție, dă-mi-o mie, al cărui rezultat este evident în dezavantajul lor. Am spus în nenumărate rânduri și prin toate căile posibile că eu și PNL suntem deschiși la dialog și că am avut întâlniri și chiar o înțelegere cu domnul Stelian Ion la un moment dat. Din păcate, domnia sa a decis să rupă unilateral și „bărbătește” acel pact, văzând probabil cum sondajele îmi sunt net favorabile, iar candidatura domniei sale este pusă în pericol. Jocul mediatic pe care îl face în aceste zile este dezonorant și, trebuie s-o spun, favorabil celui mai mare rău care i s-a întâmplat Constanței în ultimii 20 de ani, rău pe care domnia sa îl condamnă, declarativ cel puțin, de câte ori are ocazia.

Ușa mea și a PNL rămâne deschisă, pentru că aici vorbim de interesul Constanței. Dar călcați în picioare nu ne vom lăsa, asta e clar. Din fericire, în curând vine momentul alegerilor, iar atunci toată lumea va avea în față realitatea în toată splendoarea ei.

Acestea fiind spuse, este ultima mea intervenție pe acest subiect. Sunt sigur că în septembrie, indiferent de formula în care ne vom prezenta, Constanța va redeveni cu adevărat puternică. Aveți încredere!“, a precizat Vergil Chiţac pe pagina de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai pot vota vechii comunisti de la PSD si PNL, care au lucrat ca fratii pana ieri si azi vor sa salveze Constanta pe care tot ei au ingropat-o. Deci nu mai pot credeti-ma, am incercat sa aleg raul cel mai mic dintre ei si nu intra. De data asta votez USR, cu toate pacatele lor.
1
0
USR vad ca postaci aveti. Creier insa mai deloc, se vede cu ochiul liber ca puneti postaci platiti sa comenteze.. Vreti adevarul ? NICI UN PARTID nu merita sa aibe primar in Constanta. Mai bine votez Ploscaru, barem aia spune pe bune ca e ruda cu mafiotii decat USRisti sau PNListi manipulatori carora le e frica sa treaca si strada. Singurul lucru pe care-l stiu e manipularea online. La cacat cu partidele voastre
1
0
sunt liberal din 1990 dar decit sa votez cu panarama asta de chitac votez cu fagadau
3
1
Stelian Ion a fost avocatul lui Mazare, sa nu se uite.USR este un amalgam de curente politice, ce nu se pot pune deacord.
3
3
Cand se va trezi romanul asta? Nu a inteles el oare ca toate partidele politice nu sunt altceva decat clanuri mafiote?Cu cat clanul este mai mare, cu atat taxa de protexie este si ea mai mare. Putem chiar sa-i asimilam: PSD-Clanul Camatarilor, PNL-Clanul Duduienilor, etc etc...Haideti sa dam crezare acestor oameni din USR, sa le oferim 4 ani si ulterior sa mai vorbim pe acest subiect. 4 ani fara PSD si PNL, sa vedem daca viata va mai fi asa...EU UNUL AM SA INCERC USR!
4
2
Vestea buna este ca nu mai poti sa ataci puz-urile cu asociatia ta, instanta ti-a blocat modul de a-ti face imagine politica blocand investitiile private in oras. Vestea proasta este ca PNL a promis ca taie pensiile speciale, de care si tu beneficiezi si nu a facut-o, dar nu are bani pentru alocatiile copiilor.
3
0
competenti, gospodari, nepatati , tineri cu putere de munca ,oameni care au facut sa u fac ceva bun in viata de zi cu zi , nu galgara, incompententa, golanisme si vrajeli...daca i gasiti!
2
0
Ca sa i in tenis. Hihihih.
0
0
Jegul asta a declarat ca cetatenii Constantei sunt alienati mintal !!!
5
1
acest cretin hutzuca a primit ordin si bineinteles bani de la comanescu gsp , sa fie chitzac candidatul pnl. insa , avarul asta de amiral care nu a fost macar la comanda unei hidrobiciclete , a votat 3 ani in parlament cu psd-ul , iar acum se vrea primar fiind un zero barat in administratie... ba mai mult , o vrea pe liste si pe lezbiana zapacita ovanezian...hai sictir mah amiral de carton !
6
1
...probabil ca asta se doreste...ca incompetentul din Primaria Constanta sa ramana Primar in continuare...ne va rade in nas el si cu toata machidonimea din primarie...Faceti aliante...altfel ne va lua draqu pe toti...PSD-istii isi freaca mainile de bucurie...
3
2
Adio alegeri PNL de la popor!V-ati batut joc de noi ,ne-ati denigrat in toata Europa! Suntem ciumatii Europei ! Din cauza voastra ca a PNL! Declarati cati mai multi bolnavi de covid-19.Toti oamenii care au murit in Romania au murit numai de covid-19.Un medic spunea ieri la tv ca suntem in partea de nord si suntem feriti de covid 19.Nu stiti nici sa mintiti.Cerem organismelor internationale sa ne scape de dictatura PNL din tara!
4
1
Chirac, o vorba doar : esti penal. Chiar daca ai pile si in-justitia din Romania te-a facut scapat, in ochii constantenilor asa vei ramane : un penal !
6
0
asta a fost mereu o problema la politicienii romaani. fiecare vrea sa ajunga la ciolan, si cel care n-are sanse dar si cel cu sanse. de multe ori, cel fara sanse, are tupeul cel mai mare. cauta ciolanul desi are sanze zero. dar asa este la noi, cand esti prost, mai esti si fudul. usr-istul are sanse zero, chitac este cu sanse mari sa fie ales primar. usr-istul bate din picior ca vrea sa fie primar si uite asa se destrama o relatie si ajugem sa fim condusi de boul de fagadau. orgoliul asta imputit care este intre politicieni ne usuca.
3
0
Sunteti amandoi batuti in cap! Amandoi nu ganditi! Fara alianta Fagadau ramane prinar! Gura mamelor voastre de prosti fudui si aroganti!
2
3
Ca sa treci puntea. Adevarul ca e plin de draci PSD-isti peste tot.
6
2
Daca citesti comentariul asta inseamna ca esti viu.daca esti viu inseamana ca existi.daca existi inseamana ca cugeti.daca cugeti,bre nea amirale,stai cuminte in banca ta.pe curu tau acolo.pume te pe lista de senatori si ramai in parlament ca oricum ca parlamemtar de Cta nu ai facut nimic.mi-e greu sa cred ca vei face ca primar.si pe de alta parte faza cu covidul atarna greu.fiti baieti destepti si tu si pnl ul si stati parcati.va agitati ca pl degeaba.nu o sa castigati ba mai mult ii neteziti drumu lu fagadau.daca nu faceti alianta cu usr ul stati dracu linistiti ca mai rau incurcati...
6
2
Din cate persoane au anuntat ca vor candida la functia de primar in C-ta,nici una nu-mi inspira incredere incat sa-i acord votul meu!
9
1
Chitac este un mincinos infect. Are blat cu fagadau. PNL este o adunatura de hoti si excroci penali. PSD si PNL au intelegerea facuta. USR singura alternativa.
9
6
Ce mobilizare PSD-ista.
9
6
Chitac minte. Nu va e rusine, ma?
13
6
PNL identic egal PDL. ACEIASI OAMENI ACELEIASI PSEUDO IDEI, ASISTAM LA UN CIRC.
17
4
AVEA COVID 19 SI TREBUIA SA RASPUNDA PENTRU GOLANIILE LUI.ACUM ESTE LIBER SI VREA SA DEA LECTII LA FRAIERI.MUIE MAI ORDINARULE SECURIST DIN GASCA DE CACAT A LUI JOHANDEL SECURIST NENOROCIT.
18
5
Nimic nu il recomanda pe Chitac.In senat a vrut sa cumuleze pensia cu salariul.Ne-am saturat de acesti impostori.Votez singurul candidat care merita:Stelian Ion.Votez USR, singurul partid curat.
18
8
Ce pact poate avea vreun pardit cu pnl, cand liberalii au hotarat ca un oportunist ca Chitac sa-i reprezinte? Nimeni,daca este serios ai are pretentii de la identitatea sa,nu poate face alianta cu Chitac.PNLul demonstreaza, inca odata,ca nu poate trece peste orgoliile propii,ca nu este in stare sa identifice o persoana capablia sa lupte pt primaria Ctei.Acum,l-au gasit pe Chitac,un individ avid de functii si cu orgolii personale maxime,care ar face orice numai sa mai aiba parte de onoruri.Un apvist indoctrinat,cu nimic mai bun decat psdistii lui Stroe.Chitac este sinonim cu Moga sau Babus jr.
21
5
Du-te-n mortii ma-ti de gunoi ordinar. Ultima jigodie esti. Ai scapat de dosar penal pt ca sugi matul la Mandolina. Imi pare rau ca nu ai murit de covid gunoi uman
17
11
Unealta grupului mazare-strutinsky, face jocurile pentru re-alegerea lui fatalau.
16
13
Daca USR face alianta cu PNL, nu mai votam nici USR. Puteti sa inchideti usa si sa continuati sa guvernati in armonie cu PSD, asa cum faceti si acum. La admininistratiile pe care le conduceti in Cta aveti directori generali PNL si directori de specialitate PSD-ei decid impreuna cu voi. Si de ce v-am mai vota? Oamenii s-au mai desteptat..
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369