REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Vergil Chițac: “Eu nu îi cer demisia lui Decebal Făgădău pentru că nu mai am demult așteptări din partea dumnealui”

Vergil Chițac: “Eu nu îi cer demisia lui Decebal Făgădău pentru că nu mai am demult așteptări din partea dumnealui”

Replica API 2 iunie 2016 | 00:43 343

La jumătatea lunii martie, în fața presei, candidatul PSD la primăria Constanța, Decebal Făgădău a promis alegătorilor că va reabilita Bulevardul Tomis. Chiar dacă urma să se realizeze din banii publici ai constănțenilor și nu din banii de campanie, Decebal Făgădău, foarte sigur pe el, a mers până într-acolo încât a anunțat că își va depune demisia, dacă până la 1 iunie nu va reuși să modernizeze bulevardul - refacerea trotuarelor, asfaltare și piste de bicicletă - între Capitol și Lupoaică, reamintește candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac.

Este o nouă promisiune neonorată de fostul viceprimar, în mandatul căruia constănțenilor li s-a mai promis: un orășel lacustru pe lacul Siutghiol, șapte insule artificiale pe mare, un CET nou, canale de legătură și ecluze între Marea Neagră – Siutghiol – Tăbăcărie, o grădină zoologică și una botanică, opt terenuri de fotbal în cartiere, o perdea forestieră în jurul municipiului Constanța pentru stoparea fenomenului de deșertificare: Sunt doar câteva dintre promisiunile electorale cu care echipa PSD a câștigat alegerile în municipiul Constanța în urmă cu 4 și 8 ani. Nici una însă nu a fost dusă la bun sfârșit, spune Chițac

“Așa s-a întâmplat și cu Bd Tomis. Pe 27 aprilie, promisiunea de a-l reabilita pe tronsonul amintit căpătă deja o altă nuanță. Primarul interimar s-a afișat tot foarte sigur pe el, dar anunțând că va termina înlocuirea dalelor pentru refacearea trotuarelor între Capitol și Grand. Nu a mai adus în discuție nici asfaltarea, nici pistele de bicicletă, iar zona se scurtase și ea considerabil.

Pe 30 mai, cu două zile înainte de termenul pe care singur și l-a impus, nici una din promisiuni nu mai stă în picioare, primarul interimar al municipiului Constanța afirmând că a declarat doar că până la 1 iunie vor începe lucrările.

Pe 1 iunie, după ce bulevardul a fost închis circulației în repetate rânduri, aruncând în haos un oraș întreg, și după ce s-a asfaltat și lucrat heirupist inclusiv pe ploaie, Bd. Tomis este decopertat, săpat și departe de a fi terminat”, se arată într-un comunicat al liberalului.

“Pentru acest nou eșec, nu îi cer demisia lui Decebal Făgădău, pentru că nu mai am demult așteptări din partea dumnealui. Vreau doar să îi îndemn încă o dată pe constănțeni să iasă la vot duminică, să privească la cei care i-au condus până acum. Duminică să decidă fiecare constănțean cu drept de vot, dacă poate să mai aibă încredere într-un partid și într-un om care nu și-au ținut promisiunile niciodată, dar au mereu altele pregatite”, a declarat Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108