REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Vergil Chițac, favoritul caselor de pariuri pentru funcția de primar al municipiului Constanța!

Vergil Chițac, favoritul caselor de pariuri pentru funcția de primar al municipiului Constanța!

Victor ROTARU 22 mai 2024 | 00:00 3452

Casele de pariuri din România au activat, deja, cotele pentru cursa la primăria Constanța. Pentru că intrăm în linie dreaptă în ceea ce privește desemnarea aleșilor locali, casele de pariuri s-au gândit să-i aducă pe politicieni în prim-plan, oferindu-le câte o cotă în funcție de șansa acestora de câștig, același lucru întâmplându-se și cu candidații pentru funcția de primar al Constanței. Vergil Chițac, Stelian Ion, Horia Constantinescu, Ovidiu Cupșa sunt principalii candidați, însă unul singur ocupă locul fruntaș.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Cotele candidaților pentru Primăria Constanța

Chiar dacă politicienii încercă să elimine pariurile din viața românilor, iată că acestea au acaparat și spectrul politic, casele de pariuri profitând de lupta electorală, lărgindu-și astfel aria de funcționare, deoarece vorbim de un eveniment politic major în România.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!

Legat de „meciul” pentru fotoliul de primar al municipiului Constanța, cota cea mai mică, la casa de pariuri Fortuna, dar cu cea mai mare șansă de câștig, o are nimeni altul decât... primarul în funcție, Vergil Chițac, candidatul PNL, care este cotat cu 1.40 de către casele de pariuri. Astfel, dacă un constănțean vrea să parieze pe primarul Vergil Chițac 10 lei, ar urma să câștige 14 lei.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Vergil Chițac

Locurile 2 și 3 pentru funcția de primar sunt ocupate de către Stelian Ion, candidatul ADU, și Horia Constantinescu, candidatul PSD, amândoi având o cotă de 4.00.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Stelian Ion

Câștigul, în acest caz, pentru un pariu de 10 lei ar fi de 40 de lei. Locul 4 este ocupat de către Ovidiu Sorin Cupșa, candidatul AUR, acesta având o cotă de 100.00.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Horia Constantinescu

Deci în cazul unui pariu de 10 lei, câștigul ar fi de 1.000 de lei. Locul 5 este ocupat de către Felicia Ovanesian, candidat independent pentru Primăria Constanța, fostul city-manager având o cotă de 2000.00.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Ovidiu Cupșa

În cazul unui pariu de 10 lei, câștigul ar fi de 20.000 de lei. Asta pentru că, în realitate, are cele mai mici șanse să ajungă primarul Constanței. Evident, cine ar vota-o în afară de familie, prieteni și câțiva creduli rătăciți?!

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Felicia Ovanesian

Ultimul candidat care a prins o cotă este Cezara Popescu, candidatul Alternativei Drepte pentru funcția de primar al Constanței, aceasta având o cotă uriașă, de 3000.00. Astfel, în cazul unui pariu de 10 lei, câștigul ar fi de 30.000 de lei.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!Cezara Popescu

O altă casă de pariuri, casapariurilor.ro, regăsim același clasament, cu Vergil Chițac pe podium, urmat de Stelian Ion și Horia Constantinescu.

Vergil Chitac, favoritul caselor de pariuri pentru functia de primar al municipiului Constanta!

Acum, nu rămâne de văzut decât dacă locuitorii din Constanța vor încerca să-și rotunjească veniturile, mergând la sigur pe mâna lui Vergil Chițac, sau vor risca pentru un câștig uriaș, punându-și banii pe triumful Cezarei Popescu.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urmeaza revolutia AUR cu Moha, Ovidiu si cu mine.
1
2
TRAGETI CONCLUZIA cine ii face campanie lui CHITAC
9
1
ACEST SONDAJ A FOST PUBLICAT DE BOGDAN DUMITRU IN CATERINCA DE CONSTANTA CONCLUZIA TRAGETI-O DUMNEAVOASTRA
4
2
Va rog sa pariati la greu pe Chitac ca sa aiba casa bani sa mi plateasca pariul. :)))
12
0
mwe kitzakul
4
7
Chitac va iesi primar cand o face plopul mere si rachita micsunele.
14
7
vergil chit-chit nu e in stare nici macar sa traseze semne de circulatie pe sosea, dar sa mai conduca ditamai satul numit Constanta.
21
4
sau nu asta e realitatea ceilalti nu au profilurile si forta ptr a-l invinge nu sunt deloc convingatori dimpotriva iar electoratul a fost intotdeauna conservator
6
10
Conform sondajelor lui Preputzeanu... Realitatea este alta.
18
3
daca il alegeti tot pe asta primar inseamna ca nu ganditi.
34
6
Chițac câștigă detașat. Nu are contracandidați credibili. Trei dintre ei sunt pe post de iepure. Sper ca în următorul mandat, amiralul să astupe toate gropile și șanțurile din oraș. În plus dacă reușește să facă și stadionul de fotbal are toate șansele să câștige și al treilea mandat.
8
35
Votați Chițac oraș spart Banii sau terminat Sala Sporturilor și Stadionul la anul și la mulți bani Urmează alt parandarat
30
5
Daca iese iar primaru' veceu sau infractoru' ala rosu-ciumat, sa ramana m********i si curvele in orasu' asta de rahat!
26
5
E de plecat de aici daca iese iar PNL si PSD.
28
7
Atat de retardati sa fie constantenii? Sa voteze iar un incompetent? Sper sa nu
43
7
La votare sa dati mwuye PSD-ului !! Nu au facut nimic pentru Santierul Naval , doar i-au pupat in kuur pe nemernicii de olandezi !!
25
3
CHITAC PRIMARUL CONSTANTEI !!
21
50
Minciuni
34
10

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436