REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Vergil CHIȚAC: Florin Cîțu e viitorul PNL!

Vergil CHIȚAC: Florin Cîțu e viitorul PNL!

Replica API 1 iunie 2021 | 20:43 2819

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac a transmis că îl va susţine pe premierul Florin Cîţu pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal.

"Premierul Florin Cîţu a adus României acea gură de prospeţime de care aveam mare nevoie. Reprezintă un suflu nou pentru ţara noastră şi pentru Partidul Naţional Liberal, este inteligent, bine pregătit şi un abil comunicator. De aceea, mă raliez cu toată convingerea mesajului domnului Emil Boc, care a spus despre Florin Cîţu că este viitorul PNL. Am încredere în domnia sa pentru că este un om serios şi capabil şi pentru că ne leagă o prietenie din perioada de luptă comună pe care am dus-o din băncile opoziţiei parlamentare. Am descoperit cu această ocazie un liberal autentic şi atent la echilibrele macroeconomice ale ţării, care susţine un stat minimalist şi care crede că piaţa trebuie să regleze mecanismele economice şi nu statul. Datorită acestei viziuni şi a valorilor liberale în care crede Florin Cîţu ţara a trecut atât de bine prin criza sanitară, economia nu s-a destabilizat şi chiar a început să crească, iar inflaţia nu a luat-o razna. Nu în ultimul rând, ţin să precizez faptul că demersul meu în această competiţie politică este în favoarea lui Florin Cîţu şi nu împotriva lui Ludovic Orban. Prin urmare, eu voi încerca să conving membrii PNL de ce este bine ca partidul să fie condus de Florin Cîţu şi nu de ce nu este bine să fie condus de Ludovic Orban, căruia îi recunosc capacitatea şi experienţa politică. Prin urmare, îi doresc premierului să continue în acelaşi fel şi să ofere luciditate României pentru un parcurs cu adevărat remarcabil!”, a declarat primarul Vergil Chiţac.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL.

Primarul a mers la București pentru a-l susține pe Cîțu, la momentul anunțului candidaturii la șefia PNL, la Consiliului Naţional al PNL

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat, duminică, candidatura la șefia PNL, într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan. Alături de premier, în momentul anunțului, au fost mai mulți lideri importanți ai partidului, miniștri din Guvern sau parlamentari PNL.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac este prezentul si viitorul psd in Constanta
3
0
Vai steaua noastra, ce am facut de meritam asta?!
8
1
Multa mwe cu kkt p n l ului si sustinatorilor sai
8
1
,,MAREA BRAMBUREALA ''...este aproape !!!!!
10
1
Mai nea chitac cu ce voturi il sustii tu pe vinzatorul de tara catu?? Ai uitat ca nu ai nicio functie politica.
13
1
Bine Catu. Muye mokanes tzigoina atarnatori si secaturi
6
4
este un primar lamentabil, condus de gruparea mazare. Il invata numai la tampenii, tare ma tem ca in loc sa-si rontaie pensia nemeritata, va fi invitat de Codruta...
12
3
o alta lepra adusa sa continuie jaful,unde e TEPES, va pregateati funduletul cu totii .
9
2
pnl a pierdut deja in alegeri, dar inca nu isi da seama.
18
1
de undevdracu' apar basinosii astia?!
11
1
De la Orban la Citu, din lac in putz.
14
3
sunt mai bou ca fagadau
27
6
Votati ma ca o sa luati o mare gutuie
28
3
Cel mai praf primar din istoria Constantei
40
6
Daca asta e viitorul, vai mama noastra. Nu sant decat de 1 si 6 luni si dus tara intr-o gaura de peste 20 de miliarde , pe 3 generatii. Acum umbla si la legea pensiilor. O nenorocire de cand e Catu. .
34
8
iar tu trecutul, basina !
30
5
Viitorul, ca al constantei ?
30
5
Viitorul pnl e un tomberon, galben.
43
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468