REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
8.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Vergil Chițac, MESAJ de Crăciun pentru constănțeni

Vergil Chițac, MESAJ de Crăciun pentru constănțeni

Replica API 25 decembrie 2020 | 23:09 1979

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a postat un mesaj adresat constănțenilor cu ocazia Crăciunului: ”Dragi constănțeni, Nașterea Domnului să ne aducă o rază de speranță în aceste vremuri de mare încercare pentru omenire.

Să nu-i uităm pe cei ce sunt în suferință în aceste zile și pe eroii nostri, medicii și asistentele, care sunt pe baricade în lupta cu acest virus. Să ne bucurăm de aceste zile și să privim cu încredere spre noul an.”

Crăciun Fericit!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catre Prostul care Injura ca Taranul Prost de la Vaci :mai taci din gura zebzecule si nu te mai lua de maica-mea bai fanatic de Ciuma Galbena de PNL-ista ca un pun ti-l retez in cap idiotul dracului
1
0
Cum naiba am reusit sa il schimb pe fagadau cu nulitatea asta . Noul Pinocchio lasa cainii vagabonzi pe strazi, lasa centrul orasului in mizerie si are tupeul sa creada ca e mai bun cu ceva dacat nulitatile dinaintea lui. Din pacate pentru tine amirale constantenii sau saturat de mincinosi .
1
0
dragi Constanteni, va treziti si voi din prostia in care domniti? Ciuma rosie a fost schimbata cu una galbena? Cacanarul asta a ajuns primar ca asa a vrut partidul ca idiotii de ... va meritati soarta
4
2
esti primul si ultimul jeg ordinar! Amiralul pielii de pula
7
2
Un cacat cu ochi...suntem singurul mare oras din tara care sta in carantina...un cacat de primar la fel ca si prefectul
6
3
Esti un tradator domnule primar
6
3
manca-mi-ai cacatul de pesedist !!! Si sa-ti dau muie cu acelasi cacat in timp ce te uiti cum ard flacarile care te mistuie in ma-ta-n cur !!!
1
7
Domnule Chitac, dupa 20 de ani simt linistea sarbatorilor. Sunt increzator in anul care vine sii in anii ce vor veni. Craciun Fericit, dumneavoasta si familiei!
2
13
Amirale Primar Al Constantei Vergil Chitac Tu si sluga ta de Prefect Silviu Cosa sa ardeti in flacarile iadului pt Nenorocirea Constantei care ati bagat-o in Carantinare sper ca Sambata viitoare sa desfintati Cacanaria de Carantinare ca Toata Lumea este Suparata pe Cacanaria de Carantinare o calceama Stupida Fuck PDL
9
4
Vai mama ta de Primar. Cum naiba s au pacalit constantenii cu tine? Parca e blestemat orasul asta. Numai idioti la Primarie de 30 de ani. Nu avem pe cine alege.
19
3
Domnu Vergil..de ce miroase domle tot orasul a zer? Zer de oaie. Zici ca suntem la cogealac.
19
2
Iti dorim vant din pupa ,spre puscarieee.Acolo o sa te dai in barci finutule.
17
3
Sper sa te gaseasca ma-ta mort sub brad
15
4
Maaaaaars lepra
23
4
Multumim domnule primar!ne bucuram ca ne ai scapat de caracatita Dusu in tandem cu Stelica Ipocrica de la USRi!vazusem ca inca ii canta Stelica lui Dusu, vrea listarea portului la bursa pt prietenul Dusu care are chimpex, convex in port si vrea mai mult
12
6
Din prostia oamenilor stati in frig pt ca fondurile europene ar trebui date Primariilor sa fie investite in cazuri sociale,de ex reabilitatea retelei termice de la RADET si nu date individual la toti parvenitii cu PILE ,cate 35000de euro sa-si puna instalatii individuale solarede incalzire a apei .
19
2
Daca te-a mancat in cur sa deschizi gura, acum ti-o umplu astia
20
3
... care se construieste ilegal pe un spatiu verde pe Sos. Mangaliei nr. 59 ... machedonii se lauda ca si cam dat-o la pace cu ei ... amirale ! Ai grija sa nu ajungi ca Mazare , amice !
18
2
O rusine , o nulitate de primar cu grade...Constanta la mila turnatorilor de beton care ne pun luminite in pom !
22
5
Doar ce am aflat ca nu am caldura pt ca nu e dat drumul din centrala de cartier. De ce? Din ale cui dispozitii?
18
2
Constanta, pt prima data neimpodobita cu luminite de Craciun pare cel mai urat oras din judet. Rusine!!!!
30
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407