REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Vergil Chiţac, mutat la TERAPIE INTENSIVĂ. Ce mesaj a transmis fiica senatorului!

Vergil Chiţac, mutat la TERAPIE INTENSIVĂ. Ce mesaj a transmis fiica senatorului!

Replica API 16 martie 2020 | 16:34 10491

Irina, fiica senatorului PNL Vergil Chițac, infectat cu coronavirus, a anunțat luni, 16 martie pe Facebook că tatăl său a fost mutat la secția de terapie intensivă a spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

Într-o postare pe Facebook, Irina anunță că atât părinții săi, cât și fratele ei au fost testați pozitiv cu virusul COVID-19. „Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil si a Simonei Chițac si sora lui Octavian Chitac. Toți trei membrii familiei mele au fost testați pozitiv pentru COVID19 și sunt momentan internați in Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Pentru mulți oameni ei sunt niște numere în statisticile celor de la Organizația Mondială a Sanatății, niște cazuri despre care citesc si față de care mulți își exprimă într-un fel sau altul părerea”, spune fiica senatorului.

Foto: Irina Chițac
Irina Chițac este întristată de mesajele de ură adresate tatălui ei și nu mai poate face față acestui val de ură îndreptate către senatorul PNL.„Zilele astea mai mulți prieteni mi-au spus câte lucruri urâte se scriu despre el, pe pagini pe Facebook, în media sau în secțiile de comentarii. Mi s-a spus că oamenii sunt răi și agresivi, îl critică, îl învinovățesc. Le-am spus prietenilor mei că nu mai pot să fac față în aceste momente deja grele, și la ura și agresivitatea aruncată către tatăl meu. Dar tatăl meu a intrat ieri la terapie intensivă și atunci am hotărât să scriu.COVID19 este un virus nemaîntâlnit și foarte contagios. Se raspandește extrem de ușor, multe persoane infectate in perioada de incubație nu prezintă simptome, poate supraviețui pe suprafețe zile întregi, se poate lua prin aer de la o distanță considerabilă în metri. Asta ne poate speria, ne poate face să ne învinovațim între noi. Realitatea ne arata însă, pe masură ce se marește numărul de cazuri și în Romania similar cu restul lumii, ca a căuta țapi ispașitor nu are sens și nu este în niciun fel de ajutor”, mai spune Irina.

Fiica lui Vergil Chițac mai amintește în postare cât de vulnerabili suntem în fața acestui virus și că oricine poate avea de suferit. Irina face apel la oameni să înțeleagă momentul dificil prin care trece familia Chițac și abia așteaptă să își ia în brate părinții și fratele. „În pandemia asta, absolut toți suntem expuși și vulnerabili și asta ar putea să ne amintească de fragilitatea condiției noastre și de cât de important este să ne susținem unii pe alții în aceste zile sumbre și singuratice, în care ne izolăm în case, în speranța ca totul va trece. În acest context deja greu, unii dintre noi vom fi afectați personal de asta. Că va fi vorba de o cunostință, un prieten, cineva din familie, se poate întampla fiecaruia dintre noi.Și sper ca măcar o parte dintre voi veți citi acest mesaj și veți întelege că în spatele acestui caz pe care lumea îl comentează, suntem o familie foarte afectată fizic si emoțional, care avem nevoie de tot suportul și ajutorul pe care îl putem primi. Tatăl meu este un om bolnav in spital, care se îngrijorează pentru soția și fiul sau care sunt și ei internați în spital, care și-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire și care a fost mutat ieri la terapie intensivă. În aceste momente tatăl meu are nevoie de suport, de rugăciune și de dovezi de umanitate din partea tuturor. Înainte de toate, parlamentari, asistente, avocați, soferi, suntem toti tați, mame, fiice, fii, frați, surori, prieteni și OAMENI.Mamă, tată, Octav vă iubesc mult și mă rog să vă strâng în brațe cât mai curând”, încheie Irina în postarea de pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sugi pula securist de doi bani, folosim vpn! bine ca s-a infectat boul cu ocazia asta poate catacdiseste si pnl-ul sa puna un candidat decent la primarie
0
0
Doamne ajuta , sanatate
1
0
Postacii, trebuie sa stie, ca orice nume ar folosi, din momentul cind a inceput sa comenteze, se stie exact cine sunt si de la ce calculator scrie. Nu este rau, sa se mai culeaga informatii despre cine suntem si ce vrem. Fiecare om, este responsabil de vorbele si faptele sale. Daca Chitac are dosar penal, asumati-va si voi responsabilitatea si angajati-va un avocat.
1
2
PNL CIUMA GALBENA - INFESTATI CU CORONA VIRUS . ATENTIE MARE ... vrem PSD CIUMA ROSIE nu au virusi ..
0
2
Daca a fost sub demnitatrea lui sa foloseasca masca de protectie si sa intre in izoleta, sa afle ca este sub demnitataea nostra ca sa-l acceptam ca si candidat la Primaria Constanta. Daca tot sta ii recomand sa citeasca Ferma animalelor de George Orwell. Poate intelege ceva din - toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decat altele.-
3
3
Chitac - primar al C-tei ? Asta chiar e o gluma sinistra . La cum a procedat tov senator, merita multa ...ue. Dar nu i-o dam deocamdata, ca e infectat.
3
2
Credea ca daca e deputat de el nu se lipeste corona 19 , un inconstient , sfidare pe fata ! Rusine sa -i fie mai are si pensie speciala mai vrea si primar de Constanta . Dosar penal !
3
3
izolati liberali si scapati de ciuma galbena si de COVID19 ,,
1
8
bouarul ala care a infectat cta sper sa crape.Mai scapam de pkatit pensii si salarii uriase trintorilor apvisti inutili!
3
6
De ce nu i se face dosar penal?
9
6
asta era momentul potrivit sa dau oug 13 toti hastag rezist stau la tv
0
6
Cand confunzi imunitatea parlamentara cu imunitatea in fata bolii arata ce fel de persoana esti. Si asta voia sa conduca un oras! Cum o sa se simta daca el o sa supravietuiasca si vre-unul din membrii familiei va deceda? Asa e cand inconstienta si aroganta te conduc in viata.
9
3
Ca si fiica, copil al acestui inconstient si nesimtit, te inteleg. Ca si cetatean, supus legilor scrise si nescrise, nu. Cel pe care tu il recunosti drept tata, pt societate este un monstru, un golan ahtiat dupa functii, privilegii si avantaje, pt obtinerea carora , a sacrificat sanatatea si viata celor din jur. Totul, cu premeditare, cu tupeu, aroganta si nesimtire maxima. Pt asta, trebuie sa isi dea demisia din orice functie si sa numai indrazneasca sa isi motiveze nesimtirea. Bine, asa ceva presupune si onoare, dar din ce a demonstrat pana acum, nu stie ce inseamna asta. Este un rebut uman.
12
6
Fatalau tot pica. Muie cu cacat tuturor pesedistilor, fesenistilor si comunistilor din Romania. Sa va manance sifilisul jigodiilor.
9
6
Multa sanatate si putere! Sanatate intregii familii, este un moment deosebit de greu,...DIFICIL, chiar.
9
2
Personal ii doresc sanatate, desi nesimtirea si inconstienta de care a dat dovada nu isi vor gasi leacul la terapie intensiva.
12
1
face fata"? Sa faca dos!
5
3
A refuzat izoleta si masca pt ca ,, este sub demnitatea lui sa apara asa la tv". Citat din v chitac
15
2
asta vroia primar,,,,,
6
4
Arestat si deferit Curtii Martiale ! La Covid 19 toti suntem oameni nu senatori sau alte rahaturi ! Acum e momentul sa nimicim toate lepadaturile societatii in frunte cu politicienii criminali!
15
3
Nu e vorba de ura. Pur si simplu Chitat a dovedit ca nu este mai presus decat orice tolomac fara carte si care efectiv refuza sa admita ca trebuie si el sa respecte niste reguli ,la urma urmei simple. Ca omul a avut o functie mare nu inseamna neaparat ca a si fost un om deosebit,o personalitate. Poate asta doare,ca tipul a aratat ca o funcite mare nu face omul sa devina la inaltimea functiei respective si poate ramane tot simplu si needucat.
21
2
Cand aveti mesaje de "interes" nu permiteti comentarii. Ar fi putut sa fie si ultimul om de pe pamant si tot nu ar fi trebuit sa permiteti unele dintre comentariile de mai jos. Pacat. In Ro nu se poate dovedi ca ai luat mita cu mita pe masa sau in buzunar ca metoda nu e constitutionala dar sa mai acuzi un pe cineva ca EL a transmis, EL a infectat EL etc. Acest EL maine vei deveni TU, poate doar pentru ca ai atins o clanta la un moment nepotrivit.
9
9
in lupta dintre coronavirus si senatorul de carton,va castiga cel mai inteligent,..adica virusul,pt ca nu se merge pe pile
11
2
se pare ca acest virus ne ajuta sa scapam de elementele nocive ale societatii in care traim
8
3
Ai un tata IRESPONSABIL!!!! Ma pis pe voi
13
5
Ce vasta ziceai ca are tactu? Prinde primele locuri de calificare la Central? Sa isi ia medicamente sau dupa caz lumanari din bani luati pe examenele la TCVN. Te-au ajuns blestemele tovarase "amiral"
12
4
Dosar penal.
14
3
si acest inconstient vrea sa conduca un oras!
17
6
Chitac este un iresponsabil, un arogant, nu merita primaria Constantei, nu avem nevoie de astfel de oameni. Vorbiti despre ura? Pai ura atrage ura, asociatia Constanta Altfel a facut doar rau orasului si pe pagina de fb doar ura este propagata, multa manipulare, doar pentru a pune mana pe putere.
16
7
Sa-l scoatem pe tactu din Spital si sa l plimbam prin puscarii , prin TOATE PARTIDELE , prin Palatul Parlamentului , prin Vaslui ... asa , ca sa-si mai spele din pacate ! Ca nu mai are mult si ii faceti de 30 de zile
15
3
Asta pentru ca englezii sunt niste tampiti, si premierul lor e criticat peste tot pentru lipsa masurilor. O sa se vada efectele in perioada urmatoare, mai bine ii spui copilului sa se intoarca, ca o sa fie prapad.
9
5
@Constantean : ceea ce ti-a transmis copilul tau, medic la Londra, apare in presa de aproape doua saptamani. Autoritatile din UK au luat decizia de a nu interveni asteptand ca, prin raspandirea 'la liber' a virusului, sa se produca imunizarea naturala a populatiei. Ar putea sa para ok daca nu ar exista doua probleme 1. Boala afecteaza ireversibil plamanii tuturor celor care o fac si 2. Atitudinea asta ar fi avut-o doar cativa in istorie : Hitler, Stalin, Mao si alti sustinatori ai ideii conform careia doar cei puternici merita sa traiasca.
13
6
COVID nu se ia prin aer.
4
11
Normal ca sunt niste numere intr-o statistica ,ce ai fi vrut sa beneficieze de atentie speciala.Acesti ignoranti care cred ca functiile politice ii absolva de orice isi merita soarta.Numai ca trage dupa ei si pe cei care n-au nici o vina ca au fost in preajma lor.La judecata de apoi mergem toti, apoi fiecare isi ispaseste sau nu pedeapsa,dupa fapte.L-am auzit in interventia telefonica de la tv cu cata aroganta a facut unele declaratii.Esti vinovat nene, ai pus in pericol vietile altora, n-o mai da cotita, iar fiica ar trebui sa faca campanie de prevenire nu sa se smiorcaie!
16
6
Copilul meu este medic in Londra. Acolo oamenii cu COVID 19 vin pe jos la spital.Mai mult scolile nu s-au inchis, se fac competitii sportive,ieri a fost maraton,spectacol in aer liber. Face ti prea mult caz pe tema asta. N-am crezut ca poporul roman e atat de rau. Multa sanatate dlui. senator si intregii familii. Eu sunt convins ca nu de la Bruxell a luat acest virus. Printre noi sunt multi cu acest virus care nu au reactii violente.
13
19
acum intelegeti de ce trebuie inchise vamile si activitatile cel putin 2 saptamani?nu va uitati ce e in jur?
17
4
Imi amintesc ca atunci cand au aparut in presa primele articole in care se afirma ca V. Chitac este suspect de coronavirus, acesta a iesit public si a dezmintit afirmand ca e vorba de o simpla raceala. In ciuda tuturor mesajelor de avertizare transmise pe toate canalele media ca, la existenta unui singur simptom din cele enumerate in atentionarile respective, persoana in cauza sa procedeze la autoizolare, V. Chitac a dat dovada de o crasa ignoranta si totala lipsa de responsabilitate. Nu-mi cereti empatie, domnisoara. Tatal dvs. nu o merita.
29
6
Sunt alaturi de tine si de familia ta care trece prin incercari nu prea bune. Nu baga in seama cuvintele spuse de unii fara judecata. Va doresc sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate incercarile vietii. Mult curaj!
6
9
ca sa iti fac fetita daca tactu este un penal nenorocit.cand iti facea toate poftele era bine ca isi permite pe banii nostri.poate dupa corona o sa ii vina mintea la cap iresponsabilului.
15
3
merita criticile pt. ca a refuzat sa fie transportat cu izoleta si asfel a raspadit virusul MORTAL .Oamenii care au inteles sa respecte masurile de preventie nu trebuie sa sufere din cauza unui oligofren
19
5
dorinta lui Chitac de a fi sustinut de PNL la candidatura a fost atat de mare incat, nu a putut sa isi refuze euforia desemnarii oficiale ca si candidat. Partea cu virusul a ramas in plan secund. Nici Chitac, si nici noi, nu am vazut fata necrutatoare a virusului. Cu siguranta se va insanatisi.
11
4
E ca si mort! O sa moara cunoscut ca cel care i-a omorat si pe altii, caci n-a avut grija!
12
9
Sa plateasca penal conform legii in vigoare. Si desigur la terapie intensiva ca ce drq doar in smecherii au loc acolo , fraierii care le este mai rau stau in alte parti
13
9
Cand tatal tau stia ca este suspect trebuia sa stea in casa, sa se autoizoleze ca toti ceilalti, dar el a preferat sa faca parte din cei care cu buna stiinta a ajutat la raspandirea si cresterea numarului de infectati! In primul rand trebuia sa se gandeasca la voi, ca familie, dar a preferat sa ignore orice avertisment!!! Nu il mai arata in postura de victima, gandeste rational si ai sa vezi unde a gresit si cum!
29
9
Draga fata sensibila,daca tactu a fost bolnav dece nu a respectat procedura la fel ca toti bolnavi de coronavirus si a refuzat sa fie transportat pe targa aia izolata?,nu vreau sa vad oameni cum sufera dar nici oameni care se cred mai presus de lege nu ii suport mai ales daca prin ce fac condamna la suferinta alti oameni nevinovati.
33
10
VESTEA ESTE REA DE TOT .IMI PARE RAU !MULTA SANATATE !
16
2
Bagami as pula in familia voastra. Sa va cacati sange pe gura. Sa muriti toti in chinuri.
5
21
Ma intreb cand o sa incepeti sa cenzurati sau stergeti mesajele dezgustatoare in acest ziar. Nu este posibil asa ceva, lasati sa se exprime cu un limbaj mai mult decat suburban toate scursurile societatii: nu le pot numi altfel cand la adapostul anonimitatii isi permit sa se exprime in modul in care o fac. Am intentii mai mult decat serioase sa reclam REPLICA la forurile competente, sa vedem daca este permis sa expuna aceste "opinii" mizerabile. Mult success celor care ma vor injura...
25
8
Suntem alaturi de familia ta, in curand tatal tau se va insanatosii.
20
10
Merita tatal tau critici si ura la cat rau a facut mai ales cu Constanta Altfel Sa numai scape.decat in sicriu
14
20
ce repede ne aducem aminte ca suntem toti la fel cand dam de necaz!!!
24
0
draga irina. multumim tatalui tau arogant care imprastiat virusul si altora prin agoranta lui.
38
9
Si noi am crezut ca are imunitate???
33
6
In aceste momente ,tuturor celor bolnavi ,multa Sanatate!
38
1
ne lasati cu victimizarea. este acolo din inconstiinta lui. As vrea sa stiu daca spitalul confirma aceasta stire si daca merita mila un om, care raspandeste moartea cu buna stiinta. Daca unul din cei imbolnaviti de el maore? ce ar trebui sa faca familia acelui nefericit si care a fost victima iresponsabilitatii acestui arogant.
29
8
adevarat retard esti
15
12
Adevarat!!!!In fata bolii suntem toti egali! Multa sanatate!
26
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212