REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „Am început curățenia de primăvară!

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: „Am început curățenia de primăvară!

Replica API 16 martie 2021 | 23:43 1889

Echipele Direcției de Servicii Publice ale Primăriei Constanța, cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care trebuie să presteze muncă în folosul comunității, un total de 60 de oameni, au început igienizarea spațiilor verzi din zona portului Tomis și plaja Modern.

"Vreau să fie extrem de clar, facem curățenie în tot orașul cu toate resursele pe care le avem la dispoziție, fără a le cere constănțenilor să participe la o activitate pentru care plătesc taxe și impozite, cum s-a procedat anterior. Cer însă ca această curățenie să fie păstrată. Trebuie să terminăm odată cu această muncă de Sisif. Nici nu apucăm să igienizăm o zonă și trebuie să o luam de la capăt.

Vă rog să înțelegeți că acest efort nesfârșit este plătit din banii noștri, ai tuturor, pentru că unii nu înțeleg că orașul nostru nu e coșul lor de gunoi. Îi rog pe toți cetățenii de bună credință să ia atitudine față de cei care nu respectă acest efort comun și să ne semnaleze ori de câte ori sunt martorii unui astfel de comportament pentru a-i putea sancționa pe cei responsabili. .

Poliția Locală a aplicat nenumărate sancțiuni și a impus igienizarea zonei de către cei care au s-au făcut vinovați de aruncarea gunoaielor pe spațiul public.

Până la urma, tot ce vedem aruncat pe jos, a trecut prin mâna cuiva. Un gest mic, ce nu necesită efort, acela de a nu mai arunca, niciodată, nimic pe jos, ar fi de fapt o mare realizare. Un gest mic, pentru un oraș curat.”, a explicat primarul Constanţei.

Citeşte şi:

Primăria Constanța igienizează taluzul în dreptul plajei Modern

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parerea mea, bai dom' Chitac, este sa incepi cu tine! Arunca-te la gunoi.
0
0
si uite asa trec zile saptamani ani si un alt primer nu face absolut nimic pentru orasul care la ales.
2
0
schimbati chilotii,pleaase
1
0
Si noi am inceput curatenia...scufundamamiralul.ro.Semnati!
2
0
nimeni nu i-a futut in gura pe pesedei mai mult ca mine. I-ai cam batut la cur intre timp manca-mi-ai cacatul de prost !!! Te calaresc infractorii martin, merla si toata machidonimea imputita !!!
5
0
Crede ca suntem prosti si ne abureste zilnic. A pus 6 oameni sa stranga niste vreascuri juma de ora pt poza si gata, ne-a convins, siktir! Vezi ca seful tau Comanescu a anuntat ca face un spital privat !
11
2
Am votat un militar cu gandul la tatal meu, militar de cariera. Insa militarii din vechime ereau cinstiti la modul exemplar iar pierderea cuvantului insemna un glont adevarat. Mai ieri, 10 generali ai Armatei Romane, au dat unui golan un poligon de 50ha, pentru bisnita imobiliara. Revenind, domnule Chitac, dupa Milica sunteti o alta mare dezamagire. Cu ale horia constantinescu, vreti sa schimbati fata orasului??
14
0
10 zile o sa ploua uraaaaaa
7
0
In centrul orasului e o mizerie crunta ----curatenie cu maturoaie din sorg folosite de Polaris nu poti avea in veci -----plus cersetori la patiserii altii care scirtiie vioara tiganci cu puradei pe banci la cersit etc--_-Intr-adevar o imagine superba de curatenie ----asteptam turisti straini!
13
1
mweeepnl!!!coruptiaucide
4
4
Incepe cu politia locala,ai multe voturi daca ii desfiintezi!
15
2
Mai bine iti faci tu curatenie de primavara in institutiile pline de corupti si spagari de peste 30 de ani care bantuie ca acarienii pe langa tine,nu-i vezi.De curatenia orasului sunt alte departamente.Iti depaseti atributiile din fisa postului. Apuca-te de curatenie! Esti deja mancat de moliile care te inconjoara in primarie! Nu ne arunca gunoiul tau in ochi ca nu tine vrajeala, nu punem botul la marea curatenie! Poate marea vanzoleala de fatada numai prin centru,principal.Restul Constantei tot o serparie ramane.n-am vazut o floare un pom plantat de ani de zile unde au macelarit tot.
17
1
... de pe Sos. Mangaliei nr.61 , construit ilegal pe un spatiu verde si cu balcoanele deasupra trotuarului ... cand il DEMOLEZI ! Machedonii se lauda pe la cafea la Fratelli ca te-au "sensibilizat" ! Asa este CHETZACE ? Ai pus botu' ? Vei fi coleg de camera cu Mazare ???
23
1
Curatenia de primavara cu 60 oameni pentru tot orasul? Dar asistatii sociali, dar cei care cersesc, desi sunt apti de munca, unde sunt??
20
0
Cea mai mare teapa a secolului 21 este v.c. cand ai langa tine oameni ca teo hira si ovanesian. Poti sa faci curatenia curateniilor ca tot nu vei realiza nimic. La raedpp doar machidonii au voia sa mai intre. Romanii sunt considerati subspecie de catre teo hira. Si voi credeti ca o sa le faca ceva celor cu blocuri? Problema lui v.c. a fost cu terasele ca au luat 2 m din trotuar si plateau chirie. Blocurile din gradini sunt ok insa, unde e profitu exclusiv la mache. Apropo. Bloc in parc are merla. E ok nu? Ca oameni ati dat afara. Dar pe astia vad ca nu.
26
1
si la SPIT cand faci nea Chitace? Ti-e frica ? Aceleasi figuri de machedoni hoti la SPIT.Vezi ca acolo se fac afacerile si se calculeaza taxe mai mici la machedonii care au constructii si hoteluri.In primarie cand zboara Mierla catre Targsor? Daca nu faci nimic rezulta ca te-ai dat cu Mazare fagadau si acoperi furaciunile.Sau astia sunt de fapt super cinstiti si degeaba ai ural in campanie.Cazi rau in ambele.
26
2
Pai scoate asistatii sociali la munca si cei care tre sa presteze in fol comunitatii in PERMANENTA. Si cei cazati la Poarta alba ar trebui sa participe. Politia sa rupa cu amenzi. Doar frica educa.
19
1
Incepe de la cap, cu un exemplu personal.
15
1
Sa inceapa cu consilieri lui locali,are in fata un bou cu B mare ,nici sa se exprime nu stie si se da mare director la APELE ROMANE ......Niciodata o asa Mizerie de om nu o sa ajunga unde viseaza el.Partid de tot rasul ce este PNL asta!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272