REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vergil Chițac, primele declarații după Exit-Poll

Vergil Chițac, primele declarații după Exit-Poll

Replica API 28 septembrie 2020 | 00:16 7336

Vergil Chiţac, candidat la funcția de primar al municipiului Constanța din partea Partidului Naţional Liberal, a făcut primele declarații după EXIT-POLL.

„Nu m-am așteptat la rezultat. Tocmai d-asta e frumoasă democrația. Uneori, chiar și știința infirmă unele locruri. Au fost mai puțini cu 2000 de oameni dar nu este o problemă având în vedere situația actuală. A fost o campanie dificilă. Este mai dificil decât acum 4 ani de zile și acum am fost prinși și la mijloc între PSD și PNL. Plecarea PSD-ului acasă este un semnal. Trebuie să facem pași importanți pentru Constanța. Le mulțumesc constănțenilor că au ieșit la vot și îi asigur de toată prețuirea mea” a declarat Vergil Chițac.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stroreee a furat milioane multe de euro. Multeee. Sa se duca la puscarie. Jegul stroe se crede intangbil, imparat. Sa zboare de la Rajacacat ca nu e imparatia lui. Sa zoboare de peste tot, turnatorul!!
0
0
Buna seara ma numesc Plosc Nicole aka Abe MA STIE SI SEDAN din peata' si vreau sa intreb publicul si pe Stelian Ion daca stie cum a scapat un primar de virusul chinezesc si izoleta?O FAMILIE DE EXCROCI TOTI INAFARA DE DONALD J TRUMP SUNTETI TOTI NISTE GUNOAIEEEE in ULTIMII 30 de ANI GUNOAIE AJUTATE DE CLANURILE DE TIGANI CA DOAR ALEA VA MAI VOTEAZA!
0
0
zi bre esti casatorit sau ai dat-o pe fals si facut si tu o spalatura de bani cu putina evaziune ? este adevarat? cate un imobil pe an bre ? da cati bani luai bre ? pai daca tu ai dat in fals cat erai ta major ce o sa faci acum cu purcoiu de bani din primarie ??? alo institutiile statului ia verificati un pic babuinu asta !!!
0
1
Bag pula in Chitac. Sa vina Fagabou
0
1
Acum vine nota de plata amirale. Colegii de partid fac joc de glezene de ceva ani si asteapta raspalata , Prietenii clanului care a pierdut sunt bine infipti iun posturi cheie , Majoritatea prin examene masluite , dar examene , asa ca ai de lucru . Succes , si poate gasiti oameni competenti si inafara filialelor partidului castigator
2
0
este o victorie rusinoasa care provoaca greatza prin modalitatea in care a survenit. Ati mintit cu buna stiinta, prin sondaje mincinoase, luni de zile si ati furat in final prin teza votului util. Daca ai fi fost intr-un singur tur cu stelian ion ai fi pierdut
3
2
Am infrant!
4
0
Il felicitam pe noul primar CHITAC si asteptam sa curate Primaria de PSD-isti si acolitii lor.
8
2
Domnilor din PNL ascultati colectivul de la ambulanta si dati afara pe BADESCU LAURENTIU SI DORCEA ALEXANDRUB aceste ciume PSD iste sobolani care au distrus colectivul in numele PSD ului STROE SI MOGA Acesti doi sobolani trebuie sa plateasca pt hotiile lor si tot raul care l au facut DORCEA ALEXANDRU aceasta mizerie inumana un analfabet care linge in cur pe toatab lumea sa dispara din ambulanta
5
1
cuie mitac
4
7
Acum sa vezi furaciuni!
8
7
Noi mereu spunem: Decat ala, mai bine celalalt. Noi niciodata nu am ales persoana potrivita pentru functia respectiva, pentru ca nu ne-au lasat astia la voia intamplarii. Mereu am fost controlati din umbra, si impinsi catre directia voita a serviciilor romane. O sa ramanem in continuare oaia neagra a Europei. Succes domnilor!
15
2
Chitac ai ajuns primar datorita soferilor suparati pe Fagadau cu sistematizarea traficului pana a blocat orasul!Ii dai stalpisorii sa si-i duca la Beidaud,deblochezi Grivitei,Zona peninsulara ca pe timpul lui Ceao,deblochezi Pandurului de masinile parcate pe carosabil caci este loc destul pe trotuar!Succes!
16
6
In sezonul urmator o sa dea corona din nou la toti, ca asa e in tenis. Nu e important cate voturi sunt, important e cine le numara, nu, dle Chitac?
12
3
"Am fost prinsi la mijloc intre PSD si PNL"? Cine? El, lezbiana si Comanescu? Ahahahahahaha... gura pacatosului...
10
5
poate noul primar sa scoata la suprafata toate hotiile fostului primar? Nu Sefii de la butoane sunt aceeasi
13
5
Dati afara slugile PSD iste de la ambulanta BADESCU LAURENTIU si DORCEA ALEXANDRU PIRT Slugile astea doua care se ling cu psd trebuie dati afara DORCEA ALEXANDRU zis si limba in cur o latura de om cu limba catifelata care face pe seful care se lauda la toata lumea cu relatiile lui la PSD CEALERA A VENIT TIMPUL SA NE CONDUCETI si sa dati afara aceasta mizerie umana DORCEA ALEXANDRU care va facut zile negre de 4 ani. Va rugam dati afara larva asta PSD ista
15
5
Bre ne CHITAC, zi-ne si noua ce ai facut cu spagile pe care le luai in Academie sa treci studentii la Mecanica Fluidelor si la Teoria si Constructia Navei ? Tu cereai 70 euro ca erai mai smecher, mai bronzat, amiral de dunarea de jos. Slamnoiu ce mai face? Mai tii minte cand iti aducea el banii? Isi tragea si el 10 euro comision de caraus.
22
12
Amice pentru :Muie Sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman fara injuraturi ca ieri a fost si Ziua mea de Nastere Prostul satului!
7
16
Mazare cica fierbe clocotind in puscarie, pierde tot ce a furat si toata familia lui cu drogatul de Raducu. Auzi bai schilodule de Mazare tu nici macar nu erai interlop, cazi la prima flegma. Ti-au spart rozeta la facultate?
20
3
au iesit din noua la vot Nu conteaza cine va castiga,aceeasi baieti vor ramane la butoane....legalizati de votul vostru,...votul vostru conteaza ,dar din pacate numai pt ei...si acum joc de glezne ca vine iarna
7
4
Relu jegu muie PSD
10
4
poate ne spune si ce facea presfintitul cu el la vega
11
2
Lasati-ma sa-i dau cacatul la lins hotului porc stroe !!!
14
2
Demult nu mai am nicio speranta ca tara asta mai are vreo sansa sa-si revina. Deja, multe generatii de analfabeti functionali, asa zisii idioti utili, isi fac simtita prezenta la vot. O sa fie o perioada foarte vesela pentru mine stand pe margine si razand de teapa pe care si-o vor lua toti entuziastii astia. Sa vezi de-acum rauri de lapte si miere pe strazile Constantei. Ha ha ha !
23
4
Chitac! Bagami as pula in curul tau. Esti primar de 2 ore jumate, ce ai facut pana acum pentru oras? Aloo!!!DNA . La puscarie cu chitac. Hotul.
12
23
ion stelian este omul CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, este avoCA.CATUL PUSCARIASULUI MAZARE in 3 DOSARE !!!
11
21
Sictirit si arogant ai ramas, domn profesor. Sper sa constientizezi ca in facultate tratai de sus cateva sute de studenti. Aici, nu mai trata de sus cateva sute de mii de constanteni
24
9
Cu toate ca ai recunoscut ca ai pierdut ma Stroe replica nici acum nu are voie"replica"sa-i lase pe oameni sa te consoleze. Nici cand te lauzi cu ce ai facut nu-i lasi pe oameni sa te felicite nici cand pierzi nu vrei sa fii mangaiat pe ceafa aia groasa,ce esti tu mai Stroe un om sau un robot umanoid.
16
1
Oricine si orice e mai bun decat Fagadau!
32
7
Du te dracu!!!!!!!! Ca si profesor ai fost slaaaab sictirit smenar!!! Te pisi pe toti oamenii nu iti pasa de nimic! Doar de smenuri si influenta banu dicteaza la tine. Esti un criminal
26
18
Pt ca a fost cineva! Tu ce pensie ai?
30
10
are domnul asta???
14
19
Se pare ca nu i-ai dat note bune elevului Comanescu. Nu prea ti-a facut campanie buna. Hai...nu mai plange...fugi si dormi in parlament, e caldut acolo.
18
17
Noaptea e un sfesnic bun. Va asteptam dimineata PRIMAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22
11
Decat comunistul ala de Stelian Ion mai bine pensionarul Chitac.
32
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218