REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Versiunea digitală a celebrei actrițe Marilyn Monroe, apariție incredibilă la un festival din Texas. Video

Versiunea digitală a celebrei actrițe Marilyn Monroe, apariție incredibilă la un festival din Texas. Video

A.F. 12 martie 2024 | 00:00 150

La un festival din Texas, o companie americană a dezvăluit o apariție uluitoare: o versiune digitală a celebrei actrițe Marilyn Monroe, creată folosind tehnologii de inteligență artificială, potrivit news.ro.

Versiunea digitala a celebrei actrite Marilyn Monroe, aparitie incredibila la un festival din Texas. VideoMarilyn Monroe, AI

O companie americană a prezentat o versiune digitală a actriţei Marilyn Monroe, realizată cu tehnologii de inteligenţă artificială.

Marilyn Monroe şi-a făcut apariţia, în versiune digitală, la festivalul South by Southwest din acest an, care a avut loc în Austin, Texas.

Creaţia, numită Digital Marilyn, are la bază inteligenţa artificială şi foloseşte tehnici precum procesarea avansată a limbajului natural şi învăţarea profundă, cu ajutorul modelului lingvistic GPT-3.5 dezvoltat de OpenAI.

Creată de Soul Machines, cu acordul Authentic Brands Group, care reprezintă personalităţi precum Elvis Presley, Muhammad Ali, Shaquille O'Neal, David Beckham şi Marilyn Monroe, Digital Marilyn imită trăsăturile umane într-un mod realist şi poate interacţiona cu utilizatorii la nivel personal.

Recrearea digitală a actriţei Marilyn Monroe şi, eventual, a altor personalităţi, nu este doar un simplu experiment dictat de nostalgia vremurilor apuse.

Cu ajutorul AI-ului şi al altor tehnologii de ultimă generaţie, celebrităţile ar putea fi monetizate şi după moarte, putând fi transpuse în producţii în care imaginea şi vocea să poată fi confundate uşor cu originalul, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272