REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Veste bombă în showbiz-ul autohton! Nicole Cherry este însărcinată?

Veste bombă în showbiz-ul autohton! Nicole Cherry este însărcinată?

Replica API 7 iunie 2021 | 00:11 1200

Este vestea momentului în showbiz-ul autohton, Nicole Cherry este însărcinată la doar 22 de ani. Artista a mărturisit în repetate rânduri că-și dorește să devină mămică, dar și faptul că relația dintre ea și iubitul ei este foarte serioasă.

Potrivit ciao.ro, Nicole Cherry urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta este implicată într-o relație cu Florin Popa, un bărbat mai mare decât ea cu 8 ani, care știe să o facă fericită.

Vestea că vedeta este însărcinată vine după ce Nicole declara în luna ianuarie că și-ar dori să aibă un copil. Așadar, potrivit sursei citate, dorința cea mare a vedetei s-a împlinit și, acum, poate considera, cu adevărat, că alături de iubitul ei și-a format familia mult visată.

Cum și-a cunoscut artista iubitul

Chiar dacă între ei este o diferență de 8 ani, artista și cu Florin se înțeleg de minune și au impresia că se știu de o viață întreagă. În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry mărturisea cum s-a îndrăgostit de Florin, dar și faptul că i-a plăcut să o facă pe inabordabila.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry la începutul relației, scrie cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i traiasca frantuzoaica
1
0
n am putut sa dorm toata noaptea
2
0
asta este stire ? ca s-a babardit una necunoscuta?
3
0
Cine? Despre cine este vorba? De ce trebuie sa ne ocupam timpul cu stiri despre toate necunoscutele?
5
1
De obicei oamenii de etnia asta incep devreme si fac multi copii.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614