REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Veste tristă! Simion Pop, interpretul de muzică populară, s-a stins din viață!

Veste tristă! Simion Pop, interpretul de muzică populară, s-a stins din viață!

Replica API 16 aprilie 2021 | 00:08 1536

O veste absolut tristă a fost dată seara trecută de doamna muzicii populare Saveta Bogdan. Cu durere în suflet, aceasta a scris pe rețelele de socializare câteva rânduri care le-a frânt inimile internauților.

Se pare că, din nefericire, artistul Simion Pop a părăsit această lumea, iar în urma sa a rămas multă suferință provocată de pierderea lui.

Simion Pop a murit! Vestea tristă a fost dată de Saveta Bogdan

Întreaga lume a muzicii populare este în doliu! Artistul Simion Pop s-a stins din viață în urmă cu o zi. Cea care a făcut anunțul a fost colega sa de breaslă, Saveta Bogdan, care a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care era în compania cântărețului alături de un mesaj care frânge inimi.

Interpreta de muzică populară este abosolul șocată să știe că de acum va tări într-o lume în care Simion Pop nu mai este. Vedeta a recunoscut că poartă o durere în suflet greu de explicat în cuvinte și nu-i vine să creadă că acesta nu va mai fi și că nu-l va mai vedea pe scenă.

„Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris Saveta Bogdan pe Facebook.

Simion Pop a fost diagnosticat cu aceeași boală care a răpus-o pe Denisa Răducu

Marele artist a avut multe cumpene la viața lui, însă a reușit să treacă peste toate cu caul sus. Viața la pus la mare încrecare în urmă cu câțiva ani, când medicii i-au pus un diagnost crunt: cancer. Simion Pop suferea de aceeași boală care, din păcate, a reușit să o răpună pe manelista Denisa Răducu.

În 2017, înainte ca blondina să treacă la cele sfinte, Simion Pop i-a transmis un mesaj de încurajare la televizor.

„Dacă ne punem atenţia toţi pentru Denisa, pentru toţi bolnavii, o să fie bine. Atenţia e mai puternică decât orice. Gândul curat, compasiunea şi iubirea”, i-a transmis artistul Denisei Răducu, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articolul este incomplet. Puteau macar sa precizeze varsta decedatului.
2
0
Dumnezeu sa-l ierte! dar cum, nu a murit de Covid?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108