REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VEȘTI BUNE de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: pacienții încep să se VINDECE!

VEȘTI BUNE de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: pacienții încep să se VINDECE!

Replica API 27 martie 2020 | 14:06 80926

“Aproape în fiecare zi, câte un pacient internat cu noul coronavirus, COVID-19 pleacă acasă negativ, vindecat. Suntem la datorie 24 de ore din 24. Pacienții de care avem grijă sunt pe un curs bun”, sunt veștile bune venite de la Spitalul de Boli Infecțioase aflat în administrarea Primăriei Municipiului Constanța, unul dintre cele șapte spitale din țară desemnat de Ministerul Sănătății pentru a trata pacienți diagnosticați cu noul COVID-19.

Dr. Claudia Cambrea - directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța: “Dispunem în acest moment de echipament de protecție achiziționat de Primăria Municipiului Constanța. Spitalul este pregătit, primii dintre pacienții care s-au internat cu această afecțiune încep să se negativeze și aproape în fiecare zi, câte un pacient pleacă acasă negativ, vindecat.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța este unul dintre cele 7 spitale desemnate de Ministerul Sănătății pentru a deservi patologia pacienților internați cu noul coronavirus. Suntem la datorie, toți pacienții care au fost până acum sunt pe un curs bun, facem în continuare eforturi. Suntem cadre medicale, medici, asistente, infirmiere, cu toții am depus un jurământ, am depus un jurământ că o să îngrijim pacienții în orice condiții și aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor mei care au înțeles că aceasta este misiunea noastră. Ne-am reorganizat, am refăcut toate circuitele spitalului pentru a putea primi acești pacienți, să le asigurăm asistență medicală și tot personalul medical să fie protejat”.

Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanța: „Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă... Oamenii aceștia sunt aici pentru noi. Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!”

Spitalul de Boli Infecțioase mulțumește tuturor cadrelor medicale care și-au arătat intenția de a veni să lucreze în unitatea medicală dar și celor care au donat materialele necesare desfășurării actului medical în bune condiții.

“Implicarea dumneavoastră directă în susținerea actului medical, prin ajutoarele materiale care s-au strâns din donații, a fost o lecție de dăruire, de credință și facere de bine în folosul celor aflați în suferință”, au transmis reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Este nevoie în continuare de personal medical, asistente, medici, biologi și chimiști pentru laboratorul de analize și secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Detalii la adresa de e-mail contact@infectioaseconstanta.ro, sau pe https://infectioaseconstanta.ro/

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zona aia din incinta spitalului holcaia de infectie,mizerie, gunoaie ramase de la demolarea catedrelor de anatomie...iar inainte de demolarea acelei cladiri nici la groapa de gunoi nu era ata gunoi cat era in cladire si pe langa ea! Nu sunt carcotas, e purul adevar,mergeam si hraneam niste catei in zona aia! Si ma gandeam,bai asta e spital,mai ales ca e de infectioase...
0
1
bai sunteti penibili .gata deodata au inceput vindecarile.sclavilor nu va mai saturati!muuue pnl
1
4
Nu mai e nevoie de vaccinare obligatorie!
1
1
e normal ca virusii sa fuga
2
1
este normal , daca sau terminat pastilele
2
1
maimales aiacare mor,se vindeca!ceilalti mai iau si bacterii rezistente,acum se vede citde prosti si nepregatiti sint medicii din r,aia platiti regeste.Costumele de protectie nu au buzunar ptr spaga,asa ca nu le poarta!
2
1
Pe Chitac nu la mai vrut pnl la primarie candidat i-a facut si dosar penal Citac e invatat sa dea ordine nu sa primeasca s-a ii spuna da bani incoa in firma cutare Constanta osa fie boboc ca de bani de la Citac pnl nuse lipeste toti danii osa aibe destinatiia lor asa ca CHITAC ARE DOSAR
4
8
Si machionii tai construiesc in loc sa doneze si ei!
5
2
Doamne ajuta
5
5
Asa faceti voi? Furati poze de la altii si ziceti ca e din Constanta. Rusine
5
4
In constanta au fost raportate doar 2 vindecari... de unde a ti scos afirmatia ca aproape in fiecare zi pleaca vineva vindecat din spital ?
5
4
Felicitari dar ,si in Italia au vindecat zece mii numai ca si decedati au tot cam atat. Important e sa se stea in casa daca nu va fi jale am vazut acum un clip in zona Tic tac vai de mama lor cred ca sio merita.
12
2
Cunosc bine personalul,iar pe Doamna Cambrea o felicit! O buna profesionista,dedicata meseriei si o Doamna din toate punctele de vedere...
14
7
SUNTETI MAI RAU DECAT COMUNISTII DIN CHINA, RUSIA SI COREEA DE NORD. SUNTETI BOLNAVI INCURABILI DE SECRETOMANIE. DE CE NU MAI DATI MACAR NUMARUL TOTAL DE INFECTATI PE CONSTANTA? PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE. SUNTETI CU TOTII NISTE NENOROCITI CRIMINALI CARE NU MERITA NICI SA CONDUCA O LOCALITATE DARAMITE O TARA. VAI DE CAPUL NOSTRU DE POPOR BLESTEMAT SA AVEM PARTE DE ASTFEL DE CONDUCATORI. OARE CAND NE VOM TREZI, DACA NE VOM MAI TREZI VREODATA, NU VA FI PREA TARZIU? DOAMNE AJUTA!
30
8
nu stiu daca este adevarat stiu ca este o mizeie de nedescris poate sa fie acum diferit multumim medicilor si toata conducerea Constantei pentru ceia ce fac sanatate la toata lumea
22
11
Dumnezeu sa va dea putere in continuare sunteti eroi nostri
16
11
Chitac a iesit? Lau vindecat si pe el? Vrem sa facem un gratar la sediu si il asteptam in mijlocul nostru!
22
1
atunci de ce nu creste semnificativ nr celor vindecati?
19
7
Acolo am gasit in trecut niste oameni de pus la rana , foarte tineri si am ramas uimit chiar specialisti in ceea ce faceau . Cinste lor isi fac meaeria chiar daca statu nu le ofera ceea ce au nevoie . Felicitari !!!
13
6
Felicitari tovarasului director de spital si primarului gospodar Fagadau.bv socialismului Constantean!
17
14
Tu esti nascut doar sa incurci.
10
6
minciuni, campanie electorala
16
8
Un mesaj electoral mascat pt primarul in functie! Era deajuns un mesaj scurt si la obiect despre aceasta mare criza prin care trecem!Era mult mai credibil si decent!
38
5
De ce nu se dau informatii cu privire la numarul de infectati pe judet?
45
7
Doamne ajuta! Mai primim si vesti bune. Felicitari celor care s-au implicat! Poate va urmeaza si altii exemplul.
50
5
Felicitari eroilor pt. lupta voastra pt. a salva vietile oamenilor. Felicitari primarului ca a inteles agresivitatea noului virus si a luat masuri din timp. Sprea deosibire de penelistii de la Suceava care sant razpunzatori de infestarea a peste 100 de cadre medicale. Incredibil , acolo fiind niste dictatori Flutur si managerul spitalului.Nu luati in seama pe oligrofenii astia, de aceea s-a ajuns aici de rautatea , egoismul, dusmania si binenteles ca daca sant astea, obligatoriu se adauga si cretinismul.
33
14
Primaria a pus stalpisori ,borduri marmura,mozaic o mizerie la zebre. Si acum s a trezit ca spitalu da bani
34
16
Stire de rahat. Cati patienti au avut, cati s-au vindecat. Asta face un ziarist. Abecedarul jurmalismului nu se gaseste la Replica: cine, cand, cum, unde, ....pas.
47
8
ma pregatesc pentru ...turu doi!
24
13
Haideti sa lasam primarul sau potica. Ele, cadrele medicale, sunt cu adevarat niste EROI. Merita respectul nostru deplin
54
6
si celor de la SAJ .! Si ei dupa parerea mea sunt niste eroi.
64
6
Deci covidul e o covrajeala!
23
26
Dar ce face Amiralul V. Chitac! Nimeni nu mai vb despre el! S-a facut bine sau ce se intampla cu el! ?
21
24
Bravo! Doamne ajuta, multa sanatate! Sunteti niste eroi. Va felicit!
45
8
Felicitari personalului medical din acest spital. Mult respect si sa aiba numai succese in lupta cu COVID19.
69
4
Sa le dea Dumnezeu putere eroilor nostrii din spitale.Cat priveste primarul sa nu mai iasa deloc.E Datoria lui sa aprovizioneze Spitalul din banii nostrii ,ai tuturor constantenilor,ca nu sunt ai lui si atat.
62
7
Noroc ca primarul este Psd-ist ca altfel puteau sa astepte mult si bine echipamentele..... PSD LA GUVERNARE!!!!
46
59
SA VA TINA D-ZEU SANATOSI CA FACETI MULT BINE.
72
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614