REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

VEȘTI BUNE: PASAJUL de la GARĂ, în ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

VEȘTI BUNE: PASAJUL de la GARĂ, în ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

Replica API 7 februarie 2021 | 11:46 3425

Vești bune pentru constănțeni! Pasajul de la Gară, despre care oamenii s-au tot plâns, precizând că nu este iluminat, că este insalubru, cu fire atârnând din tavan și așa mai departe, intră în atenția autorităților locale.

City managerul Constanței, Felicia Ovanesian, a precizat că este pe listă reabilitarea lui, îndemându-i pe constănțeni să aibă răbdare, întrucât sunt multe de făcut, iar procedurile sunt greoaie. Însă, cert este că se va face.

”Da, avem în plan! Doar că nu se va întâmpla mâine și nici luna viitoare! În instituțiile publice lucrurile nu funcționează ca la noi acasă, am bani, mă duc și cumpăr! Dimpotrivă, sunt proceduri aproape infinite care întârzie tot. Exemplu: mimim 400 zile de când iau decizia de a face un parc și până pot începe efectiv. În situația fericită în care nu am contestații!”, a spus Felicia Ovanesian.

Precizăm că acesta este proiectul inițiat de consilierul local Mihaela Andrei.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reabilitarea acelui pasaj costa mult mai mult decat trasarea unei treceri de pietoni. Cateva zeci de mii de euro inutili aruncati cand poti face 1 singura trecere de pietoni si ai rezolvat problema.ce spui tu costa probabil 2 3 sute de mik de euro.garduri reabilitare samd.1 trecere de pietoni este suficienta.... 10 dungi si ai rezolvat problema.pt aia 5 oamenii arunci sute de mii de euro.dar nah, de ce sa nu se runce cu sute de mii de euro inutil,sa manance si gura lor.maine poimaine aud ca si pasajul din abator si cine stie ce avioane mai face madame Ovanesian
0
0
Trebuie reabilitat si daca traverseaza 5 persoane pentru ca asa e normal, acum nu mai sunt lucratori multi in port dar sunt mult mai multe masini care circula bara la bara!! cu conditia ca marginile trotoarelor sa fie prevazute cu garduri inalte sa nu mai traverseze ghiolbanii printre masini. Asa ne plangem ca nu avem pasaje sau pasarele si in alte locuri cu trafic aglomerat, dar pa asta care il avem vreti sa-l astupati!!
1
0
Pasajul de la Gara poate fi reabilitat intrun singur fel, bagat pamant pana se umple, sau turnat beton in toate intrarile si pus pamant nivelat plantat cativa copaci pe noul teren si asta e.
2
0
Cand esti de la primarie nu ai voie sa te plangi ca lucrurile se misca greu....cand vrei sa faci ceva repede convoaca consiliul ,primarul si cei care dau avizele si ai rezolvat problema cat mai repede...si ptr.popescu ...mai parnaie vezi ca machidonii plang dupa fagadau si babus prin oras...astia 2le faceau viata mai buna....intradevar...singurul lucru bun este ca machidonii sa nu mai fie in functii publice si de conducere pe o perioada de 5ani...numai asa putem scapa de aceasta molima...
19
1
"Popescu",hai sictir ! Chitac este primar de cateva luni si incearca sa repare ce a vandalizat ciuma rosie timp de 20 de ani.Ti-ai dracu de lepre !
19
8
Tridentul chitac hira ovanesian. Groparii constantei. Pana acum... doar au taiat salarii si au dat afara oameni competeni si apolitici. S-au inconjurat si au pastrat pesedisti si apropiati a lui mazare. Cam asta pana acum. Eu cred ca nu vor realiza nimic. Doar abureala. Numai vesti bune. O sa se imbogateasca hira si makidonii. Probabil varsu o sa faca reabilitarea.
14
11
Doamna are dreptate. Legea achizitiilor publice trebuie respectata cand este vorba de bani publici.
9
6
Am vorbit acum vreo 2 sapt cu cineva din Timisoara. Trebuia sa se mute datorita serviciului, in Cta. Si un coleg de al lui fusese nevoit sa se mute in Cta acum ceva timp. Impresia lor cand au venit in Cta: suntem cu 100 de ani in urma Timisoarei si a vestului tarii. Acesti oameni erau ingroziti ca urmau sa stea in Cta. Asta ca sa intelegeti unde traim:intr-o colonie condusa de hoti, care refuza sa faca ceva pt Cta.
28
0
DE UND PLM LE SCOATE CU 4ZECI DE MII DE ZILE, IA DU-TE FAH SI INTREABA-I PE AIA DIN ARDEAL DACA STAU 1 AN CA SA FACA UN PARC
17
0
cand esti cu bucile pe scaun...
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468