REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

VEŞTI BUNE pentru constănţeni! Primăria va AMENAJA zone de FITNESS în parcurile din oraş

VEŞTI BUNE pentru constănţeni! Primăria va AMENAJA zone de FITNESS în parcurile din oraş

Replica API 16 aprilie 2021 | 13:14 2634

Veşti bune pentru locuitorii din Constanţa! Autorităţile locale intenţionează să implementeze un proiect prin care să amenajeze, în mai multe zone ale oraşului, spaţii dotate complet pentru activităţi sportive în aer liber. Chiar pe plaja Modern, în scurt timp, cetăţenii vor putea beneficia de o zonă de fitness şi un teren de volei. Felicia Ovanesian, city manager-ul Constanţei, a precizat că acesta este unul dintre proiectele prioritare ale actualei administraţii.

Vor fi făcute investiţii în parcul Tăbăcărie

Printre proiectele pe care Primăria Constanţa le are în plan, în viitorul apropiat, se numără şi cel al amenajării în parcurile din municipiu a unor spaţii dotate complet pentru activităţi sportive în aer liber. În prezent, echipele din cadrul Primăriei au început amenajarea unei zone de fitness şi a unui teren de volei pe plaja Modern. Felicia Ovanesian, city manager-ul Constanţei, a precizat că actuala administraţie intenţionează să investească şi în creşterea atractivităţii parcului Tăbăcărie. „Unul dintre proiectele prioritare/de suflet ale actualei administraţii este cel al creşterii atractivităţii parcului Tăbăcărie! Proiectul include, în considerarea cel puțin a condiţiilor medico-sanitare actuale, o zona de calisthenics! Și nu numai. Tacâm complet de fitness în aer liber. Între timp, amenajăm o zonă de fitness pe plaja Modern şi un teren de volei”, a precizat Felicia Ovanesian.

Va urma o perioadă de identificare a terenurilor

De asemenea, consilierul local din partea USR Plus Cătălin Iacob a precizat că în următoarea perioadă Primăria Constanţa va identifica terenurile unde ar putea fi amenajate aceste spaţii, urmând să treacă la efectuarea următoarelor demersuri. “Am discutat zilele trecute cu primarul Constanței și cu directorii serviciilor din cadrul primăriei despre oportunitatea amplasării de echipamente pentru exerciții fizice în parcurile și spațiile verzi din Constanța. Am căzut cu toți de acord că amenajarea unor astfel de zone în care constănțenii să facă sport este absolut necesară, mai ales în această perioadă când este recomandat sportul în aer liber. Va urma o perioadă de identificare a terenurilor unde se pot amenaja aceste spații (parcuri, spații verzi), studii, proiecte, licitații și construirea propriu-zisă”, a transmis Cătălin Iacob.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo! Felicitari !
4
0
Si cat credeti voi ca vor rezista? Minimum 3 luni dupa care vor fi rupte, furate, stricate pt ca noi nu suntem in stare sa pastram ceva vreodata
17
1
Decit sa dati interviul cu ionut rusu mai bine dati desene animate, ca oricum e un maimutoi, baganeam pwla in familia lui
5
7
Pnl o sa o ia la bot la alegerile viitoare
9
8
Sa puneti si camere de supraveghere..,. Bravo...la cat mai multe proiecte frumoase!!! Deci, se poate!
20
6
Zone fitnes sunt deja amenajate.Zonele unde esti figarit de cainii vagabonzi,zonele unde te fersti de gropile in trotuar,zonele unde sunt masini pe trotuar si faci slalom.
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920