REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Vești pentru constănțeni: prețul gigacaloriei va fi de 250 de lei

Vești pentru constănțeni: prețul gigacaloriei va fi de 250 de lei

Replica API 15 octombrie 2019 | 01:41 395

Consiliul local municipal s-a întrunit luni, 14 octombrie a.c., în ședință extraordinară, cu mai multe proiecte pe ordinea de zi.

Cel mai important proiect visează rectificarea bugetară pe anul 2019. Sunt prezenți 24 de consilieri.

În atenția consilierilor a ajuns și prețul pentru gigacalorie. O veste bună pentru constănțeni este aceea că prețul va fi de 250 de lei, a anunțat primarul Constanței, Decebal Făgădău, într-o conferință de presă susținută după ședința extraordinară de Consiliu Local.

Reabilitarea tronsonului de drum de la Gară până la intrarea în Mamaia

A doua veste este legată de un proiect în valoare de 91,5 milioane lei și vizează tronsoanele de drum de la Gară până la intrarea în Mamaia. Este vorba despre fonduri structurale pentru modernizare. "Proiectul este 100% eligibil, deci nu implică nici un cost în plus. Mă aștept să începem anul acesta licitația", a spus Făgădău.

Perioada de execuție: 24 de luni, în funcție de ordinul de începere.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un oras de vaporeni, toti au nevoie de tevi prin casa, centrale , ceasuri si alte cele....Lipseste mintea. Niciodata nu va fi civilizat si modern cu centrale de apartament in conditiile in care exista un sistem instalat care nu cere decat niste cetateni normali la cap care sa-l exploateze, modernizeze....Iar noi in loc sa cerem asta , instalam ca fraierii pe bani multi surse de pericol si poluare in casele noastre. Si mai e ceva , putina rabdare ca veti vedea si pretul la gaze , curand...
3
2
Eu platesc iarna 80-100 lei si vara 6-8 lei. Puneti-va centrale !
2
2
Oricine a fost in Europa a vazut ca locuintele nu se incalzesc prin centrale de apartament. Ori e sistem pe baza de curent electric ori e sistem centralizat cu contorizare individuala. Sau centrala de bloc, in niciun caz bulabaseala de la noi: unul da, altul ba, altul deloc! Prostia sau mai degraba interesul de a vinde centrale indiv , cea ce este f greu de admis "afara", a facut posibila aceasta harababura. Iar daca RADET nu ar fi sugocat de zeci de angajati incompetenti , pusi acolo politic sau pe spagi, daca sistemul ar fi intretinut cu competenta, atunci gkal ar fi si mai ieftina.
9
1
Oamenii cinstiti s-au saturat de pomenile voastre socialiste.
12
3
M-ai convins. O scot si pe bunica in carut sa voteze de data asta. Impotriva ta.
17
4
Jupuiesti si refuzi sa lasi romanii sa isi traga gaze, cum ai si tu acasa, mizerabilule, ca sa le platim noi celor din HC caldura si apa si sederea,ca sa ne intre aia in casa,sa ne vandalizeze masinile,sa nu poti umbla noaptea prin cartier,sa iti fure ochelari,lant de la gat,sa mearga moca pe ratc.Muta-i dracu in Palas si pune camere pe strazi sa vezi cum misuna noaptea.De 30 de ani nu vazut tomis N atatea furturi de cand stau astia acolo.Lasa ca iesim la vot sa mutam HC pe roti in Palas. Ajunge cu mocangeala.Vrem sa ne tragem gaze,sa platim cat consumam, nu sa platesc sederea plosnitelor moca
19
0
sugi poula bai handicapatule impreuna cu ciorile tale!!! Iar gigacaloria sper sa se faca 700 sau 800 de lei, sa-i vad atunci pe pachetari!
14
3
Noi cetateni din henri coanda santem foarte multumiti si fericiti
10
6
iti sta mintea in loc: deci din banii prostilor care-si achita darile catre spit si primarie , de fapt se plateste subventia celor din cartierul Henri Coanda... pai asta este capitalism...!?!
16
1
sa distruga si lapusneanu cum a macelarit tomisul. Idiotu dracului.
15
2
tot mai scumpa decat in bucale la fel si apa lu magarul de felix , mortaciune vie
18
0
cu banii astia platesc pt toata luna, tot mai avantajos este cu centrala de apartament, si mai este si avantajul ca opresti centrala cand vrei, in functie de temperatura de afara
17
4
Promisiuni!! Fagadau mai spera la un mandat!!!
18
3
din ce bani se face acesta facilitate? din banii fraierilor care au gaze si nu au facilitati.
21
6
ce inseamna an electoral. se fac multe pe hartie.
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108