REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Veşti pentru locuitorii din Eforie: au început lucrările de introducere a reţelei de gaze pe mai multe străzi

Veşti pentru locuitorii din Eforie: au început lucrările de introducere a reţelei de gaze pe mai multe străzi

Replica API 13 septembrie 2019 | 00:00 1917

În săptămâna 2-9 septembrie se execută lucrări de introducere a rețelei de distribuție a gazului în Eforie Sud pe Aleea Mercur și străzile: 9 Mai, Vlad Țepeș, Mugurilor, Traian și N. Filipescu.

Lungimea totală a lucrărilor este de 2100 metri liniari. Primăria Eforie reamintește locuitorilor că pot depune cerere individuală de racordare la sistemul de distribuție în cadrul punctului de lucru Distrigaz Sud Rețele deschis în sediul Primăriei Eforie. Cererile însoțite de documentele solicitate se pot depune în zilele de marți și miercuri între orele 9-16. Primăria Eforie a atribuit pe 13 februarie 2019 un contract privind „executare terasamente, săpături de şanţuri pentru "Înfiinţare distribuţie de gaze naturale oraşul Eforie -reţea de distribuţie şi branşamente medie presiune pentru alimentarea cu gaze naturale a localităţilor Eforie Nord şi Eforie Sud, judeţul Constanţa". Înţelegerea a fost semnată în urma unei proceduri simplificate de achiziţie declanşată pe 5 decembrie 2018, valoarea proiectului fiind de 3,6 milioane de euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar bransamentul o sa fie 80 de meleoane in timp ce la costinesti a fost 20 de meleoane. de fapt gazele se trag pe spatele prostilor care vor plati 80 de meleoane bransatul.
0
0
dece nu sa apucat de eforie sud prima data. in cel hal a fost eforie nord in toiu veri cum arata orasul au fugit turisti vara asta ptr interesul primarului ,
0
0
Nu baga toti locatarii in aceeasi oala. Ma p.. pe aia care inchiriaza la blocuri.
0
0
Bravooo continuati Doamne ajuta
1
0
Esti cel mai prost din curtea scolii, te-a dus Brailoiu cu vorba 12 ani, e uite ca Robert, a inceput si a terminat toate proiectele de care s-a apucat, ba chiar le termina si pe a le lui Brailoiu pe care tot Brailoiu le.tinea in stand by pt a mai ciupi voturi...
2
0
O, ce veste minunata, ha ha ha
0
1
Eforie Nord are gaze introduse deja pe toate strazile cu mici exceptii. Au inceput si lucrarile de bransare la proprietati. Speram ca si la noi la sud sa se rezolve anul asta, tot timpul la sud e cu intarziere.
2
2
Toti primarii de orase, sate sau comune care nu au adus gaze in 29 ani trebuie sa fie in puscarii. De ce? Pai ei au facut sa se taie mii de arbori pt a se folosi cu zecile de tone la incalzit. Ei sunt cei care au distrus padurile !!!
5
3
Cel mai prost primar din tara...nimic nu e in stare sa termine, el doar se apuca
7
3
Din cauza mea si a nasului nu au gaze
2
2
Cetatenii de la blocuri, prin administratori, au considerat ca mai bine inchiriaza decat sa se sape pt gaze! Acum sa astepte...
9
2
V-ati apucat sa sapati Sud in loc sa terminati Nordul ! Rusine!!! Blocurile de pe varianta din Nord cui le lasati? La iarna cu ce ne incalzim?! Blocurile alea nu au incalzire de 20 de ani, gazul e scaparea!!!!
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272