REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VESTUL SĂLBATIC din zona Far: romi cu bâte pe străzi, SCANDALURI și mașini VANDALIZATE!

VESTUL SĂLBATIC din zona Far: romi cu bâte pe străzi, SCANDALURI și mașini VANDALIZATE!

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 14169

Constănțenii din zona Far se plâng de faptul că mai multe familii de romi s-au stabilit ilegal în cartier și fac ravagii.

De la scandaluri, mizerie, vânat mașini pe timp de noapte, până la alergat cu bâtele pe străzi. ”Zici că suntem în Vestul Sălbatic. Ce să mai spunem de acele declarații pe propria răspundere, când ei sunt toată ziua pe străzi”, a spus, pentru Replica, un locuitor de la malul mării.

Mai multe persoane de etnie romă s-au stabilit, ilegal, în zona Far din municipiul Constanța, spre disperarea locuitorilor, care susțin că se simt ca în Vestul Sălbatic.

”Mai multe familii de etnie romă și-au făcut cuiburi, aici, la Far. Este vorba de intrarea înspre Poarta 5, inclusiv pe Valea Portului, acolo unde erau grădini. Fac o mizerie groaznică, scandaluri! În ultimele zile i-am văzut cum trăgeau de portiere și de oglinzile mașinilor parcate. Am ieșit pe balcon și am țipat la ei și așa au fugit. Însă, nu pot fi numai cu ochii pe geam. Cert este că vor începe să fure, dacă nu au și început deja”, a declarat, pentru ”Replica”, un constănțean.

Acesta a precizat faptul că a mers până aproape de zona în care locuiesc, la fostele grădini de pe Valea Portului, iar peisajul este dezolant:

”Au distrus tot, e plin de gunoaie, e terifiant ce e acolo.Noaptea fac foc, se ceartă, urlă...”, a adăgat el.

În cauză a fost sesizată Poliția Locală, care, potrivit informațiilor noastre, a fost deja la fața locului, urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
heee ce se mai s crem pu rcei pe aici .. panselutelor .. no sa opriti voi niciodata in vietile voastre j mekeria .. nu mr cai cand vor caini .. vorba aia .. voi ramaneti frraeri pana muri ti .. ji platitva taxele da .. mai ales la ajutoare sociale l0l .. in rest multa gargar si multa carne in continuare .. panselutelor ..
0
0
luati si ,machidoni la verificari....sunt mai hoti decat tiganii
3
2
Daca nici in situatie de urgenta nu-i babarditi atunci cand ?
18
1
Stim foarte bine ca astia nu pot fi tinuti in frau decat prin forta activa,aplicata cu maxima duritate. Astora nu le-a facut nimeni nimic ca sa-i determine la incluziune sociala,ba dimpotriva,sub masca asa ziselor traditii,ei s-au constituit in etnie chipurile discriminata.Pai de ce nu se simt discriminati ungurii,polonezii,lipovenii,turcii,tatariisi altii,doar tiganii sunt priviti naspa ? Pai tiganii fac la fel ca restul etniilor? NU ! De ce? Pai pentru ca majoritarii sunt niste labagii cacaciosi si nu au curajul sa-si apere integritatea ca popor,lasa sa existe banditi vopsiti in etnii.
26
1
Chiar ca tiganie machidoneasca .
16
3
De ce nu se iau masuri prompte? Patrulat zilnic , curatat si aplicate corectii cum trebuie?
10
1
Autoritatile sa isi faca datoria ...unde este siguranta si increderea? Noi stam in casa respectam refulile si hotii sunt in strada la furat ...pana la urma o sa iesim noi ca astia ne fura
26
2
Unde sunt aceste lepre ... e si mult gunoi , defapt ei sunt un gunoi .
30
2
Fagabou?acu sa vezi cum se umfla tarata in tiganime si iese la furat si Nimeni nu le face nimic ca-s alegatorii psd-ului.
18
2
Fagadau si politia locala dorm pe ei. Fix pula
18
3
Simplu metoda hitler
24
2
Solicitam ificial sa se aduca cativa politisti din india SA se faca un pic de pregatire tactica ptr acesti indivizi !!! Logistica leo asiguram noi rangi bate betele alea lungi ! Cautam si voluntari care sa sprijine aceasta actiune ..... stati la coada dragi voluntari
15
1
Trebuie si o grupare antitigani, numai asa putem pune capat
27
3
Jandermeria si Armata! Actiune de urgenta ! Pusca si cureaua lata!
17
1
Pai ce face primaria Ceva ajutoare sociale le dati Politia si jandarmeria cauta sa sanctioneze oameni care muncesc si platesc taxe pentru ajutoarele sociale Sa le dam case in Tomis Nord si conditii sa fure si sa dea in cap
13
2
Ce tot ii trageti cu romi in sus romi in jos, sunt tigani toata ziua.
36
3
END OF THE WORLD AS WE KNOW IT... THE FALL OF THE CABAL... documentar facut de Janet Ossebaard ,pe youtube
6
4
Nu pot sa inteleg dece este atat de retinuta politia la aparitia unor aspecte antisociale comise de aceasta specie indezirabila,care se propaga cu o viteza mai mare ca a virusului,cred ca se poate actiona de catre societate ,aplicand niste masuri de dezinsectie sau izolare,Asa cum un oras a intrat in carantina,sai stranga si pe acesti indivizi pe un stadion si sai tina in carantina,Aceasta specie umana nu aduce nimic folositor societatii,pe unde umbla in urma lor ramane prapad.Trezitiva autoritati locale si faceti ordine in oras,legea trebuie respectata de or si ce individ....
37
2
Nu le faceti nimic iar daca cineva face plangere este numit rasist. Dar daca un roman face ceva imediat il umfla. Mi e scarba de voi. Politia doar pe telefoane stati...
45
2
marea problema romii....astia ar trebui castrati de mici ca sa nu se mai inmulteasca, astia sunt mai rai ca sobolanii.
50
4
Aloooo politia ,mascatii ce paziti ? O sa va ia gatul astia intr o zi ...impuscatii dracului o data.. sa scapam de ei , ciori spurcate! Numai de furat si cersit se tin , proxenetism si prostitutie !
35
3
Sa facem si noi cum fac secuii, sa fim uniti pentru un bine comun.
35
3
astia l-au votat pe mazare ani de zile, tot astia l-au votaat si pe fagabou, asta meritam, adica meritati ca eu nu-s chiar din Cta. Halal oras turistic, port maritim .. bla bla
23
5
tiganeasca! si este ...respectata , s a tolerat ,s au suspendat condamnarile, lea creeat conditii de hotel in puscarii unde gardienii de frica le tolereaza orice! in ajutorul lor a venit cu ...ajutoare sociale, fara prea multa munca , s a incurajat cersitul si natalitatea fara rost, cat mai multi votanti !
27
2
Nu sunt tigani. Sunt romani de etnie romanes.
10
31
Nu le mai dati ajutoare. Se inmultesc si mai mult.
37
2
bagati tiganii in lagare!inconjurati cu sirma ghimpata,munca fortata,intre ei!Nu se mai poate!noi le dam bani ca sa faca scandal,sa ne fure.astia nu inteleg decit de bita!
54
2
Parul pe ei!
36
2
Tiganii s-au inmultit teribil, fiecare fac cate 6-7 puradei de la 16 ani si au ajuns datorita nr. f. mare sa-si faca de cap. Bat, urla, scuipa, bat medici ca la Harsova. Politisti f. putini , in schimb la SRI si celelalte servicii cei mai multi din Europa. Daca Dragnea le-a micsorat bugetul, a venit Orban si le-a marit. Acum Dragnea e la puscarie ca a angajat 2 femei. Situatia asta cu tigani e in toata tara, in fiecare localitate.
42
5
Stropiti cu benzina si facut foc de tabara . Doar asa poti sa starpesti paraziti . Societatea nu are nimic de pierdut . Ce asteptati , cei din zona ?
37
5
Unde sunt capetele de creta? Invata sa citeasca ca sa poata verifica declaratiile pe proprie raspundere!
25
3
Au distrus TOT ..Trebuiesc intelesi ,au fost altii sus pusi care au inceput distrugerile in tara asta ! Si militienii s-au facut ca ploua
25
5
mlitia doarme
23
1
la sapun cu ei
29
4
S-au stabilit tiganii si in Tomis 1,alearga toata noaptea prin cartier la furat.
30
4
Glontzul in cap merge. E stare de urganta.
53
4
Va dati seama ca in ultimile luni au revenit in tara o gramada de magraoni care , pana acum, erau la furat si cersit prin strainataturi. Ca si cum nu ne era deajuns tiganimea autohtona, acum lichelele astea au primit " intariri". Daca eram pe timpul Maresalului Antonescu , problema se rezolva uros : glont in cap. Asa , acum, cu respectarea drepturilor omului, trebuie sa il rogi frumos pe infractor sa nu mai faca scandal, sa nu mai fure si sa nu iti mai dea in cap. Iar jigodiile, vor asculta!!!??? Bai nene, tiganimea stie numai de frica.Punct. Politia si , mai nou, armata, sa puna paru pe ei !
89
2
bine zis - si-au facut cuiburi, parca era ceva, o chestie, parca politia locala se numea, sau ceva de genu ...
61
2
Asta-i Constanta, o tiganie machidoneasca de oras.
88
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218