REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VESTUL SĂLBATIC: Se pierd MAȘINI la BARBUT și se VÂND BUNURI ÎMPRUMUTATE, la Cernavodă!

VESTUL SĂLBATIC: Se pierd MAȘINI la BARBUT și se VÂND BUNURI ÎMPRUMUTATE, la Cernavodă!

Replica API 27 februarie 2021 | 22:27 3457

Despre ”fenomenele” înregistrate în localitatea Cernavodă s-a tot vorbit, iar multe dintre acestea se referă la sfera infracțională, fiind vorba, în general, de prostituție. Însă, iată că există și categoria altor îndeletniciri ale anumitor cetățeni, care vorbesc cu o lejeritate incredibilă despre faptul că au dat mașina unui prieten, cu împrumut, acela a vândut-o sau a pierdut-o la barbut. Bineînțeles că oamenii legii au intrat pe fir, s-a lăsat cu anchete, trimiteri în judecată și pedepse. Iar aici e aici. S-a ajuns la o amendă penală, ce nu a fost plătită, iar acum s-a transformat în pedeapsă cu executare.

foto: Kanald.ro

Analizând materialul probator administrat în cauză, instanța a reținut că Mihai Tudor, zis Găina, inculpat în cauză, a înstrăinat, fără drept, autoturismul marca Opel Astra G, la prețul de 300 euro, autoturism pe care anterior îl împrumutase de la proprietarul acestuia, persoana vătămată M.I.. Proprietarul a spus că i-a dat vehiculul cu împrumut, fără să încheie vreun contract. Cel căruia Mihai Tudor i-a vândut mașina a declarat: ”Nu îmi aduc aminte exact când, eram în oraș, în Cernavodă, și m-a abordat un dom căruia i se spune Găina dacă vreau să cumpăr un autoturism Opel Astra G. Inițial mi-a spus 700 euro apoi am negociat la 500 euro dar mi-a spus că nu a e cartea mașinii. Din acest motiv i-am dat doar 300 de euro urmând să dau diferența când îmi aduce cartea. Eu am mai cumpărat o altă mașină și a trebuit să plec în străinătate chiar în acea seară din acest motiv am vândut ambele mașini unui anumit C., contra sumei de 900 de euro din câte îmi amintesc. Am mai discutat cu el faptul că Opelul nu avea carte, i-am spus de unde am cumpărat-o și că acea persoană îi va da cartea contra sumei de 200 euro. Nu am încheiat niciun contract scris”.

Mașină pierdută la barbut

Iar ”încrengătura” continuă. Un martor a relatat cum i-a dat mașina lui M.I., persoană vătămată în cauză, proprietarul mașinii: ”Eu am făcut un schimb de autoturisme cu dnul. M.I.. I-am dat un Opel Astra G și suma de 1500 euro iar dânsul mi-a dat la schimb o platformă. După ceva timp mi-au venit mai multe amenzi de la Podul de la Fetești, rovinietă și l-am sunat pe domnul M.I. să îi aduc la cunoștință acest fapt iar dânsul mi-a spus că i-a dat-o unui coleg de muncă care a pierdut-o la barbut. După un anumit timp iar am primit un set de amenzi. Am luat iar legătura cu domnul și mi-a spus că l-a dat în judecată și că o să fiu chemat la instanță. Domnul și-a luat angajamentul că va plăti el amenzile”.

Mihai Tudor, zis Găina, a fost trimis în judecată pentru abuz de încredere, fiind condamnat, ulterior, la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2.100 lei. Acum, pe 23 februarie, magistrații Tribunalului Constanța i-a înlocuit amenda penală cu pedeapsa de 210 zile inchisoare. Pedeapsa se va executa in regim de detenție.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De coco si china de la incalzire ati uitat??? Care cumpara masini ieftine si dau tepe la oameni cu ele...pe astia nu ii vedeti?
1
1
Tiganii Piron madalin si piron nicu sunt proxeneti si dau bani cu camata si vind droguri totul sub acoperirea politei romana
15
0
Cernavoda ...acest WC de oras care zici ca e sat.
16
4
Raiul interlopilor,proxenetilor,traficanti de femei,traficanti de masini furate,matroane,hoti prin europa,etc. Nimeni nu este in masura sa starpeasca acest flagel.Zilnic la caseriile western union din oras se transmit sume colosale in euro iar asistatii sociali ai orasului beneficiaza de ei.Cine sa ia masuri cand arunci o privire la sectiunea"PRIETENI"pe pagina de facebook a temutului hot de masini Piron Madalin sunt chiar politistii orasului care ar trebui sa ia masuri de acest flagel din Cernavoda??? Cred ca ei sunt primi beneficiari ai sutelor de mii de euro care intra prin western union.
23
2
cacalareala cocalareasca de cocalari
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102