rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

VEZI noile TARIFE propuse de CHIȚAC pentru LOCURILE de PARCARE

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a venit cu o propunere de zone tarifare, după scandalul parcărilor. Consilierii au acum la dispoziție o variantă de regulament care împacă necesitățile viitorului cu nevoile actuale ale constănțenilor.

„Dragi constănțeni, am luat cunoștință de opiniile pe care vi le-ați exprimat referitor la subiectul parcărilor. Țin să vă mulțumesc pentru implicare și pentru că ați înțeles importanța unei discuții pe marginea unei teme pe cât de sensibile, pe atât de importante pentru viitorul orașului nostru.

Am înțeles argumentele acelora dintre dumneavoastră care reclamă că o astfel de măsură poate produce efecte neplăcute pentru unii dintre constănțeni. De aceea, am decis să vin în fața dumneavoastră și a consilierilor locali cu o nouă propunere de zone tarifare. Am concentrat mai bine zona centrală și i-am redus tariful. Am creat o nouă zona intermediară cu tarif mai mic, și am redus proporțional restul prețurilor.

Regulamentul rămâne în consultare publică, vom opera modificările necesare în text, conform cu noua propunere de zone tarifare. Consilierii au acum la dispoziție o variantă de regulament care împacă necesitățile viitorului cu nevoile actuale ale dumneavoastră. Ultimul cuvânt le aparține.

Dar vă provoc să facem împreună un mic exercițiu de imaginație:

Mare parte din rețeaua stradală a Constanței (care înseamnă doar 4% din suprafața orașului) a fost realizată înainte de 1989, iar spațiul pe care îl mai avem la dispoziție, nu ne permite să o îmbunătățim semnificativ. Așadar, arterele pe care circulă autoturismele, autobuzele, bicicletele și pietonii sunt limitate.

Pe de altă parte, ce nu este limitat și crește cu cel puțin 2.000 pe an, este numărul autovehiculelor. Acum 10 ani, acestea erau cu 20.000 mai puține pe aceleași străzi! Și vin și vă întreb: oare care va fi numărul lor peste încă 10 ani? Oare cum vor arăta atunci străzile Constanței?

Vreau să se înțeleagă foarte clar că prima propunere a fost pe măsura gravității situației, nu pentru că mi-ar face plăcere să împovărez oamenii.

Dragi constănțeni, rezolvarea acestei probleme urgente va genera beneficii pentru mobilitatea urbană, calitatea aerului și sănătatea noastră, a tuturor. Am încredere că, împreună, vom reuși să găsim cele mai bune soluții pentru orașul nostru și viitorul lui. Aveți și dumneavoastră!“, a precizat primarul Chițac.

Iată tarifele propuse:

click pe foto

click pe foto

D.M., A.F.

vineri, 5 martie 20217003
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

02dan(7 mar 19:29)
inainte sa cerem trebuie sa creem parcari in oras sunt multe zone unde se pot amenaja cum este parcrea din fata spitalului cea cu etaj ,sunt zone unde se pot impaduri in oras foarte multe doar astea doar daca se vrea si sa avem oameni capabili pe functi nu mincinosi care doar promit ,
02Bety(6 mar 12:58)
LE IA 1 AN SA SE ADAPTEZE ,2 ANI VRAJEALA SI IN ULTIMUL AN PUN FLORICELE IN PARCURI SI SENSURI GIRATORII . GATA MANDATU .
15Fost student(6 mar 08:33)
Chitac iar vrei spaga ca la academie? 100 euro examenul mai stii? Cine dadea trecea cine nu dadea nici nu te uitai , rusine sa iti fie cap de tomberon
13Coloana vertebrala(6 mar 02:39)
Nea primare....vreau sa propun un scurt exercitiu de imaginatie....DE CE ati candidat la primarie daca strazile si parcarile au fost proiectate ptr un anumit numar de masini.....de ce nu incepi sa sa faci stadionul farul,de ce nu se construieste mai repede sala polivalenta...s.a.m.d...de ce?....la faza asta puteam sa candidez si eu...dar mi-e greata de toti....auzi ...dai vina pe anii80.....apuca-te de treba...spune unul care ii era greata de psd....cred ca ma apuca si de voi....
34vasile(5 mar 21:06)
sa ne suga pulile domnu caporal Chitac , el si cu slugile lui de la PNL. gogule daca o tii tot asa nu apuci sfarsitul mandatului ca primar.
47Domnule Primar(5 mar 19:01)
Aveti ambitii marunte cu iz de cazarma. Regulamentul se face usor, dar bun doar cu oameni de valoare. Asa dezvoltati Constanta ? Asta este Constanta altfel pe care ati promis ca o vom avea? In ritmul asta de melc si cu consilierii pe care ii aveti nu ajungeti nicaieri. Proiecte cu bani europeni, asta trebuie sa nu lipseasca de pe biroul dumneavoastra.
28Domnule Primar(5 mar 17:33)
Din expozeul dumneavoastra am inteles ca: sunt foarte multe masini in Constanta, nu puteti sa asigurati pentru toate masinile locuri de parcare, pentru locurile de parcare existente ne impuneti solutii care nu rezolva problema, sunteti depasit de situatie, in sensul ca nu sunteti in stare sa eliberati orasul de constructii inestetice si ineficiente si sa construiti pe verticala -vezi intrarea spitalului judetean care arata ca in Satul de Vacanta, singurul castig il aveti dumneavoastra Administratia Locala care ne bagati fortat mana in buzunar ceea ce nu a facut nimeni pana acum.
414george(5 mar 14:44)
Trebuie sa iesim toti in strada,iar W.C. sa ramana doar o amintire urata ,nu sa asteptam patru ani ca sa auzim aberatii mereu !
415hahahahahaahah(5 mar 14:24)
ce mweeee au luat hastagistii!!!!! numai vreti o ''tara ca afara'',mizeriilor???
522Jean(5 mar 14:01)
Acest primar este un militar tampit, fa comparatie cu Franta,Germania,Austria un salariu minim este de 1200 euro si in Romania este de 1200 lei. Daca la in acele tari parcarea orara este de 1 euro la noi ar trebui sa fie 1 leu. mai primare a crescut nr de masini cu 20000 buc, dar a crescut si incasarile prin taxa auto anuale, cu banii acestea mai multi ce vei face dobitocule. Mentionez ca am votat PNL cu strangere de inima, jos matelotul!
420dle Primar,(5 mar 13:52)
Imi pare rau, ati inceput cu stangul ! Macar faceti curatenie exemplara in tot orasul, plantati flori, pomi, inlocuiti arbustii uscati, dar faceti ceva ! Ne sufocam in mizeria asta. Apropo, noi am achitat impozitele ... marite !
317TEO.(5 mar 13:00)
D-le primar, rezolvarea doleantelor populatiei orasului Constanta,nu inseamna marirea taxelor si a tarifelor pentru a inpovara si mai mult viata lor,ganditiva mai intai la cearea mai multor locuri de parcare,la repararea strazilor si trotuarelor,la infrumusetarea spatiilor de agrement,verdeata parcurilor,reabilitarea locurilor de joaca pentru copii,curatenia orasului,mentinerea ordinei si siguranta cetateanului.Nu pentru marirea taxelor vam ales,marirea taxelor o face or ce ageamiu,este lucrul cel mai usor,cu astfel de mentalitati de a inpovara populatia nu veti mai fi votat.
94Dnn(5 mar 12:46)
Cu licitatiile pentru locurile rezervate sunt ok eu. E un bun al primariei, daca tot vrea bani pe el sa obtina cat e cererea. Dar sa construiasca parcari si pentru cei care nu au bani de licitatie. Licitam locurile din fata scarii, cine e comod sa dea banu. Dar restul unde parcheaza? Faceti parcati la cateva minute de mers pe jos de blocuri. Cei care dau 360 pe an ce primesc de banii aia? Iar pentru parcarea in centru scoateti limita de timp, la 5 lei pe ora nu o sa stea nimeni 10 ore. La cum se misca functionarii sunt cazuri cand stau oamenii mai mult la cozi.
324Simion(5 mar 11:53)
Sincer trebuie facut ceva cu handicapatul asta Nu putem astepta 4 ani pina la vot Asta a trait toata viata cu mincare de la popota Ia dat statul si haine si hrana si masina Doar ca e amiral...la ce o fi?? Nu este capabil sa se incalte singur
520no name(5 mar 11:33)
Domnule primar, va rugam sa renuntati la aceste aberatii cu tarifele si licitatiile. Reveniti-va ca o sa le para rau celor care v-au votat.Injumatatiti tarifele si renuntati la licitatie pentru ca o sa va blesteme lumea.
516Ciprian(5 mar 11:00)
Acum domn' primar, va intreb si eu ca simplu cetatean. Daca ati daramat terasele,unele bineinteles, nu cele de genul zorile spre exemplu, ati scos roata doar din poarta 1 ca din satul de vacanta nu ne atingem evident. Ati desfiintat si constructia lui tucan de pe malul lacului in mamaia, unde se balaceau copii. CU CE RAMANE CT IN AFARA DE NISTE BLOCURI FACUTE PE SPATIUL VERDE? Bine ca au ramas blocurile din gradini dar ati demolat terasele, roata si altele de genul. Felicitari.
630Cretin(5 mar 09:24)
Trebuie destituit.Este inadmisibil sa vi cu asa ceva.Ne tocmim, suntem la piata.Da, se crede la el in Eforie.Uitati dragi constanteni pe cine ati votat.Fagadau era prost, este Chitac super inteligent.Trebuie DEMIS si atacat in instanta acest regulament si cerut daune morale.Noi nu avem VENITURILE lor sa ne putem permite sa platim astfel de aberatii.Constanteni mobilizati va si votati petitia pt al destitui, nu se poate sa ne conduca CRETINUL acesta 4 ani.Ne va pune taxe si pe aerul pe care il respiram.
324tomitanu(5 mar 09:22)
daca ati reduce salariile alea prin primarie, daca ati face economii, daca nu i ati lasa pe toti make sa contruiasca pe orice petec de pamant ati avea si loc si bani sa faceti parcari etajate gratuite pentru cetatenii platitori de impozite.dar voi nu si nu.si daca ati face niste strazi normale cu scurgeri pentru apa pluviala si poate in anu de gratie 2021 invatati si voi sa asfaltati fara ca, canalele sa ramana mai sus sau mai jos fata de sosea.si nu uitati..canale pentru apa pluviala
325hastag prost(5 mar 09:19)
bovina cretinoida ce esti ,datorita tie pnl-ul s a dus pe pula in c-ta.si nu stii cat ma bucur ca le da-ti la muie propriilor votanti.muieeee pnl si usr.
431Esti praf mai amiralein primul(5 mar 09:17)
In primul rand ar trebui ca in loc de trasarea dungilor pe asfalt sa construiesti parcari supraetajate, cu fonduri europene daca altfel nu se poate. Mai apoi poti pune acolo o taxa decenta de parcare. In nici un caz nu suprataxezi masinile pe motiv ca sunt prea multe, in conditiile in care tu nu ai construit nimic. Daca vreti sa folosim transportul public eu propun ca pentru inceput toti angajatii Primariei si Prefecturii in frunte cu onor Dom Primar sa vina cu bicicleta sau autobuzul la munca si sa se transforme in spatiu verde parcarea de la Primarie. Ce spui Amirale, esti de acord?
525Sergent(5 mar 09:08)
Chiar nu-l verifica nimeni pe asta cum a ajuns amiral ??!!
516aloo(5 mar 08:55)
in regulamentul vechi abonamentul pt institutii publice si de interes public era 200 lei pe an, acum dupa marea schimbare a regulamentului a devenit 360 lei pe an?????
227BEBE(5 mar 08:45)
Atrageti investitori straini,dati-le facilitate,nu asteptati sa faceti bugetul primariei din banii de la parcari! Suntem oras port,ar trebui sa fim mai tari ca Bucurestiul !
59la banii astia(5 mar 08:39)
se pot face parcari ...aeriene!
425sofer(5 mar 08:08)
ce plm te tot intrebi cate masini vor fi peste 20 ani ,demolati tot vce ati construit pana in trotuar si pe toate parcarile si spatii verzi si vor vi locuri de parcare investitorii sa construiasca in afara cartiere cu locuri de parcare nu taxe taxe taxe vorba la un machidon mare pnl romanui prost plateste.
424Jale(5 mar 08:01)
Mai flamanzi si oportunisti ca astia nu a fost nimeni pana acm. Cine spunea ca astia sunt su orice critica fata de aia dinainte ,le dau dreptate.
625O sa tinem minte(5 mar 07:43)
Constanta alt fel si primarul V.C. care si-au batut joc de cetateni si i-au inselat !
424Mihai(5 mar 07:03)
Daca ati ajuns la tocmeala e clar ca nu aveti bani.Citu nu va da, datoriile sunt mari la fincogero, polaris radet autobuze si v-ati gandit ca luati putin de la multi.Putin vi se pare dv.PS.Nu v-am votat pentru ca nu m-ati convins din postura de senator de Constanta
429Afara(5 mar 06:59)
Hai sa fugarim gingiile vinete si mirosul de branza din primarie. scufundamamiralul.ro
330Ineptul asta a contestat(5 mar 06:53)
2 lei 50 de bani ai lui Fatalau si acum vrea sa ne supunem la 5 leiul lui. Hai sictir tuturor postacilor sai! Bai Chitac, fa parcarea de la Casa Alba publica, asa cum a fost pana sa o blocheze Mazare. Asa cum ceri tu ca orice carciuma, magazin etc sa aiba loc de parcare pentru clienti si vizitatori, tot asa trebuie aplicat si voua! Nu ca sa veniti voi cu masina la serviciu si sa o tinetiparcata fara taxe! Sictir si tie, jegule!
318Nelu(5 mar 06:24)
Cate constructii au fost facute in ultimii 10 ani? Mamaia ,Constanta si localitatile limitrofe.Direct proportional creste si numarul de masini.
224Dle primar(5 mar 00:59)
Desfiintati parcarile de pe prima banda a bdului Tomis si banda atreia a strazii Mircea cel Batran pentru fluidizarea traficului. Masinile care stationeaza la semafor mult timp polueaza mai mult fata de una care ruleaza. Fa parcare sub parcul de la teatru, fa sala sporturilor noua si asta veche fa o parcare etajata. Fa soseauade coasta ca cea de la cartierul fincogero.
912Bormbanderu(5 mar 00:45)
Nu ne mai zapaci de cap cu zonele,fa 3 lei ora de parcare fara limitare si gata.
369Mricea_Nissan Leaf(4 mar 23:55)
Cine are masina electrica parcarea 0 !!!!!Cine are masina normala sa plateasca!!!!!!
183Ahaha(4 mar 23:37)
Ce sugatori obositi sunt aia de mai jos
741Mda(4 mar 23:25)
Pentru cei care sunt pro chitac pe subiectul asta tin sa va anunt ca sunteti niste dobitoci. Pentru ce platiti atatea taxe? Ce vi se ofera pentru banii dati ? Culmea, voi vreti sa mai platiti ceva in plus de care nu o sa beneficiati niciodata sau poate nu aveti masini si comentati aiurea ca sa va aflati in treaba. Inainte sa bage taxe sa faca macar o parcare din alea pe care le.a promis si apoi sa ceara bani pe niste dungi trasate pe strazi si pe trotuare. Nu mai spun ca ar putea sa faca multe alte lucruri benefice orasului din taxele pe care le platim deja dar pe care nu le face.
739Domnule Primar Chitac(4 mar 23:09)
Daca aceasta a fost strategia Dvs. construita impreuna cu Constantinescu...nu pot sa concluzionez decat ca este PENIBILA. Sa scazi tarifele de la 7 la 5 lei pe ora NU ESTE DELOC ACCEPTABIL. Concluzia este ca sunteti o administratie FLAMANDA, fara SCRUPULE si ca nu va pasa deloc de cetateni Constantei. Regret enorm ca v-am votat, cred ca niciodata nu am facut o greseala mai mare! Mare dezamagire sunteti domn Chitac...
4511ion(4 mar 23:02)
nu vreti MOCA ? E o propunere si decizie corecta. Vreti asfalt, cu ce banii se intretine, cu pareri, cu jigniri etc ?
5211Nume(4 mar 22:57)
O propunere decenta. Frustratii, celor ce nu va convine, circulati cu ctbus-ul pt ca masinile sunt noi, cu bicicleta ca-i mai ieftin, pe jos ca-i sanatos. Ori mutati-va in plm inapoi la tara, sau de unde cacat veniti, obositilor. Luati-va hybrid sau electric ca-i parcarea gratuita, futu'va'n gat de carutasi, snobi, aroganti!
1529Dr. Justice(4 mar 22:56)
Acesta este un gainar de doi lei cu pretentii de primar. Marioneta machidonilor smenari care au pus stapanire pe un oras care doarme. Constanteni, gata somnul, la treaba! Sa scapam de cacanari!
1036Amiral japcangiu(4 mar 22:48)
Ce atatea discutii? scufundamamiralul.ro si gata!
326Pai si la primarie(4 mar 22:47)
Voi tot moca va sta in gat autobuzul
724La cluburi in mamaia(4 mar 22:47)
La cluburi in mamaia cat e parcarea? Tot mai mica decat in oras? Feliciu mai e avocata lu ala de Chocolat si Fratelli din Bucuresti? E coincidenta nu?
630geo(4 mar 22:15)
ba primar de cacat masinile alea cresc ati aduc bani la buget de unde aveti voi bani sa sugeti ,ati facut trotuare de 6 ml si parcari cucu ca acolo se pun dale si e de ros,calitatea aerulu ba profesor de 2 lei aerul circula nu sta fix pe cta ,pune pomi ca ai unde sunt zone pline de gunoaie si ai putea sa impaduresti, da tu o tot forteti cu preturile astea pe japca
631gaga(4 mar 22:14)
bravo bai chitac bine le faci tontilor care te-au votat, ca prosti mai sunt dumnezeule arde-i ca merita
349nume foarte valid(4 mar 22:01)
Ca sa nu mai fie atatea masini in oras, roaga-l pe Constantinescu sa renunte la cele 3 masini pe care le are. Azi l-am vazut cu un bemveu cat casa lui Videanu prin centru. Mai are doua jipuri. Si dupa ce il convingi sa le vanda ca sa isi ia o singura masina, si aia electrica, sa nu polueze, da-l afara ca numai prejudicii de imagine iti aduce. Lui Constantinescu ii convine, ca peste 3 ani si jumatate va candida impotriva ta, iar tu vei deconta prostiile facute de el si altii din jurul tau.
537vivi(4 mar 22:00)
N-are nicio legatura regulamentul asta cu numarul de masini. Vrei sa scada aduna-le pe alea abandonate, interzice circulatia rablelor care scot fum. Da nu ne zice noua ca o sa dispara masinile ca sa nu plateasca taxa de parcare. E ridicol
1026Ati votat o clica(4 mar 21:57)
fe derbedei ordonari klaus,arafat citu,chitac bode, voiculescu si alti muisti .fuck you pnl
644Loco(4 mar 21:49)
Te-am votat, mincinosule! Acum imi pare rau...din toate mizeriile cu care ne confruntam in acest oras, tu ai ales sa fabrici inca un motiv de nemultumire. Si pe buna dreptate! Hai sa facem ceva pentru orasul asta. Se poate! Apoi poti veni cu propuneri de genul asta. Pana acum, ai starnit numai indignare. Nimic altceva! Demonstreaza ca poti face ceva constructiv. Ne-am saturat de mizerii!
555Ionel(4 mar 21:48)
Acest om nu va realiza nimic 4 ani de zile. Sunt inca 4 ani pierduti de constanta. In timp ce cluj tm bv si etc se dezvolta. Mai bine isi continua fagadau mandatul decat asta. Dar pe langa nesimtirea si tupeul acestui pseodoamiral raman niste intrebari. Constantenii au votat ptr horia constantinescu?ptr ovanesian?ptr hira? Pt merla? Etc.. atatia si atatia oameni care au capusat orasul si au ramas in functii. Sau inlocuiti cu altii mai incompetenti. Este foarte trist.
mai mult...Local
21 apr 14:02LocalELEVII ar putea să îşi EVALUEZE PROFESORII la finalul semestrelor

În curând, elevii din România ar putea să-și evalueze profesorii, semestrial, prin intermediul unor chestionare....622

21 apr 13:38LocalTrei BEȚIVI, la un pas de CRIMĂ pentru ȚIGĂRI754
21 apr 23:12LocalÎncă 10 DECESE din cauza COVID, la Constanța778
21 apr 23:12LocalRAEDPP Constanța: Comerțul cu carne de miel se va desfășura în două dintre piețele agroalimentare din oraș

În perioada 21 aprilie – 1 mai, în piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului...959

21 apr 23:11LocalNoi locuri de parcare, pentru locuitorii din Tomis Nord849
21 apr 23:11LocalAsociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur“493
21 apr 13:31LocalPERICOL! MORMAN de PASTILE, aruncat la voia întâmplării, în mijlocul străzii!

Situație alarmantă în comuna Mihail Kogălniceanu după ce au fost găsite zeci de cutii cu medicamente aruncate...1172

21 apr 23:11LocalPrimăria anunță DISTRIBUIREA tichetelor RESPECT1086
21 apr 23:10LocalPERCHEZIȚII într-un dosar de FURT de KEROSEN1162
21 apr 23:10LocalCOVID-1: 56 de NOI CAZURI de INFECTARE la Constanţa, 2921 la nivelul ţării

COVIDPe teritoriul României, până marţi, 20 aprilie, au fost confirmate 1.034.003 cazuri de persoane infectate cu...1077

21 apr 23:10LocalRegulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor musulmane din CONSTANȚA, în consultare publică!801
21 apr 23:09LocalMOARTE SUSPECTĂ! Un bărbat a fost găsit DECEDAT într-o locuință din CERNAVODĂ879
Vremea
16.1°13.7° - 16.1° miercuri, 21 aprilie 2021
ConstanțaUmiditate: 63%
Vânt: 2.31 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/4912223662337
5/4023223141920
joker211025143
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 apr 00:00SportDinamo Bucureşti - UTA Arad 0-1

UTA Arad a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, în deplasare, într-o partidă din...379

21 apr 00:00SportVictorie foarte importantă pentru FC Viitorul (1-0 vs Gaz Metan Mediaș)

FC Viitorul s-a impus acasă, marţi, cu scorul de 1-0, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, în etapa a II-a a...444

21 apr 00:00SportHoria Tecău s-a calificat în sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecău / Kevin Krawietz (România / Germania) s-a calificat, marți, în sferturile probei de dublu din...276

21 apr 00:00SportAstra Giurgiu, victorie în deplasare (3-1 vs FC Hermannstadt)

Astra Giurgiu s-a impus, marți, pe terenul celor de la ​FC Hermannstadt, cu scorul de 3-1, în primul meci al etapei...260

Local
21 apr 13:31LocalPERICOL! MORMAN de PASTILE, aruncat la voia întâmplării, în mijlocul străzii!

Situație alarmantă în comuna Mihail Kogălniceanu după ce au fost găsite zeci de cutii cu medicamente aruncate...1172

21 apr 23:11LocalPrimăria anunță DISTRIBUIREA tichetelor RESPECT

Primăria Municipiului Constanța anunță că începând de mâine, 21.04.2021 demarează distribuirea la domiciliu a...1086

21 apr 23:10LocalPERCHEZIȚII într-un dosar de FURT de KEROSEN

1162

21 apr 23:12LocalRAEDPP Constanța: Comerțul cu carne de miel se va desfășura în două dintre piețele agroalimentare din oraș

În perioada 21 aprilie – 1 mai, în piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului...959

21 apr 23:11LocalNoi locuri de parcare, pentru locuitorii din Tomis Nord

Terenul viran din zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” a fost transformat într-o parcare...849

21 apr 23:11LocalAsociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur“

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO - restaurant sigur - Noi ne-am vaccinat pentru...493

21 apr 23:10LocalCOVID-1: 56 de NOI CAZURI de INFECTARE la Constanţa, 2921 la nivelul ţării

COVIDPe teritoriul României, până marţi, 20 aprilie, au fost confirmate 1.034.003 cazuri de persoane infectate cu...1077

21 apr 23:10LocalRegulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor musulmane din CONSTANȚA, în consultare publică!

În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația...801

21 apr 23:09LocalMOARTE SUSPECTĂ! Un bărbat a fost găsit DECEDAT într-o locuință din CERNAVODĂ

879

Politică
21 apr 00:00PoliticăCîţu: România trebuie să facă rapid pasul către o economie competitivă, digitalizată

România trebuie să facă "rapid", în următorii patru ani, tranziţia către o economie competitivă, care...272

21 apr 23:59PoliticăTurcan: Între doi salariaţi cu aceeaşi funcţie din administraţia locală e o diferenţă de salariu de 10.000 euro anual

Un angajat la un Consiliu Judeţean câştigă un salariu anual cu aproape 10.000 de euro mai mare decât un salariat...784

21 apr 18:34PoliticăCîţu: Restaurantele cu tot personalul vaccinat ar putea rămâne deschise

1024

20 apr 00:11PoliticăCîţu: Valul trei a început să scadă fără carantinare de tip lockdown

Premierul Florin Cîţu a declarat luni că valul trei al pandemiei de COVID-19 în România a început să scadă...657

21 apr 18:34PoliticăAndrei Baciu: Nu a scăzut dorința de vaccinare a populației, sub 10 la sută are o ezitare semnificativă

Secretarul de stat Andrei Baciu, căruia premierul i-a delegat atribuțiile de ministru interimar al Sănătății,...556

21 apr 18:35PoliticăCîțu: Succesul campaniei de vaccinare nu depinde de Guvern - „Vrei să mergi la mare, trebuie să te vaccinezi“

1141

Interviuri
2 apr 00:04InterviuriViceprimarul Cocargeanu: USR NU VREA să se construiască în ZONA COSTIERĂ! Video

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii Constanței care pune umărul la dezvoltarea orașului. Acesta...3002

24 mar 00:03InterviuriSorin Mihai: Am distribuit TABLETE tuturor elevilor, însă mulți NU au știut ce să facă cu ele

Luni, 22 martie, s-a dat startul simulării examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a...3031

19 mar 00:18InterviuriCORINA MARTIN: Nu avem nici o STRATEGIE, nimeni NU se gândește să ATRAGĂ turiști! VIDEO

4028

6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...4029

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...7499

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

8355

Monden
21 apr 00:00MondenCântăreaţa Taylor Swift, vizată de o nouă acţiune de hărţuire

Cântăreaţa americană Taylor Swift a fost vizată din nou de o acţiune de hărţuire, după ce un bărbat, care a...297

21 apr 00:00MondenOSCAR 2021: Artiştii nominalizaţi nu vor fi obligaţi să poarte măşti sanitare în faţa camerelor

La gala premiilor Oscar de anul acesta, artiştii nominalizaţi şi însoţitorii lor nu vor fi nevoiţi să poarte...245

21 apr 00:00MondenMTV Movie & TV Awards: Serialul „WandaVision“ a primit cele mai multe nominalizări

293

Mapamond
21 apr 00:00MapamondBulgaria suspendă utilizarea vaccinului AstraZeneca pentru femeile sub 60 de ani cu risc de tromboză

Bulgaria a suspendat utilizarea vaccinului anti-COVID19 de la AstraZeneca pentru femeile sub 60 de ani care prezintă un...270

21 apr 00:00MapamondCoronavirus: Portugalia a relaxat de luni restricţiile, iar magazinele au fost luate cu asalt

Cozile la intrarea în magazine, mai ales la cele de haine, la primele ore ale zilei de luni, au marcat trecerea la o...246

21 apr 00:00MapamondCoronavirus: Finlanda redeschide localurile cu acces limitat după o scădere a incidenţei de COVID-19

228

Sănătate
21 apr 00:00SănătateSemne promițătoare în reversia bolii Alzheimer

Noi cercetări dezvăluie o nouă abordare a bolii Alzheimer, care ar putea inversa pierderea de memorie, semnul...308

21 apr 00:00SănătateStudiu: Uleiul de pește, util în insuficiența cardiacă

Uleiul de pește, bogat în acizi grași Omega-3, este cunoscut pentru numeroasele beneficii pentru organism. Mai puțin...254

21 apr 00:00SănătateStudiu - Apariția cancerului: cum produc toxinele mutații în celule

277

21 apr 00:00SănătateTot mai multe dovezi leagă sănătatea gingivală de riscul de AVC

Un nou studiu sugerează că persoanele adulte care suferă de gingivită ar fi două ori mai predispuse să sufere un...264

21 apr 00:00SănătateUn "vaccin" pentru cancer a eliminat tumorile la șoareci

Cercetătorii de la Universitatea Stanford au descoperit că activarea celulelor T în tumori a eliminat chiar și...272

21 apr 00:00SănătateVitamina D îmbunătățește creșterea în greutate și dezvoltarea creierului la copii

Dozele mari de suplimente cu vitamina D îmbunătățesc creșterea ponderala și dezvoltarea limbajului și a...247

21 apr 00:00SănătatePilula contraceptivă, asociată cu un risc scăzut de artrită reumatoidă

Femeile care iau anticoncepționale, mai ales dacă le folosesc 7 ani sau mai mulți ani consecutivi, au un risc mai...240

21 apr 00:00SănătateBeneficiile uleiului de Borago

Uleiul de Borago este obținut prin presarea semințelor plantei Borago officinalis care se regăsește pe continentul...242

21 apr 00:00SănătateExerciții pentru brațe puternice și tonifiate

265

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT