REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Viața intimă a lui Hugh Hefner, „disecată" de fostele iubite: „Era scârbos. Stătea ca un buștean“

Viața intimă a lui Hugh Hefner, „disecată" de fostele iubite: „Era scârbos. Stătea ca un buștean“

Replica API 26 august 2022 | 00:00 1198

Holly Madison, fosta iubită a lui Hugh Hefner, a dezvăluit mai multe detalii despre viața alături de acesta în cadrul unui podcast numit „Girls Next Level”. Aceasta a vorbit despre experiențele traumatice la care a fost supusă de Hugh Hefner.

Holly Madison, Hugh Hefner, sursă foto: Gettyimages

Holly, acum în vârstă de 42 de ani și Bridget, în vârstă de 48 de ani, au vorbit despre cum era viața alături de Hugh, la începutul anilor 2000. Acestea au descris partidele de amor alături de Hugh ca fiind o „corvoadă” și spun că uneori magnatul stătea „complet nemișcat în timpul acțiunii".

Holly, care a fost într-o relație cu acesta între anii 2001-2008, a mai spus și că „niciuna dintre partenerele lui nu se simțea bine” în timpul momentelor intime.

Conform acesteia, toate partenerele publicistului detestau să se culce cu el, dar o făceau din frica de a nu fi date afară din conacul Playboy, scrie click.ro.

„Toată lumea voia să termine cât mai repede cu asta. Era o corvoadă.” mai declară fosta iubită a lui Hugh Hefner.

„Nu se mișca. Era ca un buștean în mijlocul patului.” e o altă mărturisire picantă a lui Holly.

Atmosfera din conac era una conflictuală

Pe lângă problemele cu Hugh în sine, Holly a mai mărturisit și că celelalte fete erau într-un conflict continuu și că bârfa era la ordinea zilei.

„Erai literalmente dezbrăcată, făcând sex în fața unor oameni care nu te suportau și vorbeau despre tine, iar în tot acest timp tu auzeai fiecare cuvânt. Era un calvar", a mărturisit Holly.

Holly, care a fost iubita principală a publicistului timp de 7 ani, spune că, reflectând la trecut, vede relația ca pe ceva „traumatic” și că nu a fost iubită în adevăratul sens al cuvântului, ci doar folosită pentru satisfacerea ego-ului nemăsurat al lui Hugh Hefner.

Iepurașii Playboy erau izolați de restul lumii

Holly a mai vorbit despre viața pe care o ducea în celebrul conac, aceasta declarând că ea și celelalte fete aveau voie să părăsească conacul doar cu un motiv foarte bine întemeiat și le era interzis să-și cheme prietenele în vizită.

O altă experiență traumatică despre care a povestit Holly a fost momentul când și-a tuns părul fiindcă nu voia să arate precum celelalte fete, iar Hugh Hefner a început să țipe la ea, spunând că noua frizură o face să pară bătrână!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
proaste! Asa va trebuie daca ati preferat sa va futeti cu mumia aia pentru succes!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272