REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Viață mai bună pentru comunitățile marginalizate – proiect votat în CJC. Este vizat și cartierul social Henri Coandă!

Viață mai bună pentru comunitățile marginalizate – proiect votat în CJC. Este vizat și cartierul social Henri Coandă!

Replica API 25 iulie 2019 | 01:49 474

Pentru reducerea marginalizării, scăderea numărului persoanelor aflate în risc de sărăcie, creșterea calității vieții, o șansă mai bună la educație, sănătate și integrare în comunitate.

Toate acestea sunt obiectivele proiectului „Măsuri integrate pentru o viață mai bună”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Proiectul ce urmează să fie desfășurat de Unitatea Administrativ Teritorială Constanța, reprezentat de primarul Decebal Făgădău, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, reprezentat de Marius Horia Țuțuianu.

„Proiectul „Măsuri integrate pentru o viață mai bună” are ca obiectiv reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată, în care există populație aparținând minorității rome, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenție ce înglobează și campusul social Henri Coandă, utilizând măsuri integrate de îmbunătățire a nivelului de educație în rândul preșcolarilor și elevilor romi și neromi, de stimulare a capacității de inserție profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a celor care intenționează să demareze o activitate pe cont propriu, precum și de creștere a accesului la servicii sociale și de asistență medicală de înaltă calitate”, se arată în documentația anexată proiectului de hotărâre.

Proiectul a fost votat de consilierii județeni în ședința Consiliului Județean Constanța de miercuri, 24 iulie a.c.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu au ce manca,dar se inpuiesc de nu mai pot.
2
0
Averea tarii se gaseste acum in mainile priviligiatilor politici care si-au facut legi sa poata fura si devaliza tara asta fara sa pateasca nimic. Asa ceva nu se poate si, va veni o vreme cand toti HOTII, din toate partidele si de peste tot, vor plati cu varf si indesat pentru toate crimele comise. Sa ruinezi si sa distrugi economia unei tari este o crima! GENOCID este. Pentru asta veti fi judecati ca Ceausescu TOTI.
5
0
sa stie primaria ca sint apartamente libere in campus,anumiti locatari nu mai stau in ele dar le tin ocupate.Incercati un control si veti vedea,cei care au pile la primarie nu au treaba,iar alti cu copii dor prin parcuri.
2
0
Puturosii astia ar trebui trimisi in India. Nu vor sa invete o meserie si pe linga banii primiti gratis, fac si comert ilicit.Au mai multi bani decit salariatii.Sa nu mai faca copii si sa fie scosi la munca cu mic cu mare.
8
0
Asta ne trebuia noua in mortii vostri sa I aducem mai aproape de noi ca nu stateau bine doar pe ajutoare sociale si alocatii pe 400 de copii
8
0
cateva bobite cu naplam si s-a rezolvat problema
7
0
Pentru prostul de la 16,04... V-ati invatat cu pomana, futute in gat de cioropina... Este pomana un salariu de 1900 lei, jegosule? Ai facut vreo facultate? Esti medic, cumva? Dute in mortii matii la munca... Fiecare este platit pentru ce stie sa faca... Tu esti platit doar pentru suptul poooliii.... Mars..
10
0
comunitatile astea marginalizate care stau si se impuiesc pe banii nostri ar trebui puse la munca dar nu se vrea pt ca ei sunt votantii pesede .
17
0
lasa-i sa moara de foame sau in puscarie, oricum tot acolo ajung
11
0
de pomana nu munceste nimeni.
2
15
sai mutam in piata ovidiu. macar de sezon
18
1
Locuri de munca sunt cacalau. Dar cine sa munceasca? Votantii PSDului? Vad ca cei de la Polaris au angajat asiatici pentru ca ai nostri rromi nu vor sa munceasca. Pai cum sa munceasca neica cad ei au ajutoare sociale.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272