REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Vicepreşedintele CJC „a fugit” de la o dezbatere televizată, la care era invitat şi liberalul Băisan

Vicepreşedintele CJC „a fugit” de la o dezbatere televizată, la care era invitat şi liberalul Băisan

Replica API 12 mai 2016 | 23:48 154

Surpriză neplăcută pentru unul dintre liberalii candidaţi pentru un post de consilier judeţean! Invitat la o dezbatere televizată, unde ar fi trebuit să se afle şi preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Constanţa, liberalul Cristy Băisan a avut surpriza să… dezbată singur subiectele propuse de moderator! Potrivit liberalilor, „preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Constanţa a fugit de dezbaterea electorală programată cu Cristy Băisan, din partea PNL. Vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC a anunţat sec că nu mai participă la emisiunea electorală programată la postul local TV, fără a oferi o explicaţie. Sfidarea cetăţenilor şi lipsa de respect a candidatului PSD a fost taxată de moderatorul emisiuni”, au precizat liberalii. Reprezentantul PNL Cristy Băisan, care candidează pentru un loc în Consiliul Judeţean Constanţa, şi-a exprimat regretul faţă de absenţa vicepreşedintelui CJ, menţionând că oricând este dispus să vină în platou pentru a dezbate cu seriozitate subiecte de interes pentru constănţeni. „Este păcat că liderul PSD nu a dat curs invitaţiei. Am considerat că fiind în plină campanie electorală este o oportunitate pentru alegători să vadă diferenţa dintre propunerile noastre”, a spus Băisan.

Potrivit lui Cristy Băisan, obiectivul PNL este câștigarea președinției Consiliului Județean și aplicarea unei viziuni liberale de dezvoltare a județului. „A tinți spre locul unu în topul județelor din România este realist. La o evaluare atentă Constanța are toate ingredientele necesare pentru o asemenea viziune. Lipsa de dezvoltare a județului e dată de lipsa de viziune a celor care l-au condus în ultimii 16 ani. Echipa Nicușor Constantinescu a condus Constanța cu o mână de fier, însă în interes personal”.

Liberalul a mai spus că este un om nou în politică, că vine din mediul privat, iar educația și formarea profesională și-a realizat-o în Marea Britanie și SUA. „Am revenit în România acum 12 ani, unde am demonstrat că se poate face antreprenoriat de succes fără a fi absorbit de un tip de sistem. Candidez pentru funcția de consilier județean din partea PNL întru-cât mă regăsesc în acest partid”.

În absenţa lui candidatului PSD, emisiunea s-a axat exclusiv pe proiectele şi obiectivele PNL pentru dezvoltarea judeţului Constanţa.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272