REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
5.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

VICEPREȘEDINTELE Consiliului Județean, Stelian GIMA, își continuă SERIA de MEMORII

VICEPREȘEDINTELE Consiliului Județean, Stelian GIMA, își continuă SERIA de MEMORII

Replica API 19 ianuarie 2021 | 15:05 2076

Vicepreședintele Stelian Gima nu se abate de la cele promise la începutul mandatului. Mai exact, legate de transparența activității sale. Astfel, acesta continuă seria de memorii, după cum bine a obișnuit. Săptămâna de lucru 11 - 15 ianuarie a fost legată în mare de pregătirea fazei cu numărul II de vaccinare împotriva Sars-CoV-2, fiind de părere că singura șansă de revenire la normalitate este vaccinarea în masă.

Prima zi a săptămânii a fost petrecută alături de colegii din departamentul juridic, economic,reprezentanții Prefecturii Constanța și cei ai Primăriei Constanța pentru deciziile juridice și administrative legate de amplasarea unui centru de vaccinare în incinta Pavilionului Expozițional Constanța.

Activitățile demarate în prima zi a săptămânii au continuat și în zilele ce au urmat. Reușind spre finalul zilei de marți, 12 ianuarie, să se finalizeze documentația necesară proiectului de hotărâre ce face referire la centrul de vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

Săptămâna a continuat cu participarea acestuia la ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, la sediul Prefecturii Constanța, ședință în care au fost soluționate peste 25 de dosare de Fond Funciar, din diverse localități ale județului. Ziua s-a încheiat cu întâlnirea avută Adriana Slincu, din cadrul DGASPC.

Ultima zi a săptămânii a fost finalizată cu proiecte și soluții pentru decongestionarea traficului rutier spre sudul litoralului.

Vaccinarea în masă este singura șansă

În memoriile sale, acesta a concluzionat cu faptul că își dorește să se întoarcă la o viață normală, fără restricții, fără suferință, fără pierderi de persoane dragi. ,,Sunt convins de reușita acestei dorințe, reușită ce stă în noi. În capacitatea noastră de înțelegere, în modul în care ne arătăm responsabilitatea și respectul cel purtăm față de cei din jur. Ne pregătim de faza a doua a vaccinării împotriva SARS-CoV-2. Consider că șansa noastră a tuturor este vaccinarea în masă. ” a încheiat acesta.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa fac ziarele unde se comanda politic articole. la cele cu dedicatie nu se lasa comentarii on, pentru imagine. sa dea bine ca nu are parte de hate, dar...
1
0
Pai vaccinati masa si lasati-ne pe noi..
1
0
Un cur un aservit. Mars
2
0
de ce nu pot sa-i dau lui chitac niste sfaturi la interviul cu el ??? N-are curaj ??? Sau n-aveti voi ??? Interdictia postarilor nu schimba cu absolut nimic problemele masive ale orasului !!!
2
0
Bai gima....ultima oara am citit despre tine ca iti scriai memoriile .....a trecut o luna si ceva si tu tot memoriile ti le scrii....ba baiatule pleaca acasa sau pe o insula,scrii memoriile si vinzi cartea la machidoni....sigur o sa aiba vanzare....bai gima...apuca-te de treaba...bai gima.....ia auzi la asta ...memorii...bai gima ... ...
6
1
Si unde te punea sa le tii ? In cur ?
6
6
Cand eram in generala aveam un prof de atelier care nu suporta sa stam cu mainile pe banca asa cum sta Gima cu mainile pe masa. Zicea mereu "sa nu te mai prind cacstai asa cu mainile pe masa ca un machidon de la cogealac". Uite aici trade mark. Pana si profu de atelier ii stia pe astia de la stana inca de acu 30 de ani.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407