rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Viceprimarul BABU, dat AFARĂ dintr-o cafenea de FIȚE din centrul CONSTANȚEI

Viceprimarul Dumitru Babu va rămâne în istorie ca cel mai slab, ca să nu spunem incompetent, viceprimar pe care l-a avut România vreodată. Iar, dacă nu ne credeţi pe cuvânt, vedeţi raportul de activitate. Pardon, nu există aşa ceva, ce ar fi putut să scrie în el, în afară de vestiţii stâlpişori montaţi alandala în oraş?! Supărat că şi-a pierdut puterea şi nu va mai putea abuza de funcţia sa, Babu a mers, însoţit de doi prieteni, în urmă cu câteva zile, la cafeneaua Filicori de pe bulevardul Tomis pentru a pune ţara la cale. Numai că, a uitat un detaliu: patronul este Sterică Paris, un dezvoltator imobiliar care, din cauza şicanelor lui Babu, nu a mai putut investi în Constanţa. În momentul în care proprietarul localului i-a reproşat că nu a făcut nimic 4 ani şi că i-a pus numai beţe în roate, Babu i-a răspuns, cu aceeaşi aroganţă cu care ne-a obişnuit, “Du-te-n…mea”. De aici şi până la scandal a mai fost un pas.

Eşecul de la Constanţa al PSD a reprezentat o palmă usturătoare şi pentru Dumitru Babu, omul care a “păpat” zeci de mii de lei de la primărie degeaba. Nici în ultimul ceas nu renunţă la atitudinea grosolană care l-a consacrat şi nici la aerele de mare viceprimar. Dacă mulţi au tăcut şi i-au înghiţit abuzurile, doar pentru a nu avea de suferit, iată că a venit vremea să primească ceea ce merită. Iar patronul de la Filicori i-a dat o lecţie pe care nu o va uita niciodată.

Dat afară din Filicori, ca ultimul om!

Recent, Babu a fost implicat într-un scandal grandios, care s-a lăsat cu injurii şi cuvinte grele, chiar obscene, după ce a avut curajul să treacă pragul localului situat pe bulevardul Tomis, deţinut de Sterică Paris, un dezvoltator imobiliar din Constanţa. Cei doi nu au avut relaţii tocmai cordiale, iar Babu i-ar fi pus mai multe piedici lui Paris în mai multe dintre proiectele imobiliare pe care cel din urmă şi-ar fi dorit să le realizeze în Constanţa. Patronul a luat foc când l-a văzut în localul său şi i-a reproşat atitudinea avută faţă de acest oraş, dar şi faţă de el însuşi, şi modul în care arată Constanţa în prezent, din pricina lui şi a colegilor săi care, astăzi, îşi fac bagajele. Babu a răspuns în stilu-i caracteristic, violent şi arogant.

Patronul de la Filicori: I-am reproşat civilizat că şi-a bătut joc de acest oraş, mi-a spus: Du-te-n ….!

Sterică Paris, patronul de la Filicori, a declarat, pentru Replica, faptul că nu a avut intenţia de a-l da afară pe Babu din local. Însă nu a uitat cât a avut de suferit din pricina lui, aşa că a început să-i reproşeze mai multe lucuri. “I-am reproşat, pe un ton civilizat, atitudinea avută în aceşti ani faţă de oraş, că nu a făcut nimic. Mi-a răspuns: Du-te-n…mea!. Urmare acestui răspuns, i-am spus că am dreptul de a-mi selecta clientela. Iar el mi-a răspuns că este spaţiu public. Nu i-a servit spaţiul public cafeaua! A trebuit să-i reproşez că s-a comportat ca o maimuţă, că nu e normal ca 4 ani de zile să-şi fi bătut joc de acest oraş. Nu l-am dat afară, îşi consumase, deja, cafeaua”, a declarat Sterică Paris.

Sterică Paris: Să vedem dacă, ca şi simplu cetăţean, te mai umfli aşa, ca atunci când erai la primărie!

Acesta a ţinut să precizeze că, în trecut, au avut o relaţie civilizată, ba chiar am făcut tranzacţii împreună, însă, de când a devenit viceprimar a făcut numai abuzuri. “A durat 3 ani până când am scos o autorizaţie de construcţie. Am alături un vecin, prieten cu el, mi-a făcut reclamaţii, mi-a trimis Poliţia Locală. S-a comportat aşa cu tot oraşul. L-a pus Făgădău pe funcţie să aibă relaţie cu mediul de afaceri, s-a comportat aşa cu tot mediul de afaceri. Să vedem dacă, ca şi simplu cetăţean, te mai umfli aşa, ca atunci când erai la primărie!”, a mai spus patronul de la Filicori.

Paris: Nu înţeleg cum de nu s-a găsit vreun soţ să-i mute mandibula din loc

Sterică Paris a mai punctat faptul că nu este om politic, că nu a intrat niciodată în primărie sau în biroul lui Decebal Făgădău, şi că, atunci când a avut nevoie de autorizaţii, a procedat ca un cetăţean de rând. Totodată, Paris a mai precizat că Babu “nu este un om demn, este conflictual, jigneşte femeile şi nu avea ce căuta la primărie. Nu înţeleg cum de nu s-a găsit vreun soţ să-i mute mandibular din loc. Nu ştie să piardă nici în al 12-lea ceas. Şi nu ne-a câştigat la loto”.

Cei doi au de împărţit mai multe lucruri, mult mai grave decât incidentul descris mai sus, dar despre care Sterică Paris va vorbi la momentul potrivit, dacă va fi cazul, atunci când va scoate la iveală aspecte din sfera penalului şi care-l vizează direct pe viitorul fost viceprimar al Constanţei, grandiosul şi inegalabilul Dumitru Babu.

Potrivit unor surse, Dumitru Babu era însoţit de doi amici, chiar parteneri de afaceri, Mitică Gheşu şi Tudor Dumitru. De altfel, Gheşi şi Tudor sunt asociaţi în societatea GFT Intertrade Logistic SRL, firmă care a primit, în 2018, autorizaţia de construcţie pentru ridicarea unui bloc cu 8 etaje în Palazu Mare, pe strada Eugen Loinescu, nr 27.

Ieşirile violente ale lui Babu, singura activitate care l-a scos în evidenţă în mandatul său

Aşa cum arătam şi mai sus, Babu nu s-a făcut remarcat în cei patru ani de mandat prin munca sa în folosul comunităţii, ci doar prin scandaluri. La începutul acestui an, de exemplu, i-a spus unui jurnalist că ”face umbră pământului degeaba” și că ”așa sunt cei care vor să schimbe lumea”. Asta, după ce jurnalistul i-a cerut o declarație în contextul scandalului legat de construirea unui bloc de 4 etaje pe situl istoric al Cetății antice Tomis. Şeful său de partid i-a iertat derapajul şi l-a menţinut în funcţie.

După câteva luni, Babu a ieşit, din nou, în evidenţă şi a agresat fizic o femeie, comisar în cadrul OPC Constanţa, în timp ce acesta efectua,a lături de echipa sa, un control la una dintre firmele sale. De altfel, Babu s-a şi ales cu plângere penală. Şi de această dată, gestul său a fost trecut cu vederea de şefii săi.

Să nu uităm circul care-l făcea în şedinţele de Consiliu Local, luându-şi în derâdere, şi nu o dată, colegii de la alte partide, dar şi oamenii de rând care aveau curajul să iasă în faţă şi să ceară socoteală primarului pentru lipsa de implicare în dezvoltarea oraşului. A, să ne reamintim şi şedinţele în care alesul se juca pe telefon, plictisit fiind de proiectele aflate pe ordinea de zi.

Din fericire pentru mulţi afacerişti, investitori, dar şi oameni de rând, în scurt timp, Dumitru Babu va deveni o urâtă amintire.

Mirela PASCAL

joi, 1 octombrie 202023612
Comentarii

00Babu, cel mai prost cioban(21 oct 18:35)
Daca scapa si jegosul asta de puscarie atunci "m u i3 DNA". Au supt orasul toti borfasii makidonimii cu combinatiile lor de retardati.
00gimi(18 oct 08:26)
Toti machidonii ce au venit de la Tulcea, niste incapabili, au ajuns in posturi caldute, bine platite, SUNT DUSI IN SPINARE DE ALTII CE MUNCESC! JOS CU EI! CURATATI OAMENI BUNI CONSTANTA DE MACHIDONI! REVOLUTIE CONTRA ACESTOR LEPRE DE DOI LEI!
02roman(7 oct 18:09)
modul in care a pozat spune totul despre caracteru acestui individ- zero barat
02Unudepeterasa(7 oct 11:38)
...si daca ma mai enervati, va promit ca-mi trag o muie si mie si lu Babu.
82Unudepeterasa(6 oct 08:36)
Sa va trag la muie eu si cu Babu.
110Tony(5 oct 16:51)
Muie babule, sa vezi flegme o sa-ti dau cand te prind in oras. Si lui fatalau suturi in muie. Muie in cur lui rasauteanu, un bulangiu. Trei muisti.
23Pe Se de(4 oct 23:35)
Doar inapoiatii din Navodari au votat iar pesedeul. Banilor cheltuiti degraba de primaria li se adauga asfaltarea ulitei fara case de pe malul lacului Tasaul dar neasfaltarea strazilor din oras. M u i e fara numar numai pentru votantii si simpatizantii hotilor si spalatorilor de bani din Navodari.
21Iulian(4 oct 13:38)
Pirtarul de Patrichi dat afara de la APC ca la munca in perioada campaniei nu a mai fost dar salariul la luat cu nerusinare.la acoperit Stanca rugat de Fagadau.sa se duca dupa Fagadauuuu la puscarie.ciuma rosie
13palazu(4 oct 12:08)
poate trimite si chitac acum politia locala sau pe cineva din primarie sa vada ferma de vaci din Palazu Mare in spate la magazinul Elvila ca sa vedem acum pe jegosul cu ferma ca pana acum era sustinut de Babu doar e var in anul 2020 ferma de vaci intre vile lumea a 3
25Constantean(2 oct 19:55)
Sa mi bag pula in mortii vostrii Fagadau, Babu, si Rasauteanu gay ul! Sa va fut prin gat in cur!
36Johnny(2 oct 18:06)
Babu si fagadau se dispara. Muie ba jegosilor.
38Gimy(2 oct 09:15)
Babu este un jeg makidonesc. Muie makidoancelor ca le place toata in cur. Sa ne pisam pe neamu vostru si pe babu. Fagadau si babu cu makidonii lor au distrus orasul.
28PAPU(2 oct 08:39)
Cum se face ca toti makidonii se baga in fata la ciolan cand e vorba de ciordit ?? Cum ar arata Romania fara makidoni, tigani si bozgori ??
311imaginea CONSTANTEI(2 oct 02:25)
frumosul nostru oras,...reprezentat de acest derbedeu...nu e vina lui...mecanismul mafiot de selectie a valorilor este de vina...Romania stat mafiot
17Curios(1 oct 22:38)
Machedonii sunt ca fratii, greu de crezut
38Babuinule(1 oct 22:24)
suna ma sa iti dau la mwie! Ca acum esti liber! Cu limba aia, cred ca faci minuni!
07?!?!?!?!?!?1(1 oct 21:34)
ciupan vs. ciupan???
319Constantean(1 oct 21:21)
Machidonii de prosti ce sunt se cred cei mai importanti. Needucatii orasului, nu au bun simt, maniere, si 2 cuvinte la un loc. La fel ca tiganii, se trag unii pe altii
28cetatean(1 oct 21:16)
corect ar fi ca viceprimarul sa fie de la usr, ca a iesit al doilea ca si nr de consilieri locali.
67Coco(1 oct 20:37)
Cica postul de vice e arvonit ca sa fie tot din palazu. Nu e make dar e sugaci la PNL. Bine ca a iesit pnl ca o gasca de mwisti din palazu mare, Batu, Baturi si alti atarnache, isi freaca mainile. Pe timpul PNL-istilor au impartit palazu, sa le dam la mwiu si sa ma kak pe mormintele lor
213Jos(1 oct 20:35)
Un idiot mozaic borduri marmura unde nu trebuie adica pe pod buteli stalpisori aiurea etc o porcarie blocuri peste tot
35@ 19:28(1 oct 20:28)
Este ca pentru asta dai refresh la pagina, sa vezi ce comentarii au mai aparut si ce like-uri s-au dat, nu? In mortii ma-tii de terminat, gaseste-ti in pula mea o carte de citit, nu articole de cacat!
213Banu Ionel(1 oct 20:20)
Articol scris in stil ghiolbanesc a la replica. Daca nu e destul de scandalos subiectul, il fac ei cum trebuie.
212Costel(1 oct 19:39)
Munca in folosul comunitatii, sa scoata stalpisorii el singur.
611urari de dulce(1 oct 19:36)
machidonilor sa aveti de acuma zile cate margele aveti la gat
410Cetatean curios(1 oct 19:28)
De ce s-au sters o parte din comenturile ce apareau dimineata la acest articol?
210citizenx(1 oct 19:10)
pe bune? dar pana acum de ce nu l-a dat nimeni afara pe mojicul asta? acum e usor sa ii scuipi in fata, dar inainte, cati au avut curajul sa il bage in ma-sa de marlan?
618gigi(1 oct 18:26)
pesedisti de la promarie trebuie fugariti si huiduiti pe strada,hoti nenorociti!au distrus orasul!
321Demo(1 oct 17:53)
Acest primitiv Babu, este dovada vie ca Darwin chiar nu s-a inselat, ne tragem din maimute. Sa-mi scuze maimutele comparatia cu imbecilul...
322Titi(1 oct 17:40)
Am scapat de un jegos, infractor, corupt, frustrat , pupator de cururi pesediste!!! La puscarie cu Babu!
117Babu la puscarie(1 oct 17:36)
are neamuri procurori in Constanta.Trebuie dus la Bucuresti
426Hahaha(1 oct 17:35)
Daca si filicori mai e cafenea de fite.. inseamna ca jurnalistul bea cafeaua la plopi la cet de i se pare filicori de fite
813Merge la Mio(1 oct 17:26)
Ca ia dat Fagadau autorizatie sa construiasca pe trotuar domeniu public in timp ce altii nu isi pot face nici macar o bucatarie de vara in curtea lor, ia verificati cum se construieste pe trotuar daca esti prieten cu primarul.
612Babuinule(1 oct 16:28)
Date n pulele noastre ....
715doi ciorditori(1 oct 16:27)
Nu s-au inteles la spaga , specific machidonilor. Incurcai drace.
81315:55(1 oct 16:21)
esti un jeg de om, bai, sluga analfabeta. mars in mortii ma tii la scoala!
2911Asevaru(1 oct 15:55)
Sa le suge ti meltecu la makedoni!in istorie ramane viceprimar! Voi astia care suge ti pe aici veti ramane in istorie tot niste flegme!!este adevarat ca are asociati pe Tudor Ghesu si uratu ala de Steli dar asta stiu ca aia sunt niste frustrati si vor banii acum la batranete si au lu st si ei masini Bmw si au crescut cheltuielile de la branza la bmw e lung drumu! Sa i lingeri ranile lu Babu care va scos din foame sariti pentru el acum jigodiilor ca l ia lumea la cearta prin oras prieteni frustrati ce sunteti
316Hai sa nu ne kkm pe noi(1 oct 15:41)
da terasa pe trotuar ii place micului paris , nu degeaba i- a zis imputitul asta tupeist de babu sa se duca in organul lui genital
316Andrei(1 oct 14:51)
Dumitru Tudor, zis Mitica, ex Banca Transilvania?
312ah ce bine imi pare(1 oct 14:14)
sunt curios cati vor avea sange in coite sa ii urmeze exemplul
136DNA(1 oct 14:05)
Constanta este CEL MAI JEFUIT ORAS din ultimii 30 de ani, din Europa, nu doar din Romania !!! La ce CARACATITA MAFIOATA este aici, LA CAMORA sau LA PIOVRA, sunt pistoale cu apa !!!
118@lol(1 oct 12:25)
Usor tati, sa nu te stearga si pe tine, gunoi mic care esti .
224Badarani(1 oct 11:50)
Care nu trebuiau sa activeze in primaria Constanta.
136un cititor(1 oct 11:49)
Babu e si prost si fudul. Toti rad de el!
826Corbu(1 oct 11:35)
Babule daca nu dai banu inapoi plus tva, te las fara un picior in mortii tai de makedon. Ai incasat pentru tine si fagadau si tiai luat grade. O sati bag gradelen cur. Fagadau o sasi ia cat de curand o bataie si el. Pana acum vam tot asteptat. Gata.
229Fagadau(1 oct 11:15)
Babule esti o zdreanta ! Sa ne lingi coaiele
229jiji(1 oct 10:53)
fivar prostu' al dracu',l-ati facut vedeta si pe asta;la ce fata are, la ce v-ati fi asteptat???
637Chichi(1 oct 10:31)
Machidonii sunt lipsiti de imaginatie. Pai eu puneam tot personalul sa stranga flegme si ii faceam cafeaua numai din lichidul respectiv. No hard feeling, dar cati oameni injositi de aurolacul asta si-au inghitit flegme care ii erau directionate lui, incat asta cu cafeaua din flegme ar fi fost un gest simbolic
739Mocanu(1 oct 10:23)
Ah ce-mi place cand se ard intre ei makedoni! Ma bucur cand se canibalizeaza intre ei. Mai nou, aia care au neveste cracanate, se dau la mucancele maritate cu make. Si oltencele mucance, pun botul la vrajeala lor. Ag ce-mi place cand va ardeti intre voi ! La mai multe!
944Coloana vertebrala(1 oct 10:02)
Jos cu machidonii din functii publice......macar 4 ani!!!..
mai mult...Anchete
6 oct 00:00AncheteDECIZIE BOMBĂ a Curții Constituționale privind CUVETA lacului SIUTGHIOL

Marți, 6 octombrie 2020, Plenul Curții Constituționale, în cadrul controlului posterior promulgării, cu unanimitate...5213

7 oct 00:10AncheteSCANDAL! SOȚIA lui ILIE NĂSTASE amenință ca va ÎNCHIDE un magazin din CONSTANȚA13169
4 sep 00:41AncheteSPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII15951
10 sep 00:41AncheteEXCLUSIV! OMOR la VAMA VECHE: s-a LĂSAT cu ARESTĂRI!

Dumitru Constantin Tănase a fost arestat preventiv pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru omor....6466

2 sep 00:44AncheteArestat la Constanța, după ce a VIOLAT o femeie pe un vas de CROAZIERĂ36063
9 oct 00:20AncheteMINCĂ, ACUZAT că eliberează DIPLOME de care cursanții NU se pot FOLOSI!12778
9 oct 00:09AncheteAgresorul Ninja din Valu a ATACAT și un LUPTĂTOR DIAS!

Un scandal cu săbii a avut loc acum câteva zile, în Valu lui Traian, totul pornind de la o datorie. Agresorul, fiind...8816

9 oct 00:09AncheteMINORELE din CONSTANȚA au dat JUCĂRIILE pe IUBIŢI27546
16 sep 23:55AncheteLICITAŢIA pentru PUG-ul CONSTANŢEI a fost CÂŞTIGATĂ, cu date FALSE… cu DEDICAŢIE!8429
8 sep 12:44AncheteDNA, SESIZATĂ în legătură cu INVESTIŢIA familiei STERE din Faleză Nord

Locuitorii de pe străzile Renașterii și Patriei sunt disperați, după ce au aflat că în zonă urmează să se...12928

7 sep 18:02AncheteUn bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI142831
7 sep 12:46AncheteCARAIVAN, partenerul lui Cristi BORCEA, RIDICĂ un ansamblu rezidenţial, într-o zonă cu INTERDICŢIE de CONSTRUIRE7108
Vremea
9.8°9.8° - 13.2° marţi, 20 octombrie 2020
ConstanțaUmiditate: 63%
Vânt: 2.43 m/s
Presiune: 1027 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 oct 00:59SportManchester United - Chelsea 0-0

Manchester United și Chelsea au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 6-a din Premier League. Un rezultat...414

25 oct 00:00SportLiverpool - Sheffield United 2-1. Victorie grea pentru trupa lui Klopp

Jurgen Klopp a schimbat sistemul pentru partida cu Sheffield United, trimițând un 4-2-3-1 ofensiv, cu Jota, Firmino...393

25 oct 00:00SportInter a urcat pe podium (2-0 vs Genoa) / Atalanta, învinsă de Sampdoria (1-3)

Inter Milano a urcat pe locul trei în Serie A, după ce s-a impus, scor 2-0, în deplasare, împotriva echipei Genoa....384

25 oct 00:00SportSepsi vs Dinamo 2-0 / A patra victorie consecutivă pentru Grozavu, a patra înfrângere la rând pentru Contra

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci...463

Local
24 oct 00:05LocalSală de sport modernă, la o școală din Cernavodă

Administrația Publică Locală Cernavodă a întreprins numeroase demersuri în vederea obținerii de fonduri...1167

24 oct 00:09LocalLansare de carte a profesorului Volumia Sîngeorzan, la Hârșova

Sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 11.00, la Casa de Cultură „Carsium” va avea loc lansarea cărții...1001

24 oct 00:06LocalConcurs de INFRACȚIUNI RUTIERE, la Constanța

1253

24 oct 00:04LocalNoii consilieri au fost convocați la ceremonia de constituire a Consiliului Local

Consilierii locali declaraţi aleşi la data de 27 septembrie 2020 și validați de instanțele de judecată, au fost...3388

24 oct 00:05LocalACCIDENT RUTIER în județul Constanța: o MAȘINĂ s-a RĂSTURNAT!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 23 octombrie, la intrare în Nicolae...2227

24 oct 00:05LocalPERCHEZIȚII inclusiv la CONSTANȚA: La o FARMACIE se vindeau MEDICAMENTE cu STUPEFIANTE

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita efectuează cercetări faţă de mai multe persoane, într-o cauză...2205

24 oct 00:06LocalBărbat încarcerat la Poarta Albă pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat la data de 22 octombrie, un bărbat, de 30...1371

24 oct 00:07LocalCOVID-19: ROMÂNIA trece de pragul de 5000 de infectări, RECORD de 129 de CAZURI la Constanţa

Până astăzi, 23 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 201.032 cazuri de persoane infectate cu noul...1851

24 oct 00:07LocalSute de SANCȚIUNI pentru constănțenii din gări, supermarket-uri și autobuze

1401

Politică
24 oct 00:00PoliticăMJ: Proiectul privind instituirea EPPO în România va fi trimis pentru dezbatere în Parlament

Proiectul Ministerului Justiţiei privind instituirea Parchetului European (EPPO) în România va fi trimis pentru...637

24 oct 20:55PoliticăVictor Ponta, pe aceeaşi lungime de undă cu Marcel Ciolacu

Victor Ponta reacţionează la depăşirea în premieră a 5000 de infectări cu coronavirus în 24 de ore în România....1065

24 oct 20:56PoliticăCorina Martin candidează ca independent pentru Parlament

1219

24 oct 20:57PoliticăKlaus Iohannis a trimis la REEXAMINARE legea prin care Parlamentul stabilește data alegerilor

Președintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare, vineri, legea prin care Parlamentul stabilește data alegerilor...988

23 oct 00:00PoliticăGabriel Oprea, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

Generalul Gabriel Oprea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de...1148

23 oct 00:00PoliticăCiolacu: Nu sunt adeptul suspendării preşedintelui. E o măsură mult prea bruscă într-o situaţie de pandemie

966

Interviuri
6 oct 00:11InterviuriIon Adrian ROŞU, primarul din Fântânele: Vreau să văd locuitori zâmbitori, comunicativi și sinceri! VIDEO

Ion Adrian Roșu, primarul din Fântânele, care a câștigat alegerile locale din 27 septembrie, din partea PNL, a...2561

3 oct 00:13InterviuriHoria Constantinescu: M-am simțit un NENOROCIT că l-am AJUTAT să plece pe FĂGĂDĂU

HoriaConstantinescu a candidat din partea PPU-SL la Primăria Constanța, însă nu a reușit să obțină decât 4 800...7142

2 oct 00:14InterviuriFlorin Chelaru, primarul din Năvodari: Nu spun că PSD este pe VAL, dar NU este nici sub VAL, cum își doresc unii

2924

2 oct 00:14InterviuriLa Kogălniceanu, Ancuţa Belu are MAJORITATE în Consiliul LOCAL! Video

Ancuța Belu,primarul din Mihail Kogălniceanu, câștigătoarea unui nou mandat la alegerile din 27 septembrie, a...2772

2 oct 00:14InterviuriDeşi NEGOCIAZĂ o COLABORARE, PNL și USR-PLUS NU se vor avea ca fraţii! Video

Constanța a votat pentru schimbare și a optat pentru Vergil Chițac și Stelian Ion, care au obținut 28,48%,...2434

1 oct 00:07InterviuriVasile Delicoti vrea să facă din POARTA ALBĂ o comună MODEL

2971

Monden
24 oct 00:00MondenJackie Chan, dezamăgit de copii. Fiica actorului e lesbiană, iar fiul a ajuns în pușcărie

Jackie Chan este unul dintre cei mai recunoscuţi şi de succes actori din lume. A jucat în nenumărate filme de...1062

24 oct 20:20MondenKatie Holmes se împarte între Suri și iubitul bucătar

E în al nouălea cer de fericire! Katie Holmes se simte foarte bine ca mamă şi ca iubită. Ea şi fiica sa, Suri, au...708

24 oct 00:00MondenSoția lui Phil Collins vrea 20 de milioane de dolari ca să plece din casa lui

620

24 oct 00:00MondenAnna Wintour şi Shelby Bryan s-au depărţit după o relaţie de peste 20 de ani

Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, şi partenerul ei de viaţă Shelby Bryan, un...653

24 oct 00:00MondenScarlett Johansson şi regizorul Sebastian Lelio vor colabora la filmul ''Bride'', produs de Apple TV+

Actriţa americană Scarlett Johansson va fi protagonista şi unul dintre producătorii filmului ''Bride'', pe care...610

24 oct 00:00MondenChicago Tribune: Filmele Marvel au pregătit o întreagă generaţie să aştepte eroul salvator

584

Mapamond
24 oct 00:00MapamondCoronavirus: Restricţii locale înăsprite în Regatul Unit. Se vorbeşte despre un „Crăciun online“

Milioane de britanici trebuie să respecte începând de vineri restricţii locale înăsprite pentru combaterea noului...631

24 oct 00:00MapamondCoronavirus: SUA au atins cifra de 8.399.689 de infectări cu SARS-CoV-2

Statele Unite au atins joi cifra de 8.399.689 de cazuri confirmate de SARS-CoV-2 şi de 222.965 de decese de COVID-19,...577

24 oct 00:00MapamondIrlanda: Poliţia a arestat 11 persoane care manifestau împotriva noilor măsuri de izolare la domiciliu

573

24 oct 00:00MapamondCoronavirus - ECDC: 23 de ţări din UE şi Regatul Unit provoacă o „gravă preocupare“

Evoluţia epidemiei de COVID-19 provoacă de acum o ''îngrijorare serioasă'' în 23 de ţări ale Uniunii Europene,...590

24 oct 00:00MapamondCoronavirus: Nou record de infectări zilnice în Iran - 6.134

Ministerul iranian al Sănătăţii a raportat vineri un număr record de 6.134 de cazuri noi de infectare cu virusul...618

24 oct 00:00MapamondCoronavirus: Slovacia a început să-şi testeze toţi locuitorii cu vârsta peste 10 ani

574

Sănătate
24 oct 19:08SănătateDe ce e importantă apa pentru slăbire

Cu toții știm că apa este extrem de importantă pentru organism: nimic nu funcționează fără o hidratare...590

24 oct 00:00SănătateCe să ronțăi la birou pentru un plus de energie

Te confrunți deseori cu o lipsa de energie în timpul programului de lucru, mai ales după-amiază? Iată câteva idei...612

24 oct 00:00SănătateSunt bune pastele pentru dietă?

593

24 oct 00:00SănătateTrecerea la ora de iarnă și cum facem față tulburărilor de somn

Toamna, în luna octombrie, are loc trecerea la ora de iarnă, un proces care dă peste cap ritmul de somn și...645

24 oct 00:00SănătateCe trebuie să știi despre colostru, primul lapte matern

Colostrul este un precursor al laptelui matern. Bebelușii se nasc cu un sistem digestiv foarte mic, așadar colostrul...581

24 oct 00:00SănătateCele mai bune suplimente pentru imunitate

Medicii nutriționiști subliniază că ar trebui să încercăm să consumăm o varietate largă de alimente și să...689

24 oct 00:00SănătateDe ce este uleiul din tărâțe de orez mai sănătos decât cel de măsline

Uleiul de măsline este renumit pentru beneficiile pe care le are pentru sănătate, însă acum uleiul din tărâțe de...580

24 oct 18:55SănătateCeaiurile, ideale pentru detoxifiere. Află care sunt cele mai bune ceaiuri care curăţă ficatul

Dacă obiectivul tău este să îți detoxifici organismul, nu îți irosi timpul sau banii, spun specialiștii. Corpul...763

24 oct 00:00SănătatePregătește-ți un sistem imunitar puternic pentru toamnă

604

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT