REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VICEPRIMARUL BABU NU mai are BANI sa PLĂTEASCĂ AMENDA dată de OPC

VICEPRIMARUL BABU NU mai are BANI sa PLĂTEASCĂ AMENDA dată de OPC

Replica API 3 iulie 2020 | 14:28 4469

La începutul lunii mai, Dumitru Babu, viceprimarul Constanța, a fost implicat într-un scandal… penal, după ce a fost acuzat de către un comisar al CJPC Constanța de agresiune fizică. Totul s-a întâmplat în cadrul unui control desfășurat de echipa OPC la una din firmele vicelui, SC Dalgeco Confecții Textile SRL, situată pe Șoseaua Mangaliei. Acțiunea viza verificarea calității și conformității măștilor vândute de firma politicianului, prin intermediul marilor lanțuri comerciale. Iată că, în final, au fost descoperite unele nereguli, fapt pentru care, firma lui Babu a fost amendată de OPC. Considerându-se nedreptățit, viceprimarul a mers cu amenda în instanță.

Scandal cu iz penal, în cadrul unui control la firma lui Babu

Reamintim că, la începutul lunii mai a avut loc control efectuat de o echipă OPC, din care făcea partea Horia Constantinescu, dar și comisarul Maria Obreja. Aceasta din urmă l-a acuzat pe vicele Constanței că a agresat-o fizic, fiind nevoie de intervenția poliției. "Domnul Babu a venit nervos spre mine, deoarece filmam. Mi-a dat peste mâini, m-a prins de braţul stâng, m-am tras deoparte si mi-a zis să ies afară. Colegii s-au pus scut în faţa mea. Fratele lui încercau să-l calmeze",ne-a povestit, după incident, Maria Obreja, pentru Replica. Comisarul a depus plângere pe numele lui Dumitru Babu, fiind deschis și un dosar penal.

Horia Constantinescu, șeful CJPC

Viceprimarul Dumitru Babu este unic asociat în Dalgeco Confecții Textile, iar Stere Babu, tatăl său, are funcția de administrator.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218