REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viceprimarul Capitalei: Români veniți din Anglia, aflați în Carantină, distrug camere de hotel și înjură personalul

Viceprimarul Capitalei: Români veniți din Anglia, aflați în Carantină, distrug camere de hotel și înjură personalul

Replica API 4 aprilie 2020 | 21:44 4343

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3 că multe persoane aflate în carantină în centre din București nu respectă izolarea, fac scandal și, mai mult decât atât, distrug spațiile în care sunt cazate.

"Sunt situații la nivelul centrelor de carantină, situații dată de calitatea proastă a persoanelor care vin înapoi în țară după mai mult de 5 și 6 ani sau 5-6 luni, și nu înțeleg să se adapteze la situația în care se află în România. Sunt plini de tot felul de pretenții nejustificate, au o atitudine care lasă de dorit, mergând până la aceea de a distruge camerele de hotel și având o atitudine necuviincioasă față de cei care le dau masa și îi îngrijesc pe perioada carantinei.

Ceea ce mă sperie, în schimb, e că doar pe o singură relație am găsit acest tip de comportament și anume pe cea cu Anglia și ceea ce mă sperie cel mai tare e segmentul de vârstă. Toate aceste probleme apar la persoane între 25 și 30 de ani, dar, atenție, pentru că noi avem persoane carantinate de acum 3 săptămâni, aceste probleme au venit la cei care au venit din Anglia - probabil că acolo libertatea este mult mai mare și au înțeles-o foarte greșit. Nu mi se pare normal să te apuci să distrugi, să scuipi ți să înjuri personalul care îți aduce mâncarea", a spus Aurelian Bădulescu, în emisiunea Esențial, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1. Distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia ori impiedicarea luarii masurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum si inlaturarea masurilor luate se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. -- De ce se sta la discutii cu ei ? Orice incalcare a legii pe timpul starii de urgenta se pedepseste cu maximul admis. Scurt si la obiect.
1
0
Cica astia de au sepci cu cozorocul drept sunt feriti de virus. Trebuie doar sa scuturi virusul de pe cozoroc. Nu inteleg, cei care sau intors erau zilieri, cu ce se ocupau de au trebuit sa se intoarca? Mai panaramelor, erati doar niste umpluturi care n ati mai avut loc. Mai faceti si galagie acum. Fudulie mare.
0
0
diasporaaaa
1
2
Avem locuri nelimitate la paidamos adica la puscariile din romanica
1
1
asta pentru ca avem legi de cacat fac scandal stricaciuni la puscarie fratilor trebuia o puscarie special pentru pentru nenorocitii care fac scandal si pagube - degeaba le veti impune sa plateasca pagubele - ia spuneti cate parasute care au fost amendate au platit amenzile? niciuna
2
0
bate campii,creaza un scenariu pt a fura cat mai mult
1
4
Mizeriile astea cu moace de om sunt cei ce fac tara de ras . Jegurile astea au fost mereu ocrotite de sistemul national al celor ce tin tara sub bocanc. De ce asta? Pai un popor tinut in frica,nesiguranta si teroarea infractionala,fara sprijin real din partea autoritatilor ba chiar cu frica de abuzuri ale justitiei,este un popor inscavizat si blegit. Impostorii asta vor,un popor de sclavi si ei,liderii sa fie Laudati ca divinitatile in Psalmi.
9
0
Pe cine mortii matii, fara cratima, faci tu jeg si coclit, fututi dumnezeii matii, fara cratima, de nationalitate conlocuitoare jegoasa ce esti?!?
21
7
Dar din ce clasa sociala sunt acestia ? Nu cumva sunt mai colorati ?
13
0
Multi dintre cei reveniti in tara sunt golani, infractori si curve ,multa tiganime. Politia si armata trebuie sa " dea armata jos din pod" si sa procedeze ca in America. Sa-i avertizeze o singura data si daca nu se conformeaza paru sau glontul.Astea nu's vremuri sa stai la discutii cu infractorii, este o lege, sa o respecte. Cu forta , daca nu inteleg de bunavoie. Nu avem nevoie de asa ceva! N-au dat un ban la buget, ne-au facut de ras peste tot si acum ridica pretentii, cred ca aici e sat fara caini!? Politia si armata trebuie sa aplice legea, sa-si faca datoria.
26
0
Esti prost rau
9
12
Intre 2 rele, mai bine traiam cu Ciuma Rosie decat cu LuCOVID al 19-lea cel galben la fata. Ciuma tot mai avea tratament dar astia-s absolut mortali si la propriu si la figurat, fara leac. Vai de capul nostru cu asa conducatori pe cap...
18
15
Niste rupti in cur care dorm pe banci si in gari, in Anglia. Noroc cu carantina ca mai dorm si ei intr-un pat si acum fac talente. La ei acasa se cacau in curte si mancau din gunoaie. Asta este romanul, ca-i tigan, ungur, turc sau ce o mai fi. Niste jegosi cocliti cu pretentii de oameni civilizati. Si bineinteles, ciorile borate dau tonul.
31
44
dar acolo isi permit. nu cred. organelle de ordine sa-si intre in atributiuni.
10
0
Ai dracului tigani ei au numai drepturi sa nu le spuna nimeni tigani pentru ca il reclama la Cons.pt.conbaterea discriminari,ei si unguri din unele localitati ale ROMANIEI care daca nu le ceri o paine in limba maghiara nu primesti,pentru ca si astia au tot acuzat statul ca nu le sunt respectate drepturile lor de minoritari in Romania.
19
2
au plecat nu la munca cinstita ci la libertatea drogurilor, golaneala, cerseala, hotie, asa vor ramane in tara, oamenii adevarati nu se comporta asa la nenorociri, astia profita de ele, disciplina e munca fortata pentru a manca, nu vor s a rabde !
23
0
Moarte ciorilor!
21
0
sa le duca mancarea si ce le m ai trebuie jandarmi si armata si cand fac figuri scarmanati si sifonati cat se poate.
10
1
buni coviti,astia ar trebui cazati direct la cotroceni sa nu mai poarte degeaba masca otreapa de iohanis fura case
8
7
pe voturile astora era marea miza a alegerilor anticipate, trei zile de votare pe unde apuca, cineva acolo sus mai face si dreptate!!!
11
3
Pai dc au venit toti hotii si ciorditorii , stati voi linistiti ca oamenii cu valoare au ramas acolo aici au venit doar rebuturile . Ciori jegoase ar trebui adunati toti undeva la mici si bere si eliminati bagamias pula in rasa lor
23
0
Gigel, 06:48, de la mine sau de la cei mai multi care mai comentam cateodata pe aici, nu ar fi cazul sa ai pretentii. Ceea ce facem noi in viata de zi cu zi iti influenteaza prea putin viata. Dar vezi ca unii domni, gen KaKalaus Wiermer Wuhannis, Lucovid Orban al 19-lea sau Rares Ruj Roz, folosesc acelasi termen la fel de incorect ca noi. Iar de la ei chiar ar trebui sa ai pretentii.
8
8
nu sint romani,sint tigani.Cazati la puscarie,de acolo vin si acolo vor sfirsi.Nu au ce cauta in tara,decit legati si pusi la munca silnica!
21
0
Trebuie trimisi in India,de unde s-au raspandit molima in Europa. Noi suntem civilizati si acceptam ca niste infractori, izgoniti din tara lor sa-si bata joc de noi. Dar ei sunt distribuitorii de Marii si Ioane iar boierii nu se pot lipsi de vicii. La puscarie cu toti.
17
2
Pentru analfabeti , cautati definitia diasporei, cei stabiliti in alte state , nu gloata nomada nenumarabila care misca dupa cum bate vantul ,ori puneti botul la dezinformare , ori vreti sa o propagati!
14
7
Pai, nu sunt intelectualii frumosi si destepti din Diaspora!?
20
5
nu sunt romani ai sunt romanizati, alba neagra, si jales romanes..
26
1
Unii dintre ei sunt mielusei pe afara,ii lipeste politia pe acolo cu mecla de asfalt,cat ai zice peste!
29
1
Arestati si bagati la Jilava in cele mai nasoale celule. Sectii speciale in cadrul Tribunalelor cu condamnare in procedura de urgenta si calculul tuturor daunelor. Astea sunt masuri normale in timpul Starii de Urgenta nu ce face papagalul de Velea si Clovnul de Orban.
26
3
Pentru animalele astea instituiti legea martiala!!!
28
2
La puscarie cu salbaticii ! In catuse cu salbaticii !
26
2
Sa i teleg ca a mai venit un stol de diasporezi acasa? Sa treaca pe la Cotroceni sa si salure presedintele
27
11
Sa zic ca toti constantenii sunt prosti din cauza la cativa care posteaza pe aici... Asa si cu boul asta. .
10
11
Voi credeti ca astia l au votat pe Iohanis si PNL?? Aiurea... Adevaratii romani din afara, au ramas acolo. Pai cacatii astia din Anglia se drogheaza. Ca in Anglia. Si aici au intrat in sevraj.PSD au gazat diaspora, PNL te au votat, acum ii ajuti... Cam grea si curva politichia.
38
10
Lege martiala!
38
3
De la hoti si curve ce asteptari aveti?Dosar penal pentru distrugere si bagati la parnaie.
48
3
Puscarie directa. Cica e stare de urgenta. Asta ar trebui aplicat.
53
3
In inima ta badulescule, javra comunista, in cusca te-as baga cu tot neamul tau
16
24
astia sunt niste dobitoci in majoritate TIGANI
53
6
Dar ce te mira Badulescule, dar nu-i vedem ce specimene sant. Cei mai nenorociti indivizi de pe planeta Pamant. Astia sant maimutele care l-au votat pe Iohanis . Cu astia defileaza PNL-ul. Diaspoooreniii.
38
28
au venit toti neurochirurgi, inginerii de calculatoare si doctoranzi.
33
3
Astia-s aia care ne-au ales si presedintele. Aia pe care-i iubeste Johannis atat de mult si carora le spune acum sa nu vina acasa. Lasa-i sa vina, sa ne aglomereze spitalele la care contribuim toti in afara de ei, sa ne umple pe toti de COVID. Asa ne trebuie...
55
31

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614