REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu: 'Nu eu am elaborat regulamentul parcărilor'

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu: 'Nu eu am elaborat regulamentul parcărilor'

Replica API 26 februarie 2021 | 00:18 4120

Regulamentul de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța a fost elaborat de city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, de Horia Constantinescu, directorul executiv al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța împreună cu mai mulți specialiști din aparatul de specialitate al P.M.C., informează viceprimarul Ionuț Rusu.

„Implicarea mea în elaborarea acestui document este auxiliară în sensul în care, împreună cu colegii mei consilieri dar și cu experți din partid, am realizat o serie de completări pe care le-am transmis echipei care a lucrat la proiect.

Fac aceste precizări în urma declarațiilor apărute în spațiul public prin care am fost indicat ca unul dintre realizatorii acestui regulament.

Țin să vă reamintesc că, în urma sesizărilor pertinente primite din partea constănțenilor dar și a presei, am întocmit, împreună cu colegii mei consilieri locali, o serie de modificări la regulament pe care le-am transmis atât echipei care a realizat documentul cât și primarului Vergil Chițac.”, a declarat Ionuț Rusu.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine are timp sa creeze o platforma unde constantenii sa voteze DEMITEREA lui horia constantinescu.....
1
0
sa o sugi la cai
0
0
Dezamagire mare Rusu asta
1
0
Occidentalii nu au salariile noastre prostane.
2
0
Pute laso ca macane
3
0
Vrem demisia lui Horia cel care ne explica noua live cat de ieftina o sa fie parcarea.Acest individ vopsit nu are ce cauta in primarie.
7
0
Mocangiilor
3
1
Toti vor modelul din occident dar se pare ca occidentul nu este un exemplu...
1
3
La asa joc de glezne ma gandesc ca mult nu o sa rabde cetatenii orasului 4 ani pt a veni cineva, care e capabil si doreste sa faca ceva . Orasul e praf si nu se face nimic ,doar strategii pt a colecta bani .
7
0
Ionut Rusu,alt mascarici mason,e asa de arogant ca nici cu rahat nu-i ajungi la nas.
8
0
Vai de capul nostru. Sa va duceti pe apa sambetei cu minunatul vostru regulament
6
0
Asa este! in general barbatii scunzi, pitici suna mai bine, au Maari frustrari si nu stiu cum sa iasa in evidenta. La RAJA e plin de pitici frustrati dati afara si adusi inapoi pe pile.
5
0
cipanez excroc.Vreti bani de la constanteni pentru parcarea in orasul lor?????Unde sa parcheze la Medgidia? Locuitorii Constantei au dreptul asta sa parcheze in orasul fara taxe.Este orasul lor nu al lui Porcu II,Rusu cimpanzeul sau Citac amiral de carton spagar de academie 100 euro examenul.Scursuri umane.
9
1
cel mai mare mafiot care lua spagi daca vroiai sa te imbarci
10
0
Esti un mare dobitoc !!!
4
0
mai bun era Stelian Ion de trei ori ,decat Chitac
8
5
Daca taceai filozof ramaneai.
9
0
Te pricepi cu maririle. La fel ai facut si cu cotizatiile. Mai Pro-Mare care te crezi...
7
0
Ca orice tip mic de statura si acest neica nimeni Ionut Rusu vrea sa para si el ca e ceva de capul lui. Cine il cunoaste stie ca e chinuit de invidii si de frustrari. vrea sa parvina sa il vada lumea si pe el.
8
1
Daca mi-am platit locul in fata blocului, o sa am acces la el 24 din 24, clar! Daca nu, este abuz!
11
0
voi nu ati facut nimic, nu stiti nimic atunci de ce poola mea v-am ales? ca pe buletinele de vot nu era scris nici ovanesian nici horia constantinescu!!!!
15
0
Copiati ba habarnistilor modele din Europa, construiti parcari supraetajate va luati dupa muistul asta de Constantinescu care se pricepe la toate!!!!
11
0
te rugam...te imploram...te apreciem..te stimam...te respectam...dar din suflet te rugam...SA TE BARBIERESTI..este rusinos sa fii asa ..... n-ai figura de lautar...poate intelegi pentru totdeauna..
6
1
DUPA SCANDALUL ISCAT ATI INCEPUT SA FUGITI DE RASPUNDERE !FITI BARBATI SI SPUNETI "EU SI CU X SAU AM GANDIT ASA CEVA "!TARE MA GANDESC CA USR -UL A INTINS O CURSA SI VOI PNL ATI PUS BOTUL !
9
1
Cert este un singur lucru. Am votat PARTIDE si un mos tampit si habarnist de primar in loc sa votam un gospodar. E, acuma luam bot. Nasol e ca degeaba ne dam cu capul de pereti ca data viitoare vom fi la fel de prosti
21
0
te-am facut amiral... baaa boule nu tampit
16
0
Stai linistit Ionut, toti cei care te cunoastem nu te putem banui ca ai face ceva.
18
1
Ce expertii pwlii aveti in partid? Pisamas pe fata ta de jeg ordinar, ca de mic ai fost al dracului, cu mata aia care lucra la paine. Politicianul pwlii
17
0
De ce nu inghetati si taxele?
16
1
Ba,voi sunteti ori prosti ori tampiti...Homosexualul ala batran Chitzac e mai prost ca Fuckadau...da-i putin la buci,sa-si revina..
15
0
Ala nu, ala nu, eu nu, nici eu! Atunci cine ma? Poate vi l-a lasat fagadau sau mazare. Ziceti cine a scos mizeria aia pe piata
16
0
Rusine sa va fie
19
0
care parcari ma? Unde p a matii sa parchez daca nu am o gaura sa o bag? o mag la ma-ta in coor? inteligentule
22
0
Mai fratilor cred k am cam HALITO CU CHITAC ASTA!! SERIOS ACUM!! OMUL E FACUT DIN VRAJEALA! O fi bun ca profesor nu contest nu am calitatea asta dar CA PRIMAR .......
24
0
Atitudune mica pentru o functie mare...rusinica
23
0
Ten gura cu fata aia de porc spinos....
21
0
Pai tu esti oricum prea prost sa elaborezi ceva. Nu te suspectam de inteligenta. Stai jos
29
0
O mizerie crunta de regulament.
23
0
sa iti dam muie si tie si lu Horicaaaaaaaaaa
27
1
Ba cine va ales baaaa!!!!
20
2
ce mweeee a ti luat de la pnl!!!
22
2
Cine mata la facut tu cu lesbiana pu..ii de feliciu .Ass hai sictir ,Lasule.Asumati.Numai apucati pastile.
21
2
jegurilor,nu cred ca apucati 4 ani. futu-va in gura de imputiti si hoti ce sunteti.muie.
30
1
vrem o tara ca afara dar sa nu platim parcari
13
23
Jos chitac am tinut cu tine am votat 0entine dar acum jet
27
6
Felicia Ovanesian, de Horia Constantinescu daca iesirti pe centura jur ca platesc si 50 euro ptr 30 min oferta asta nu o ratati cand se va urca la constanteni cacatul la cap o sa lucrati gratis
24
4
Te dai la fund ma spagare si tu.. Stai linistit ca iti vine si tie randul ma javra naibii.. Sa va ia dna ul pe toti.. Faceti blocuri din venituri 0..da va s muie
31
4
Rusine pentru acest regulament al parcarilor.
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367