REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
12.5° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Viceprimarul Ionuț RUSU, precizări cu privire la câinii maidanezi

Viceprimarul Ionuț RUSU, precizări cu privire la câinii maidanezi

Replica API 27 noiembrie 2020 | 21:21 2608

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța, a făcut precizări cu privire la câinii maidanezi. Acesta spune că problema câinilor fără stăpân nu va fi neglijată și se vor găsi soluții.

„Când ne gândim la administrația locală, avem în minte serviciile pe care le punem la dispoziție cetățenilor. Dar orașul are și locuitori patrupezi, suflete de care trebuie să avem grijă. Sunt iubitor de animale și de fiecare dată, mai ales în prag de iarnă, mă gândesc la cățeii care nu au adăpost. Primăria are datoria să se implice în această problemă, în primul rând pentru siguranța cetățenilor și în al doilea rând pentru ființele nevinovate care trăiesc din mila oamenilor. Împreună cu domnul primar Vergil Chitac, îi invitam pe constănțenii iubitori de animale să intrăm în dialog pentru a găsi cele mai bune soluții de a avea grijă de prietenii noștri necuvântatori. Voi organiza un zoom meeting cu cetățenii și orice asociație care dorește să se implice în subiect. Obiectivul este să strângem cât mai multe idei, să le prioritizăm și să le punem în plan pe cele mai bune cât mai repede. Iarna bate la ușă și trebuie să ne mobilizăm să facem ce putem mai bine să fim buni cu toate sufletele aflate în nevoie.

Problema câinilor fără stăpân nu va mai fi ignorată, e o prioritate și împreună o vom rezolva cu blândețe, cu implicare și cu idei bune din partea constănțenilor.

Voi reveni cu detaliile pentru întâlnirea de pe zoom și până atunci, îi rog pe iubitorii de animale să nu ezite să îmi scrie pe adresa de mail ionut.rusu@primaria-constanta.ro. ”, a transmis viceprimarul Ionuț Rusu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piticii astia sunt dati dracului
0
2
Nu am nimic cu maidanezii,dar locul lor nu este pe strada sau la scara blocului.Iubitorii de animale sa- i ia acasa,sa- i hraneasca,iar cand ies cu ei pe strada sa aiba botnita si sa le stranga excrementele.Nu e normal sa stam sa ne ferim de caini in plina strada sau sa ne murdarim de mizeria pe care o fac.Domnilor proaspat alesi in functii de conducere in administratia locala,daca vreti sa schimbati cu adevarat fata orasului,o puteti face,nu va plangeti ,ci puneti mana si faceti treaba.Nu se pot face toate deodata,dar haideti sa schimbati ceva in bine!
2
0
baaaai,omorati toti cainii maidanezi
4
6
Are el, rusu, cap de buldog. Pe el cine il eutanisiaza? In scurt timp va veti convinge cine si de ce sa asezat pe scaunul de viceprimar!? Gogosi reci si rasuflate sasi justifice timpul si incompetenta profesionala. A mai fost si Mazarache, tot mare marinar, pe la primarie. Unde a ajuns? Totusi succes, banii dati catre pnl nui mai recuperezi
4
3
felicitari! Animalele trebuiesc ocrotite! Modernizati ecarisajul, sa aiba si conditii si castrati in colaborare cu medicii veterinari
6
2
Degeneratilor care doresc sterilizarea animalelor si apoi lasarea acestora in libertate pe strazile Constantei le spun urmatoarele IN TOATA LUMEA CIVILIZATA ANIMALELE SUNT STRANSE IN ADAPOSTURI, STERILIZATE SI HRANITE TIMP DE DOUA SAPTAMANI, TIMP IN CARE POT FI ADOPTATE DE IUBITORII DE ANIMALE. DACA IN CELE DOUA SAPTAMANI NU SUNT ADOPTATE URMEAZA EUTANASIEREA LOR! FATALAILOR!
5
9
Fiind mic de statura toata viata lui Ionut Rusu a vrut sa fie si el Ion Americanu. O sa ne amuzam mult.
6
3
Va rugam sa incepeti sa strangeti si pisicile maidaneze...s-au inmultit enorm de mult si fac stricaciuni mari la autovehicule....vopsea zgariata, stergatoare rupte, etc zona trocadero blocurile LV6 si LV7 sunt 9 pisoi enormi...mult prea multi!!!
7
8
Idei trebuie sa aveti voi, nu noi! Extindeti adaposturile si luati-i pe toti de pe strazi cat mai repede!!!
8
4
Cine e caricatura asta?
7
7
ce echipa de penibili a ajuns sa conduca Constanta! asta a ajuns viceprimar, desi nu are o zi experienta in administratia publica
10
9
ai reusit din nimic sa ajungi primar! esti un model de urmat pentru tinerii din ziua de azi! ce face celalalt vice, Cacargeanu de la USRi?doarme in bocanci? ced ca il mai vedem peste 4 ani...
8
2
Poate face si precizari cum se taie fier vechi la CT BUS ,daca sau facut controale cum firma care a castigat licitatia scoate fierul vechi cu angajatii CT BUS,are firma oare aviz de la mediu pentru taiat fier vechi ,se pare ca si cei de la MEDIU habar nau ce se intampla curtea este plina de ulei ars dar pe cine sa intereseze ,sa se verifice foaia de parcurs la vola si macaraua care o foloseste domnul MIHAI ALEXE in folos propriu ieri de exemplu a fost la VALU LUI TRAIAN pentru o mica spaga,
3
0
Suparare doar la hingherii privati care faceau milioane de euro din afacere si la tarani mutati la oras. Orasenii civilizati ocrotesc animalele. Problema nu se rezolva cu hingherii ca in evul mediu ci conform legilslatiei, sterilzarea tuturor cainilor si pedespurea abandonului. Reamintesc comentatorilor ca acesta animale nu se teleporteaza de pe luna ci sunt animale domestixite de om dependents de el iar cei de pe strada sunt abandonati de oameni. Si dacavii aduba acum cei care se nasc in curtile oamenilor vor umple din nou strazile. STERILIZAREA si pedepsirea abandonului
16
2
Marele maestru Rusu a grait impleticit ca nu se vor mai prinde maidanezii din oras. Felicitari, intergalacticule, sper sa te muste cainii fix de zona in care ar fi trebuit sa ai coaiele.
13
9
Bravo,felicitari.dovediti ca sunteti oameni.
12
3
santajul si etajul
0
4
Si uite asa nu scapam de maidanezi vreodata. Chitacule, meriti sa fii dat jos zau
15
18
Aoleu, Ionut, cu asta te ocupi tu? Si nu iti e rusine?!
13
17

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389