REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viceprimarul RUSU: Locurile de parcare din Constanța vor fi DIGITALIZATE

Viceprimarul RUSU: Locurile de parcare din Constanța vor fi DIGITALIZATE

Replica API 2 martie 2021 | 16:11 7207

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, a avut, în cursul dimineții de 2 martie, o întâlnire cu reprezentanții societății care se ocupă de digitalizarea locurilor de parcare, SC Nanoterra SRL. Potrivit viceprimarului, în viitorul foarte apropiat va fi lansată o platformă digitală care va cuprinde toate locurile de parcare din Constanța, rezidențiale, nerezidențiale, etc.

”Prin această platformă, vrem să venim în întâmpinarea constănțenilor. Dacă vom continua cu licitațiile parcărilor, nu știu în ce formă va fi votat regulamentul în Consiliul Local, prin această aplicație venim în întâmpinarea constănțenilor, le vom transmite mail-urile cu locurile de parcare disponibile. Vrem să fie transparență totală”, a spus, pentru Replica, Ionuț Rusu. Acesta a precizat că nu se știe când va fi gata platforma, speră cât mai curând posibil. Ionuț Rusu a mai declarat, pentru Replica, că până în acest moment au fost mapate 19.000 de locuri de parcare. Pe măsură ce acestea sunt identificate, sunt încărcate în platformă.

Firma Nanoterra SRL a fost contractată de Primăria Constanța pentru gestionarea locurilor de parcare anul trecut.

Pe baza nomenclatorului stradal și a schițelor spațiilor de parcare existente, în funcție de tipul parcării, furnizorul va realiza o hartă GIS în format Stereo 70, locurile identificate fiind independente de Google Maps, Open Street Maps, etc).

SC Nanoterra SRL au aplicația de parcări de reședință de la Sector 4 București, Sector 6 București, Pitești, Slatina, Câmpulung, Târgu Mureș.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum Dumnezeu ca sa nu zic Dracu a ajuns viceprimar acesta figura trista. Ce il recomanda ? Se vor aloca bani multi, din banii contribuabililor, pentru proiecte fanteziste, din emanatia acestor habarnisti. Ar fi momentul ca sa se contabilizeze ce face noua administratie si de ce nu sa raspunda nu doar politic ci si penal. Am sperat ca vin oameni cu viziune in administratia locala, nu analfabeti functionali care nu pot prezenta un proiect pentru Constanta. Oricum este tarziu, ati mai pierdut dragi constanteni alti 4 ani.
0
0
Un hot dat afara ca cerea spaga la Tinecom
1
0
In loc e ciuma rosie ati votat cancerul... galben! Care o fi... raul cel mai mic?
6
0
Unor constanteni nu le este necesara digitalizarea, modernizarea, constientizarea potentialului, etc. Lor sa le dai furaje, iar dc nu ai Rusule, merge si cu un pui si un ulei. Lua'mi-ati barzoiul la tavalit obositilor!
1
9
Juri ca munceste, geniala poza.
10
0
Problema cu licitatia locurilor de parcare este ilegala . Nu puteti oferi acelasi serviciu la doua preturi pentru acelasi consumator . Este ilegal oriunde in lume de a crea posibilitatea ca , doar cei cu o situatie financiara buna sa poata avea un loc de parcare. Trebuie gasita o alta modalitate ,mai multe locuri de parcare , ridicarea autovehiculelor abandonate si verificarea reala a celor ce detin locurile daca locuiesc real unde detin locurile.
15
1
bai rusu prostule , bine ca le digitalizezi , dar parcari o sa construiti...?
18
0
Bah Rusu asta e prost rau,bah boule locuri de parcare cand faceti? Nu e nicio diferenta intre idiotii PNL si idiotii PSD,nu mai vorbim de ciurucurile pluseriste.
14
1
parcate pe locuri digitale si s-a rezolvat problema parcarilor. Chitacul si ceata lui de haiduci ai bugetului local au imaginatie bogata la gasit pretexte de contractat lucrari fantastice cu firme Parandarat srl ca sa isi faca si ei milionul de euro in urmatorii 4 ani. 1 milion pe an ca sunt ambitiosi.
12
0
Patronul firmei de crewing STARGATE CREWING, unde cere 1000 e spaga sa te poata trimita in voiaj.. Un escroc ,fost navigator cu chitac, si daca CHITAC si-a pus toti colegi si prietenii in functii, LA pus pe mascariciul asta VICEPRIMAR. Asa a ajuns zdreanta asta , sa faca el regulamente, taxe, etc, fara stirea lui CHITAC. Afara cu voi peste 4 ani, CINE VA MAI ALEGE CANCERUL SI COVIDUL SA-I MANANCE PE EI SI FAMILLILE LOR,
17
0
bai prietene pleca de la primarie ca nu e de tine...
14
0
Tot o dai cu parcarea, tot o dai! Pai nu zisa primarasul ca opreste regulamentul vietii! Lasati ma, nesatulilor, fomistilor, oamenii sa traga ca si pana acum ceva timp! Scoatet draq stalpisorii, pistele pwulii de biciclete si sensurile vietii unice! Puneti ma golanilor mana la munca, lasati ma maimutareala asta! Sunteti disperati sa infulecati mult intr un timp scurt? Altfel care ar fi logica! Huuuaaa!!
15
0
banii pt digitalizare folositii la constructia de parcari,altfel problema parcarilor ramane iar banii pt parcari sunt sifonati.Optimizarea cu digitalizarea e buna atunci cand deja nr parcarilor e suficient.Astfel banii se vor evapora iar problema ramane .
14
1
Vedeti sa nu uitati sa digitalizati si locurile de parcare de pe trotuare, de pe aleele de acces din fata si scara blocurilor!
18
0
Treziti va !!!!
22
1
Cine este neica nineni asta si cum a ajuns viceprimarul Constantei, fara niciun fel de experienta in domeniul administratiei publice???
33
1
te-ai facut din nou de bafta cotitorule. esti campion la fuga de raspundere.... auzi la el hal de barbatie .... nu eu am facut regulamentul nu eu sunt vinovat. mai rau ca femeile esti cotitorule. ai o tarie si o verticalitate mai ceva ca o meduza... rusine sa-ti fie lumea si-a pus sperante vin voi gainarilor
30
0
Vrajeala, machidoneala...semnati aici: scufundamamiralul.ro
26
3
Cine mai asculta ce ai tu de zis? Primaria o conduce ovanesian si horia constantinescu. Dovada clara ca habar nu aveai de ce vor face cu parcarile. Cine mai crede ceva din ce spui tu? O sa iei tu vreo decizie importanta? Evident nu. Or sa ia horica cu feliciu. Ca noi pe ei am pus stampila. Asa scrie. Primar feliciu. Vice horica si hira. Pe ei i-au vrut constantenii.
28
1
Digitalizati absolut totate activitatile cu publicul. Hai sa renuntam si noi la plimbatul hartiei si al dosarelului. Suntem in secolul 21, vecinii bulgari de peste 10 ani au digitalizat toate institutiile statului si lucrul cu publicul. Daca vrei sa demonstrati ca sunteti capabili, faceti aceasta schimbare. In felul asa rezolvati si problema aglomerarii auto din zonele institutiilor. De asemeni evitam si contactul cu publicul in vremurile cu Covid. De asemeni nu uitati sa creati locuri noi de parcare, zona tomis 2, in spatele oficiului postal nr 9, este un teren de sport ilegal.
29
2
aplicatia e f buna, dar a fost achizitionata pe vremea lui Fagadau
18
4
Exact ce spuneam, incepe praduirea banului public cu SRL uri care fac mizerii de harti. Apoi locurile vor fi luate de pensionari speciali, evazionisti si afaceristii cu cifra de afaceri 0 dar fac zgarie nori, restul populatiei va parca pe unde apuca. BA NENOROCITILOR UMBLATI LA PAS SA VEDETI TROTUARE LA PAMANT NICI MACAR CU PIATRA SI VOI FACETI HARTI.
30
4
Un kkat. Dupa 4 ani de primarie PNL vor urma cel putin 20 de ani de primarie PSD
30
6
Inventariati in primul rand locurile de parcare disponibile,multe dintre ele nu sunt platite dar ocupate chiar si de masini ale diferitelor institutii,apoi licitatile pe cele neplatite.Faceti ceva transparent,deplasativa in teren,nu dela birou se face un asemenea regulament si puneti oameni competenti pentru analiza,nu handicapati precum Horia sau Rusu,terminati o data cu pilosii.
26
2
Nu este rau dar ar trebui sa faca si recensamantul autovehiculelor si sa gaseasca o solutie pentru diferenta altfel nu stiu unde mutam masinile in cazul in care nu avem bani de licitatie. In afara orasului?
24
2
Ajunge gunoiule cat furi , ai uitat ca la academie costa 100 euro examenul? Agenda albastra pe care notai care sa treaca si care sa nu treaca , 100 euro si dadeai foaia goala la examen dar erai promovat
28
5
zice el. Baga mana in buzunarul caonstantenilor venind in intampinare.Are tupeu porcesc makidonu.ce erau hoti pesdistii lui mazare fagabou astia sunt pusi pe furat la greu.Orice pretext este bun. Acum au mangla parcarilor desi in campanie nu au zis nimic de intentia de a introduce tarife pentru parcare.Daca o faceua nu-i vota nimeni. Chitacul Parkangiu nu se lasa. Merge in continuare pe mangla asta si informatizeaza se zice acum la furat. Sufundati amiralul de carton si pe Rusu makidon.
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108