REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Victor Ciutacu, decorat de ÎPS Teodosie cu 'Crucea Dobrogei'

Victor Ciutacu, decorat de ÎPS Teodosie cu 'Crucea Dobrogei'

Replica API 2 ianuarie 2022 | 23:02 1225

Înaltpreafințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, și-a făcut un obicei ca, la sfârșit de an, să decoreze personalități din diverse medii cu distincții ale eparhiei sale. Printre ele se află și Victor Ciutacu, cel care a primit cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei, „Crucea Sfântului Apostol Andrei (Crucea Dobrogei)”.

Victor Ciutacu

”O voi primi pentru sprijinul pe care eu (născut evreu, botezat ortodox) l-am acordat ortodoxiei în cel de-al doilea an al pandemiei”, a precizat vedeta de la România TV, care a primit, în 2020, o diplomă și o medalie și din partea Patriarhului Daniel, scrie stiripesurse.ro.

”Vestea sfârșitului de an pentru mine a fost că Arhiepiscopia Tomisului m-a distins cu Crucea Dobrogei. Și m-a bucurat și mai tare faptul că am aflat-o nu din vreun comunicat de presă impersonal, ci direct la ÎPS Teodosie. Care a avut delicatețea să mă caute pe 31 decembrie (până m-a găsit și a durat ceva) să mă anunțe personal. Nu-s defel familiarizat cu rânduielile bisericești, dar înțeleg că e cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Tomisului (dacă greșesc, să mă corecteze Eugen Tănăsescu) și că o voi primi pentru sprijinul pe care eu (născut evreu, botezat ortodox) l-am acordat ortodoxiei în cel de-al doilea an al pandemiei.

Scriu și aici, în rezumat, ce i-am spus și înaltului ierarh. Dincolo de obișnuitele politețuri de complezență, sunt realmente impresionat și onorat. Și voi face tot ce-mi stă în putință să ajung cât mai curând la Constanța să-mi ridic distincția...”, a precizat Victor Ciutacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puie Monta!
2
1
Doua zdrente slugi PSD-iste si a propagandei rusesti
1
3
ciutacuparintii tai tot asa prsti erau,sau tu esti prstul orasului???
3
2
ALUPIGUS stii tu sa citesti fraiere coclit
3
7
Ia uite, fraiere de la 00:17. Tocmai ai luat mooie de la mai mult de 30 de persoane. Stii ce zic? Lui ma-ta nu-i mai dam, ca saraca mooista e moarta.
38
4
M.m mooie adica fara numar
5
40
Doi mancatori de kkt
13
5
Medalia ai primit-o de fapt pentru propaganda PRO-RUSSIA pe care o faci la TV! Stim cu totii ca Rusia se foloseste de capii bisericiilor ortodoxe pentru a fraierii zeci, sute de milioane de crestini de pretutindeni. Va veni timpul cand vor plati pentru asta.
50
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218