REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Victor Costache a afirmat că ar exista un alt caz de pacient ars în timpul unei operaţii la Spitalul Floreasca

Victor Costache a afirmat că ar exista un alt caz de pacient ars în timpul unei operaţii la Spitalul Floreasca

Replica API 8 ianuarie 2020 | 01:07 482

Victor Costache

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat marţi că există o informaţie potrivit căreia ar mai fi fost încă un caz în care un pacient a suferit arsuri în timpul operaţiei la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de Control la unitatea medicală.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă există informaţii că ar mai fi fost un pacient ars în sala de operaţii, Costache a răspuns: "Avem şi noi aceeaşi informaţie, pentru asta investigăm în continuare, pacientul este în viaţă şi a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect".

Ministrul a spus că toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri trebuie să le semnaleze.

"De asta continuăm să investigăm şi rugăm ca toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri să le semnaleze. (...) Vor fi transmise şi mesaje oficiale din partea Ministerului Sănătăţii şi ANMCS să nu mai folosească off-label astfel de produse şi orice utilizare off-label a unui biocid, a unui instrument chirurgical, poate da naştere la tragedii de felul acesta", a susţinut Victor Costache. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ministrul asta este mai dobitoc ca Dragnea.
2
2
Cautam, investigam, orice firicel, orice informatie care sa ingroape pe Beuran si pe pesedisti. Nu numai la Floreasca, in orice institutie. Dar importante la inceput sunt institutiile si personajele mai capabile, Beuran, Arafat, Tinu, etc. Conform ordinului lui Iohannis nu conteaza cat de bun esti. Orice gresala cat de mica trebuie sa fie motiv de scoatere a oricarui pesedist si simpatizant din functie. Un stil nou de democratie PNL- USR. Pregatiti-va de 10 ani de penelism userist. Daca facea asa PSD erau mii de "rezistenti" in strad. Din cauza coruptiei pesedeii nu sunt sustinuti de nimeni.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212