REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Victor Ponta: 40% din electorat e atras de temele AUR

Victor Ponta: 40% din electorat e atras de temele AUR

Replica API 19 februarie 2021 | 00:00 1445

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat joi la Radio Guerrilla că AUR a primit mai multe voturi de la foști alegători PSD decât a reușit Pro România să 'rupă' din electoratul de stânga și că noul partid parlamentar abordează teme care ating 40% din electorat.

Victor Ponta

„Am crezut ca fac (pragul electoral) cu Pro Romania. Eu am vandut in aceasta campanie electorala un produs pe care oamenii nu l-au vrut. Eu am vorbit de criza economica, de-aia m-am si aliat cu Calin Popescu Tariceanu, am zis ca produsul nostru este doi premieri pe vremea carora s-a trait bine, iar acum problema este cu guvernarea, cu banii. Nu a fost interesant, oamenii au votat altceva. S-au dislocat (votanti PSD) catre AUR. La Pro Romania au venit foarte putini fosti votanti PSD”, a declarat Victor Ponta, scrie stiripesurse.ro.

„Ce face partidul (AUR) nu stiu, dar temele lor exista si eu cred ca sunt mai mult de 10%, sunt 20, 30, 40 la suta atrasi de aceste teme si nu e nimic rau in asta. Am vazut ca in partid se cearta, dar temele raman. Temele sunt reale”, a adăugat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu stii mai multe.Dar taci! Cum mama dracului cazi de la 9la suta la sub prag in 7 zile iar pulea fluieratorul urca de la 3 la suta la 10.Plus ca motanul de Base nu prinde coledzi.V-au facut serviciile bai cacat cu ochi.Dar sigur stii dar na-i voie sa zici. Pentru ca in Ro trebuie sa ai voie si sa dai spaga
3
0
Bai Ponta,Calin i-a facut cadou Petromidia lui Dinu Patriciu care a vanduto la KazmunaiGaz devenind miliardar in dolari din pix dupa care tu tot din pix le-ai sters Ruso-Kazacilor o datorie de vreo cinci sute de milioane de dolari si asta nu este singura gaura data de tine si Tari economiei nationale si acum culmea tot tu le dai altora lectii de economie,se vede ca esti elevul lui A.Nastase care tot asa declara despre cei veniti dupa el"astia nici sa fure nu stiu"si pe buna dreptate caci sunt hoti si in alte partide dar in comparatie cu ce"meseriasi"are PSDeul aia sunt mici copiii.
8
0
Voi ati "vandut" zero produse electorale. Tradari si inactivitate in sectoarele importante ale economiei -energie, transporturi etc - pe care le-ati subminat cand erati la butoane. Deci care teme economice? Incompetenta hotie si coruptie ? Ramaneti acolo ca spectatori. O sa dispara si altii care vorbesc mult si degeaba cum e AUR si nu numai !!
10
0
Asa rau a ajuns acest post de radio?sa il invite pe Ponta?si apropoo,care teme ma?numa tampenii inutile si lipsite de sens.unirea cu Moldova.o ineptie abstracta.suntem vreo Germanie ca forta economica sa mai ducem in spate inca vreo 5 mil de oameni?si apropoo,nu ca nubar avea Rusia oameni in parlamentul Romaniei dar odata cu unirea vor fi pe fata si fix pro rusi declarati ne trebuie noua in parlament.nu avem destule gunoaie pro rusii lipseau.Doamne fereste.AUR o creatie a KGB ului a reusit pe un val de ura sa atinga cifra aia.dar se vor stinge incet dar sigur. Aaa si inca ceva PUIE MONTA!!!
8
1
papagalule, ai luat-o in mana, si tu, si fraierul ala de Tariceanu. Daca am ajuns aici unde suntem acum, e numai vina voastra, neispravitilor! O placuta suedeza e tot ce meritati amandoi, javrelor!
12
1
Si romanii sunt atrasi nu numai de haur ci si de lindiku lu zuza-zombie soso.Miroase a parfum boss.
10
0
Romani ma adresez voua......faceti un sugiuc lu sosoaka.
7
2
Fata de astia ai avut onoare !
2
3
Carlane tu si cu al' cu multe neveste nu trebuia s-o daramati pe tanti Veorica la motiunea de cenzura,caci erati la governare.V-a blestemat.
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272