REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Victor Ponta a explodat după ce doi tineri au murit drogați: În România doar corupția ucide!

Victor Ponta a explodat după ce doi tineri au murit drogați: În România doar corupția ucide!

Replica API 7 iunie 2022 | 22:17 1243

Fostul premier Victor Ponta s-a enervat după ce a citit în presă că doi tineri au murit drogați la un festival în București. Ponta spune că statul ignoră toate problemele cetățenilor și se concentrează numai pe terorizarea politicienilor, prin dosare de corupție.

,,Ce bine ca in Romania doar “Coruptia Ucide” - nimic altceva . Acum daca l-am bagat pe Piedone mai urmeaza Oprescu si gata - totul e perfect! In Romania nu exista droguri ( nici la evenimentele cu mii de tineri nici in liceele cele mai bune ) - nu exista crime ( nici macar la Arad) - nu exista violuri - nici talharii - nu mor mii de oameni in accidente rutiere - nici in spitale din lipsa de medicamente !

In Romania exista doar “lupta anticoruptie” dusa de Portocala si Uncheselu- iar “cei frumosi si liberi” nu se excita decat cand aud de catuse puse celor care nu sunt “ai lor” ! L-ati auzit vreodata pe Presedintele Tarii vorbind de altceva decat de “coruptie”? Credeti ca dupa aceste tragedii, pentru protectia copiilor nostri , o sa dea Guvernul vreo Ordonanta de Urgenta? Nici vorba - in Romania doar “Coruptia Ucide” - nimic altceva!”, este de părere Victor Ponta, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oh the irony you corrupt piece of garbage
1
0
Si tu esti un Escroc.Observi ca nu te mai baga nimeni in seama.Iesi si tu ca Paduchele in frunte sa fi auzit.
0
0
Mai Pontache,poate nu stiai dar traficul si consumul de droguri a crescut continuu in ultimi 20 de ani"deci si cand tu ai fost primministru"dar de politzisti care nu vedeau traficantzi nu a vorbit nici un politician;nici tu nici altzi.
0
0
Klaus Werner se plimba cu nevasta-sa tarnata dupa el prin Germania ca sa primeasca nu stiu ce Premiu de kkt , Carol al 4 -lea ! Asta costand Statul sute de mii de Euro pt transport cu avionul privat si paza SPP , pe criza de saracie a romanilor ! Cam stim ce dezastru au reprezentat Carolii astia germani pt. Romania ! Unul a refuzat sa vorbeasca romaneste toata domnia sa , ordonand la 1907 ca zeci de mii de tarani sa fie asasinati, iar altul a abdicat fugind cu o c***a in Portugalia cu zeci de milioane de dolari .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272