REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Victor Ponta a răbufnit: Suntem mințiți cu televizorul ca în anii 90

Victor Ponta a răbufnit: Suntem mințiți cu televizorul ca în anii 90

Replica API 27 octombrie 2018 | 00:40 390

Liderul Pro România Victor Ponta susține vineri, pe Facebook, că suntem mințiți cu televizorul ca în anii 90. Reacția acestuia vine după ce bugetul.ro a anunțat că vor urma noi scumpiri.

„In fiecare zi suntem bombardati la “televizoarele” Guvernului cu povesti despre mariri de salarii si pensii - care “se vor face” daca oamenii ii voteaza tot pe cei care sunt azi la Putere!

Nu suntem lasati insa sa auzim despre cresterile absurde ale preturilor la alimente , la carburant si la factura utilitatilor ! Va rog sa scrieti pe acest cont cat plateati in 2015 pe paine si alimente de baza, cat era un plin de benzina sau motorina, cat era factura lunara la energie electrica, gaze, si caldura! Ca sa vedeti de ce suntem mintiti “cu televizorul” ca in anii 90!

ProRomania propune in Master Planul pt economia si finantele Romaniei sa ne concentram pe masuri care sa descurajeze inflatia si cresterea preturilor! Stabiltatea si predictibiliatea sunt mai importante pentru oameni decat promisiunile populiste facute de niste lideri politici incompetenti si ticalosi!”, scrie Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intre Ponta si Dragnea eu il aleg pe Iliescu. Ala e javra comunista din convingere, astia doi si restul, adica Santa Klaus, Basescovici, plus Uniunea Soros Romania, sunt javre pentru bani.
0
2
ca ultima solutie in disperare de cauza il aleg pe ponta.orice,numai scarba de teleorman sa dispara impreuna cu haita de borfasi.
1
0
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
2
0
Obraznic si tupeist . Omul care a facut pact cu satana de Base, cu toate ca avea in spate coscogea voturile si a tradat electoratul,asta e Ponta. Asta a mintit fara televizor,a sulfanit cat a putut.Cine sa-l creada,cand nici el nu are cum sa aiba incredere in sine?
3
1
Nu se setie inca dar vom afla daca ai fost implicat in genocidul de la Colectiv unde au murit 64 de tineri ! Criminalilor ! Mai regulati mult dosarul???
2
1
pun pariu pe o sticla de coca-cola ca acest ...... si partidul lui de ....va lua 6-9 la alegeri ...
3
3
Cum poate o javra sa fie Pro Romania cu partidul facalet de bagat in c ..r ? Si a adunat pe cazangiuc cu toata gasca de javre ciorditoare si a facut partid! Lansarea cu ciorditorii a fost privata la fel ca si interesele acestor javre ordinare!
7
2
Penibilul asta tot nu realizeaza ca este expirat. Ar trebui sa ca OPC sa-l scoata din raft.
6
2
Hot, prost si obraznic.
8
3
Infantilule, nu ti-e jena sa mai apari in public?! Ai facit pact cu Basaul, ai primit to do list-ul de Bruxelles fara sa cracnesti, ai negociat cu Udrea si ai uns-o pe Kovesi la DNA, ai fugit dupa ce ai facut kk moale in chiloti si de la partid, si de la guvern, te-ai legat, ca si putoiul de Grindeanu de scaune la guvern, trimis de securisti sa pui mana pe putere, pentru ca nu terminasesi ce aveai de facut, iar acum critici tot ce fac cei de la putere... Mare javra esti, e prost gramada acela care ar mai merge o data pe mana ta. Il vei vinde cu prima ocazie sau il vei parasi la greu...
7
2
E doctor si ne spune ce se intampla
7
2
O jarla de om care trage la o functie la un post pe undeva la niste banuti cat mai frumosi. Fara niciun scrupul acest nenorocit.
8
3
Mai lighioana nu mai manca ce lasa cainile in drum.
10
2
Ai dreptate,dar tu nu minteai?
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272