REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Victor Ponta anunță DEZASTRUL pentru pensionari: 'Băi, e prea mare măgăria, e o mizerie' - Planul TERIBIL al PSD cu pensiile

Victor Ponta anunță DEZASTRUL pentru pensionari: 'Băi, e prea mare măgăria, e o mizerie' - Planul TERIBIL al PSD cu pensiile

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:36 425

Președintele PRO România, Victor Ponta, susține că Liviu Dragnea, președintele PSD, încearcă să-și apropie demnitarii de el prin intenția de a mări salariile, conform stiripesurse.ro.

„Ce înseamnă măsurile care se iau mâine de Guvern? De la 1 ianuariese suspendă prevederile legii pensiilor care impun indexarea de la 1 ianuarie a pensiilor cu un coeficient între creșterea salariului mediu și inflație.

Deci până în septembrie nu primesc nici un leu în plus. Exact cei care au votat au cel mai mult de suferit. În același timp de la 1 ianuarie indemnizațiile aleșilor cresc. Și al meu ca deputat. Mai pe înțelesul tuturor: mie îmi crește salariul de deputat, dar mamei mele nu-i crește pensia. Iar eu mă simt revoltat.

Este o mită pe care Dragnea vrea să o ofere parlamentarilor, primarilor... Eu nu vreau să iau mita aia. Cum adică înghețați pensiile, dar mărești salariile demnitarilor? E o chestiune care n-are legătură nici cu social democrația. Poate ne vede Teodorovici și zice și el: băi, e prea mare măgăria.

Cum adică să mărim salariile la demnitari și să înghețăm pensiile? E prea mare măgăria. Și eu îmi doresc un salariu mai mare, dar e o mizerie”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta, în emisiunea moderată de Denise Rifai la Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR si menestrelul justitiei si-al lui dracnea tudorel toader ca el este creierul acestor legi care-i scapa pe HOTI de LEGE si de PUSCARIE.
1
0
CCR e sluga ticaloasa care face cele mai cumplite mizerii, niste mizerii de nici macar Iordache, Nicolicea sau Serban Nicolae nu viseaza sa la legifereze in parlament. Toate deciziile, ABSOLUT TOATE, in favoarea celor condamnati si cu procese pe rol. ABSOLUT TOATE. CCR a ajuns sluga prea-umila a talharilor.
3
0
Tu ce ai facut satana ordinara ???? Cine a dat foc la Colectiv si tu ai fugit mortii matii !Plus alte borfasenii votati Pro Romania borfasilor !!
0
3
chiar credeam ca este mai istet; nea ion a avut dreptate.
3
3
1politicienii sunt niste ....curve cu tupeul pe ei , cu minciuni cu furatul si inselatul oamenilor cinstiti, muncitori , fac totul pentru a traii bine ei prin votul celorlalti !
6
3
Idiotul asta nu a furat numai de la copii, fura si de la batrani!
6
2
Te doare la basca pe tine de pensionari, hai sa fim seriosi!Iar daca consideri ca nu meriti marirea de salariu, fa-o cadou mamei tale ; asa ca sa-ti speli pacatele.
5
4
tu vorbesti ma securistule tu cum faceai cand erai primministru
8
3
bai pontanacule ,tu chiar nu citesti un rand despre cam ce scrie lumea despre tine ?In afara de tupeu si nesimtire te mai caracterizeaza ceva ?
11
3
Papagalule, ai facut cacutza moale in pantaloni si ai fugit manacand pamantul de frica DNA-ului...Acum ai prins glas? Mars in ... ma-ti, pisicutz cufurit!
10
3
tot o javra ai ramas ,,cine draku te mai crede ,
12
3
Ce mai cauti si tu vierme mic?Ai prins glas?Cand te ai intalnit ultima data cu procurorul Panait?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272