REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Victor Ponta bagă bățul prin gard în scandalul de la Spitalul Foișor

Victor Ponta bagă bățul prin gard în scandalul de la Spitalul Foișor

Replica API 12 aprilie 2021 | 18:21 1605

Fostul premier al României, Victor Ponta, care și-a dat demisia după incendiul de la Colectiv, comentează într-un mod ironic evacuarea Spitalului Foișor din București. El critică modul în care a gestionat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, întreaga operațiune.

„Avem voie sa facem si noi un film despre acesti indivizi care au pus mana pe Ministerul Sanatatii si, in general, pe ce a mai ramas in Romania inca interesant pentru tot felul de “smecheri” din afara Tarii ?

Nu vrem nici bani de la Buget pentru film (ca ei) si nici nu vrem Oscar pe suferinta romanilor! Vrem doar sa le aratam suporterilor lor fanatici cum arata “oamenii noi” si ce “schimbare” au adus ! Sa vada si ei ca voteaza si apara orbeste niste indivizi mai incompetenti, mai prosti si mai cinici decat toti politicienii de dupa 90 - si oricum sunt cei mai “vanduti” si trimisi in Romania ca sa “vanda” ce a mai ramas!

Ordinul aberant de evacuare peste noapte a Spitalului “Foisor” a fost semnat de Ministrul V. Voiculescu - insa responsabil pentru bataia de joc vazuta de noi toti nu va asteptati sa fie a lui Voiculescu si a gastii lui !!! Nuuuu - ei nu gresesc niciodata - nu isi dau niciodata demisia - stiu doar atat de bine sa acuze pe altii! Acum au cautat repede un “tap ispasitor” si l-au gasit pe Directorul Spitalului si pe medici; vor sa ii dea afara; tot e bine, acum cativa ani vorbeau cu Portocala si ii arestau pe doctori si pe pacienti ????!

“Cancerul” care s-a instalat acum la Sanatate va progresa - si se va extinde la toate partile “corpului social” din Romania! De data aceasta romanii NU au mai ales raul cel mai mic; l-au ales direct pe cel mai mare????”, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Aproximativ 100 de pacienţi ai spitalului „Foişor” au fost transferaţi începând de vineri seară la alte unităţi medicale sau au fost externaţi ca urmare a deciziei de a fi transformat în unitate sanitară COVID, ceea ce a provocat şi critici, dar şi proteste la poarta unităţii medicale.

Decizia transformării Spitalului Foişor într-unul COVID a fost soluţia identificată de DSU şi avizată de Ministerul Sănătăţii în cursul zilei de vineri, pentru că avea 26 de locuri la ATI, 6 medici şi doar 3 pacienţi, iar sarcina transferării celor internaţi revine DSU, confomr precizărilor MS care s-a referit „situaţia regretabilă” creată la Spitalul Foişor, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai scoti si tu nasul cand e vb de ceva scandal..lasa ne bai DOCTORE,cum ti a zis Base,in bascalie .tu ce ai facut cand erai prim?iti spunem noi,mai nimic .tu si toti hotii din psd ati ingenuncheat tara .
7
0
Esti un mare, dar mare, bou!
7
0
Faci ce faci si scoti capul ca sarpele la drumul mare. Tu nu intelegi ca esti terminat ? Poate ai treaba si noi te retinem. Javra ordinara.
13
1
PUIE MONTA
9
1
esti un zero barat
13
3
Presedinte idiot !
7
10
De ce se mai baga in seama maimutoiul asta?
14
5
mai ponta,poti mai mult,javra de iohanis si guvernul meu nu mai rezista 2 zile,iar pe bubuinul de arahat l-as impusca bonus
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920