REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Victor Ponta, mesaj de ultimă oră despre prezidențiabilul Pro România

Victor Ponta, mesaj de ultimă oră despre prezidențiabilul Pro România

Replica API 25 iulie 2019 | 01:49 402

Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a demarat o consultare între fanii săi de pe Facebook cu privire la candidatul pe care partidul ar trebui să-l susțînă la prezidențiale. PSD ar vrea că Pro România să o susțînă pe Viorica Dancila, în timp ce Ponta zice că o decizie finală nu s-a luat în Pro România și că Congresul partidului e abia în septembrie în contextul în care PSD așteaptă un răspuns până pe 3 august.

„Nu am luat încă decizia finală - Pro România va avea Congresul în prima săptămâna din Septembrie! Însă opinia dvs contează - pe cine credeți că ar trebui să susținem în Alegerile Prezidențiale?”, a scris Ponta pe Facebook.

Prezidențiabilul Pro România în acest moment este Corina Crețu, spun surse din partid.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ma -ta ni pierdea timpul la palace si pelican in cautare de clienti pt futut pe 20 de dolari , poate se ocupa si de tine sa inveti carte . Asa , ai ramas si prost ....si sarac ! tu ai o singura tema - psd - ....du-te in pula mea ce-ti atarna in gura , mai citeste si vorbeste si de altceva , secretar de partid cu burta sub curea si haina ...lucioasa in coate....
0
3
Pontake, mascariciul politicii romanesti. Micul Titulescu al Marelui Bombonel, acum carunt si gras si chel.
5
0
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
3
1
puie monta si multa muie cu cacat porcului hot stroe !!!
4
0
romani treziti-va ,sper ca nu ati uitat ce facea jegosul asta mincinos cand iera prim ministu ,vrea sa ne prosteasca in continuare este o anexa a psd-ului si care isi vor da mana la momentul oportun
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272