REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Victor Ponta: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Victor Ponta: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Replica API 1 iunie 2020 | 10:34 1178

Fost premier al României, Victor Ponta, liderul PRO România taxează dur refuzul PNL de a crește alocațiile copiilor. Ponta face o retrospectivă a legilor promulgate de Iohannis pentru creșterea alocațiilor și arată că în afară de Orban, toți premierii au mărit veniturilor copiiilor.

"1 Iunie 2015 - Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta aloca banii necesari si incepe plata !

1 Iunie 2020 - Presedintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU aloca banii si NU plateste niciun leu copiilor ( in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe) !

2015 - Presedintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Presedintele Iohannis sustine neconditionat Guvernul Orban

Fapte - nu vorbe! Restul nu conteaza!

La multi ani tuturor copiilor si fericire parintilor / sa ne bucuram de ei - si sa-i invatam sa faca mereu diferenta intre bine si rau", scrie Ponta pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frustatii pupincuristi de mai jos sunt suparati ca le-a dat Ponta muie acolitilor sica si plavanul. Muie si din partea mea tuturor pacalicilor galbeni portocalii respectiv PNL istilor si PDL istilor .
1
3
Muye psd muye ponta muye fagabou. Neam de zdrente si secaturi
7
1
Bai "China's no 1 fan"esti chiar nesimtit,nu zice nimeni ca Lucovid e corect dar sa e tradiv sa aduci dovezi si acuze,astea trebuiau aduse in 2016,dar iti era frica nu stiai la Washington cum o sa stea treaba si nu te ai "riscat" pe atunci!Esti acelasi idiot si nu te am uitat!Idiot politic ca in rest esti "un periculos" ca toti astia AI VOSTRI!TU NU MAI AI SANSE ACUM CU "declasificarea tardiva" !Du te acasa! Donald J Trump "nu inghite " schema asta ieftina ca aia a lu' Pitzi ,lunga si pe a 2a
5
2
macar orban bea ca barbatii nu ca tine soarece imberb care chitaie toata ziua la tv
8
3
Asa sunt cei de la ciuma galbena
6
8
PUIE MONTA PUIE DSP LNP
9
3
da,iar voi ceilalti sunteti niste sfinti.Ai prins momentul ...
9
0
Ai uitat cand petreceai in Dubai si tu perdusei alegerile? prostule
12
1
Nu il mai aratati pe pacaliciul asta. Afaceri oneroase cu China, vizite la sectanti in America pt voturi, fa doinamod de adresa. Un tupeist un jegos
11
3
Ce vrei , alcoolul e mai rau ca drogul. Ce, ai tii cont ca esti prim ministru si ca te afli in cladirea Guvernului si ca esti in timpul programului de lucru. Bine ca n-a baut spirt facut de arabi, ca vorbeai de el la trecut.
5
11
Mai TRADATORULE, Lasule, mai traseistule politic, mai procurorule mincinos, cu diplome false, "dottore",.... tu vorbesti imbecilule, falsule si ipocritule ?! Cine te mai CREDE pinochio ?? De pensiile nesimtite, nu ai auzit, nu sti nimic ?? Javra politica ce esti ! Crezi ca am uitat ce ai facu, cum ai tradat, cum ai disparut in 2016,..."colectiv 66", cu sistemul sanitar PRAF, cu spitalele pline de bacterii.... ?? Si tu petreceai cu dragnea in Dubai, cum ti-ai dat demisia, cum ai votat pensiile nesimtite, cu oprea izmenarul, penalul, nasicul tau,....etc. ?! SICTIR hahalera politica !!
16
4
Chiar mi se rupe poola de Ponta si mai ales de romanasi.Avem prosti nostrii care ne tin mereu curati la organele intime mai ales comentatorii de sub mine.
3
11
Nu imi pierd timpul sa citesc sau sa ascult ce spune unul care are doctorat in minciuni.
14
3
Cum se trezesc unii chiar in preajma alegerilor ! Ponta e ce ai dormit pana acum ? De pensiile nesimtite nu ai auzit ? Astea nu iti stau in gat ?
13
3
Sunteti aceeasi oameni care de la guvernele anterioare cereati salarii mari pensii mari alocatii mari locuri de munca beneficii impozite mici imprumuturi externe deloc ajutoare sociale etc. De la astia nu vreti nimic so treceti cu usurinta peste furaciunile lor coruptia lor salarioie mici locurile de munca reduse impozitele marite chiulabalele in institutii imprumuturi externe la greu etc. Chiar nu va inteleg. Nu vreti sa traiti mai bine si mai usor? Astia va pot face orice doar pentru ca va mint frumos ajutati de Bruxelles? Bruxelles va vrea sclavi ieftini si atat. Hai macar sa fim scumpi.
3
7
Astia nu stiu decat sa tipe in media, fara sa faca o analiza a banilor din buget, de unde atatia bani? Ce face politica din oameni, care mai sunt oameni..
9
5
Lasa ca avem bani pt multinationale si banci, pt copii n avem
4
9
Sa inteleg ca tu te futi in cur?
7
7
cine a facut copii, sa si-i creasca fara sa ceara bani pentru ca s-au futut de placere.
7
9
Dottore..sugi pwla!!!
12
6
taci dracului din gura ca si tu faceai la fel,,,,,
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272