REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Victor Ponta propune creșterea diferențiată a pensiilor: 'La cei care au mult să nu mai crească deloc'

Victor Ponta propune creșterea diferențiată a pensiilor: 'La cei care au mult să nu mai crească deloc'

Replica API 4 noiembrie 2019 | 03:10 431

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat sâmbătă seară, la România TV, că anul viitor nu vor mai fi bani pentru creșterile de pensii și că viitorul guvern are la îndemână un set de măsuri, printre care cresterea diferentiata a pensiilor pe principiul „la cei care au putin sa cresca mai mult, cei care au mult sa nu mai creasca deloc”, dar și impozitarea progresivă a veniturilor:

„Cresteri de pensii: pentru anul viitor nu sunt bani, asta e pacatul lui Dancila si Teodorovici ca au promis ce nu aveau. Insa anul viitor se pot gasi acesti bani pentru maririle de pensii cu conditia sa aiba loc o restructurare masiva a administratiei, nu doar din 28 de ministri sa ramana 15, trebuie mers mai jos, trebuie reduse cheltuielile inutile ale statului. Eu ce-am vazut de la dl Ludovic Orban in saptamana asta este ca ridicam de pe scaune pilele si relatiile PSD si le punem pe ale noastre.

Daca nu schimbi sistemul de taxare, daca nu faci impozitare diferentiata, cei care au mai mult cotizeaza mai mult, cei care au putin cotizeaza mai putin sau deloc, nu, nu o sa fie bani la anul.

E foarte bine ca s-au marit pensiile, dar s-au marit gresit. Nu poti sa maresti cu 10% la toata lumea, si la cel care are 1.000 de lei pensie si la cel care are 10.000 de pensie, pentru ca celui cu 1.000 de lei ii dai 100 de lei si celuilalt ii dai 1.000. Deci in loc sa le faci o viata mai dreapta, ii departajezi (...) cresteri diferentiate de pensii: la cei care au putin sa cresca mai mult, la cei care au mult sa nu mai creasca deloc”

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un PRODUS format la scoala lui ILICI , NASTASE cu oua de la Cornu si scoala HOTILOR , EXPIRAT in politica, ce da cu PRESUPUSU !!Si vine si cu propuneri Mizerabile IDIOTUL !!
0
0
pisoii o au mica de-aia vrea el sa-i creasca.
0
0
Mobilizati-va si datii multa, multa muie lui Giosu si familiei sale de curve.
3
1
nici ma-ta daca ajunge la guvernare nu scade nr parlamentarilor , ca trebuie sa vina cu vitele care au sustinut-o ! tu mananci cacat aici de foame si de singuratate , nu cred sa fi atat de debil incat sa crezi in ceea ce postezi ! giosule , ramai sarac si batut in cap !....curva de baba mai sta cu tine ?
2
3
De contributii nu a auzit?
0
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
3
3
Impozitul de care vorbesti e interzis pentru Romania. Vin dispozitii de afara. Ar trebui stiut. Vorbe nea ponta..
1
0
Ce bine gandesti tu PONTA cand nu mai poti face nimic,ai avat puterea ma excrocule si puteai sa faci de atunci ce spui acum.Sau atunci erau alte prioritati pentru Romania.
7
0
Ha ha ha mars de aici
2
0
Ne mai da ceva ori ramanem cu ce-am furat?
0
0
Corect dar ce ne facem ca vine la putere o alta patura de flaminzi la ciolan ??
4
1
Ponta cum ramane cu MTO ul?
3
1
Ponta e jurist?
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212