REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Victor Ponta, propunere-bombă pentru PSD-ALDE: 'S-ar putea să intrăm în turul doi al alegerilor prezidențiale'

Victor Ponta, propunere-bombă pentru PSD-ALDE: 'S-ar putea să intrăm în turul doi al alegerilor prezidențiale'

Replica API 24 iunie 2019 | 02:40 482

Liderul Pro România Victor Ponta vine cu o propunere-bombă pentru PSD și ALDE pentru alegerile prezidențiale, și anume un candidat comun de centru-stânga care să intre în turul doi și de ce nu să câștige alegerile, dacă Klaus Iohannis pleacă la Bruxelles, scrie stiripesurse.ro

„Am zis că mi-aș dori ca la alegerile prezidențiale să fie un candidat de centru-dreapta și un candidat de centru-stânga. Altfel, PSD singur nu intră în turul doi. Dl Tăriceanu cu ALDE, la fel, nu intră în turul doi. Sunt conștient că nici Pro România. Este un partid mic, la început. (...) Ar fi pentru prima dată. În schimb, în partea dreapta au mai fost candidați. De exemplul dl Băsescu, candidat al Alianței D.A., au mai fost situații. (...) Dacă suntem în stare să găsim un candidat susținut de toți are șanse să intre în turul doi. Nu știu dacă va câștiga sau nu, dar măcar intră în turul doi și există o competiție. Altfel, la toamnă lăsăm politica pentru alții”, a spus Victor Ponta, la România Tv.

Cât despre candidatul comun, Victor Ponta a spus că el trebuie agreat de cei de la PSD, ALDE și Pro România.

„Trebuie să fie o persoană care să unească pe toată lumea și care să aibă o imagine internațională foarte bună și o persoană mai puțin radicală. (...) Noi am venit și cu o propunere: Sorin Cîmpeanu. Este foarte respectat și de ALDE, și de PSD. Este președintele Agenției Mondiale a Francofoniei, a fost ministru al Educației, rector, prim-ministru interimar, chiar dl Iohannis l-a numit, deci nu poți să spui că nu-i bun. Nu înseamnă că dacă nu-l vreți pe Câmpeanu, ne luăm jucăriile și am plecat. Faceți voi o propunere mai bună. (...) Dacă reușim să găsim o personalitate de centru, de centru-stânga s-ar putea să intrăm în turul doi și dacă dl președinte pleacă la Bruxelles sunt șanse să și câștige acest candidat”, a mai spus Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va votez PRO Romania , numai daca promiteti ca in prima zi de guvernare , il demiteti pe PORCUL DE FELIX STROE ca ne am saturat de el si de gasca lui de hoti care fura din buzunarul nostru milioane de euro anual
0
0
cu atat mai usor ciuma rosie se va scufunda- ati fost alesi ontr-o anumita conjunctura nici decum sa va aliati- veti disparea la viitoartele alegeri
1
0
Ponta e istorie bleaga. In plus,ce zice el ca-I place lui Iohannis? Pai daca Iohannis agreaza pe cineva din prima,inseamna ca e vorba de un lingau pupincurist sau potential tradator al electoratului cum a fost si Ponta. Da,ponta care a facut pact cu Basaul imediat dupa alegeri. Parerile lui Ponta raman valabile pentru el insusi,pentru altii sunt hartie igienica folosita.
2
0
felix stroe ar fi bine sa ne lase in pace si sa vina institutiile statului pe la el in control, de ce nu se poate comenta la acest articol?
5
0
Ponta e cand cu unii cand cu altii. Partidu pendula care n-are scula.
4
1
Nu manca cacacat cu lingura ,,oprestete ca ai sa crapi.
2
1
Fx te lauzi ca esti cnist. Esti scris.
3
0
ponta e sageata otravita a psde ului.
6
4
multa muie cu cacat str.oe hotul notoriu !!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468