REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Victor Ponta: S-a decis politic să rămânem sub 10.000 de cazuri până la alegeri

Victor Ponta: S-a decis politic să rămânem sub 10.000 de cazuri până la alegeri

Replica API 23 noiembrie 2020 | 00:00 1373

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că la nivel politic s-ar fi decis ca numărul cazurilor noi să nu fie mai mare de 10.000 până la alegerile din 6 decembrie.

Victor Ponta

„Romanii se îmbolnăvesc și își pierd viață pentru că NU sunt testați la timp ! În Constanta și în toată tara - la fel! În schimb sunt blocați în case - școlile și HORECA sunt pustiite!

În România Guvernul REFUZĂ să testeze oamenii - că să nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie!

S-a «decis» politic - rămânem sub 10.000 de cazuri până pe 6 Decembrie și, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testează sau se manipulează datele testelor făcute în sistemul public!

Ca romanii să nu distrugă aceasta minciună oficială - de ieri s-a interzis comercializarea în farmacii a testelor rapide deși aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana și folosite în toate tarile !!!

Interzicerea comercializării testelor rapide are 2 explicații : să împiedice romanii să se testeze mai mult/și să-i oblige pe oameni, dacă își permit, să meargă la o clinică privată (cost 400 ron) în loc să facă un test rapid mai ieftin și mai simplu (60 ron)!

Între timp, la Constanța, oamenii mor în casă!

Am anunțat foarte clar că noi, PRO România, vom introduce Programul Național gratuit de Testar și, în acest fel, putem să deschidem școlile și HORECA - și să limitam carantinarea!

Pe 6 Decembrie fiți alături de Victor Ponta Prim Ministru- alături de PRO România! Că să scoatem Tara din Criza!”, scrie Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viorel este un fel de alifie intre ciolacur si moliceanu
0
0
Ponta ia-l pe Tariceanu si carativa din politica, sunteti niste hahalere . Tari sa se prezinte la DNA si sa-si rezolve dosarul de mita incasata.
4
1
Mai pune mana pe o carte de gramatica, ca ne indispui cu postarile tale pline de greseli impardonabile.
3
2
Oare prosti din ProRomania filiala Constanta inca mai cred in Tariceanu si Ponta care s-a aliat doar cu intentia de a scoate macar un 5% la alegerile parlamentare cu care sa prinda un loc parlamentul Romaniei si asa sa scape frica"scheletilor din dulap"
7
2
ba puie monta,tradator albanez pesedist,sa-ti de Dzeu tie ,lui base,hotilor,mult covid sa va ia dreq pe voi si famigliile voastre,sa n-aveti parte de banii furati! valavbil si ptr iorgus zanfir vecinul,borfasul litoralului.Cencerul de plamini sa te manince bouare!
6
3
Uite prostalaul!
6
5
pai numai pentru anularea datoriei petromidia puteam sa construim 20 de spitale !!! noroc cu ponta ca ne-a lasat fara ele si fara bani ! aferim !
10
3
Iar apari "dottore" ?! Mai pontacule, mai pinochio, mai hahalero... CINE TE MAI CREDE mincinosule, TRADATORULE ?? Dispari! La puscarie, langa dragnea, acolo e locul tau.
9
4
Nici un alt prim ministru din Europa nu a fost sa pupe mina lui Putin.
7
3
Asta este o poanta urata si toxica a politicii romanesti - un fanfaron , palavre multe si nimic Concret - doar Bla, Bla, Bla... uitati de acest individ !
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212