REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Victor PONTA și-a lansat OFICIAL candidații Pro România la CONSTANȚA

Victor PONTA și-a lansat OFICIAL candidații Pro România la CONSTANȚA

Replica API 19 august 2020 | 15:12 3178

Victor Ponta, președintele Pro România, este prezent la Constanța, cu ocazia lansării oficiale a candidaturilor Pro România la Constanța.

La eveniment sunt prezenți, evident, Mircea Dobre, candidatul Pro România la Primăria Constanța, și Răzvan Filipescu, candidatul la Consiliul Județean.

”Este timpul ca o nouă generație de politicieni să vină la conducerea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean Constanța. Este timpul ca trinomul toxic PSD-PNL-PMP să se încheie" a declarat Mircea Dobre, președinte Pro România Constanța.

La rândul său, Răzvan Filipescu a declarat: "Candidăm cu gândul de a face bine județul Constanța. Venim cu o altfel de politică, vrem sa din transparent și nu ne vom ascunde în birouri."

Declaraţii a făcut şi Victor Ponta. El precizează că este fericit că susţine pe cine trebuie. "În sfârșit sunt fericit că susțin pe cine trebuie. Sunt foarte mândru de candidații Pro Romania în Constanța și chiar cred că reprezintă o speranță în viitor. Am rămas doar noi ca alternativa, la dedinozaurarea politicii româneşti. În rest, constănțenii nu au alternative, nici în PSD sau USR", a declarat Ponta. Acesta a mai adăugat că este convins că oraşul are un potenţial care nu a fost valorificat. "Sunt convins că orașul are un potențial uriaș care nu a fost valorificat. Nu întâmplător am vrut sa facem conferința cu cazinoul în spate. Au trecut 7 ani de când se putea reabilita în 7 luni. Este un judeţ bogat, dar împărțit în diferite grupuri de interese", a mai declarat Victor Ponta.

"Pro România are doar 3 primari. Cu siguranță va avea mai mulți, vom avea și consilieri județeni, locali. Nu ne deranjează să fim în opoziție pentru că vom creşte. De principiu, în 2020-2024 vom construi și vom fi în opoziție", a precizat Ponta.

În ceea ce priveşte actuala guvernare, Victor Ponta are câteva lucruri de reproşat "Ce-i reproșez lui Ludovic Orban? Ai în faţă de luat nişte decizii, dar domnul Orban pornește de la criteriul ce e bine pentru PNL. Totul e făcut în acest scop și eu cred că îi va fi rău PNL-ului și se vor face de râs, inclusiv la Constanța. Acum tot guvernul României lucrează pentru Orban. În acest moment ne-ar trebui un premier care să gestioneze pandemia, când şi cum se deschid școlile și ce facem cu firmele românești. Credeți că se vor deschide școlile? Vă spun eu că nu se vor deschide, potrivit normelor în vigoare publicate ieri", a ţinut să precizeze fostul premier.

Cât despre alegerile locale din septembrie, Ponta a declarat că "orice persoană care se îmbolnăvește sau va muri după 27 septembrie va fi în conștiința lui Orban și el va trebui să răspundă penal. El știe ce se întâmplă, a văzut în Serbia ce s-a întâmplat când au fost alegeri, în Franța, deci știe și ne omoară cu bună știință. Nu spun că alegerile trebuie amânate, dar trebuie sa fie foarte bine organizate. În loc sa ne spună cum să procedăm la alegeri, Ludovic Orban ia primari de la PSD. Orban ne îmbolnăvește prin incompetenţa lui și interesul pentru partid în detrimentul sănătății cetățenilor", a declarat Victor Ponta despre alegerile locale din 27 septembrie.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si aici numai clovni. nu am cu cine vota
0
0
Puie Monta !!!
1
0
The Walking Dead la Constanta. Zombie pe faleza! Ascundeti copiii! Astora le este foame rau! Niste meduze esuate ne spun ce este mai bine pentru Constanta! Mars la gunoi, jeguri ordinare!
3
0
luati-va tara ianapoi.Nu mergeti la votare,astfel validati jocurile doamnei Secu
1
1
Ponta cel mai pervers politician
3
0
o adunatura de pui de securisti marginalizati !
4
1
numai infractori..
3
1
Sa ma kk pe partidul tau, sa ma p i s pe candidati tai!!
10
1
Mai Mircica, nu.ti ajunge ca imparti cornuri naspa pe bani multi, si de ani de zile? Vrei si la primarie? Aici ne promiti cozonaci? Succes su tie si baiatului de la secu....cam 2% sper sa luati!!
9
1
Sa ii sujeti pula lui ponta
2
11
Pentru mine Ponta este fiul lui Nastase si nepotul lui Iliescu !
18
0
anul asta e bataie pentru Cta .. doar ca bataia e intre prosti, hoti si imbecili. ce vor face ei pt CTa? Nimic
14
1
Miau miau cu dobrwecer
11
1
Ponta mincinosul o jigodie nenorocita care tradeaza pe toata lumea lichea,duplicitar,pupincurist. Va ajunge cat de curand langa draknea
17
1
Pentru V.Ponta ca si L.Dragnea minciunile fac parte din natura lor umana,astia seamana cu A.Hitler si N.Ceausescu care nici astia nu erau oameni chiar asa de rai pentru ca ei chiar credeau ca aveau dreptate atunci cand debitau toate tampeniile pe care le spuneau.
12
2
ponta explica ceea ce marturiseste acum procurorul negulescu procuror ce a fost ridicat la indicatia ta- sa taca si nu va tace, ceea ce ati facut voi, ghita macar a reusit sa fuga , tu nu vei mai reusi, draknea te asteapta
10
2
Looserii la Constanta, iar el este cel mai mare looser in viata! Micule Titulescu, lasa ne ca ne obosesti, Asa cum ne obosesc si perdantii tai!
16
2
Ati bagat toti agaricii in fata, toti pusi pe scandal. Unul nu vine cu proiecte! Va legati se cazinou, de parca nu a fost si Ponta prim ministru si nu a facut nimic. In schimb a puso pe duamna cucuvea in fruntea DNA
14
1
Ce viata buna la The View
8
0
prosti, multi prosti la pmp. Vezi cine candideaza si la primaria Agigea! Incredibil!
9
0
Pisicul cacacios - nimeni nu poate uita cum a parasit guvernul si sefia PSD, speriat de mirosul de ... portocala - a pus doar carne pe el, mintea i-a ramas la fel de putina... O codoasa a politicii romanesti... Ma mir ca mai sunt destui prosti care sa se uite in gura lui. Dar vorba aia: mama prostilor a fost si va fi mereu bortoasa...
17
2
POATE SA ISI IEA CE DENUMIRE VREA PONTA PINOCHIO CA TOT CIUMAT RAMANE . CEI CARE CANDIDEAZA SAU MAI VOR SA CANDIDEZE . SA ISI SCHIMBE PARTIDU . PONTA ESTE UN MARE JEG .
13
3
Sa te prezinti si la Jilava
13
3
Cu ipochimenul Pontac pisicutz este cazul sa va retrageti la Petromidia....acolo-s banii Dv
11
2
a venit degeaba , n-a mai ramas nimic de furat
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212