REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Victor Ponta: Vreau ca sportul să dea lecții deciziilor politice idioate și ipocrite!

Victor Ponta: Vreau ca sportul să dea lecții deciziilor politice idioate și ipocrite!

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 855

Fostul premier Victor Ponta consideră că „absurdul și prefăcătoria” meritau ca turneul de tenis de la Wimbledon să fie câștigat de sportiva kazahă Elena Rîbakina, născută în Rusia.

Victor Ponta

„Ipocriții de la Wimbledon au interzis în acest an participarea jucătorilor ruși - și la fete a câștigat o rusoaica (care s-a mutat în urmă cu puțini ani în Kazakhstan)! Ce mă bucur să rad în hohote, alături de toți pasionații de sport, de această situație. Pentru că absurdul și prefăcătoria meritau un asemenea final.

Dacă Iohannis face ceva rău și supără Marea Britanie era normal să nu aibă voie Simona Halep și celelalte românce să joace? Ce treaba are politică Rusiei (evident reprobabilă) cu sportivii care nu susțin regimul lui Putin? Dar când oligarhii ruși băgau miliarde în sportul din Anglia erau foarte buni acei bani!

Sper după-amiaza să câștige și Novak Djokovic (interzis la Australian și la US Open “că nu e vaccinat”) - așa tare vreau că sportul să dea lecții deciziilor politice idioate și ipocrite!”, a scris Ponta pe pagina lui de Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am cum sa il cred pe"don dottore"omul asta este minte cum respira,face parte din categoria aia de oameni pe care detectorul de minciuni nu ii poate prinde cu minciuna caci si ei cred minciunile pe care le spun.Defapt eu il compatimesc pe V.Ponta pentru ca ce are el este o boala si asta.
1
0
Mai iddiotule de bagi si tu in seama.Si tu ai contribut la distrugerea sportului.Unde esti Mitica Dragomir sai dai raspunsul lui acest Mongoloit,Dottore,Plagiator,Pinocchio,Baudolino.
0
0
Parere de IDIOT ,se baga in seama aiurea .
0
0
Oooo... Iar ai aparut PINOCHIO, "DOTTORE"..... ?! Esti o mare RUSINE! TRADATORULE, HAHALERO !! Dispari pontacule!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272