REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Victoraș Micula, donații de zeci de mii de euro pe Tik Tok

Victoraș Micula, donații de zeci de mii de euro pe Tik Tok

Replica API 7 februarie 2022 | 23:47 18256

Victor Micula sau Victoraș, așa cum îi spun prietenii, este fiul magnatului Viorel Micula. Cunoscut pentru extravaganțele din cluburi sau din cursele cu mașini de lux, Victor este unul dintre moștenitorii imperiul financiar construit de tatăl și unchiul său, Viorel și Ioan Micula. Mai nou, ținând cont de faptul că banii nu reprezintă o problemă pentru Victoraș, tânărul îi donează pe Tik Tok.

Victor Micula, fiul miliardarului Viorel Micula, proprietarul European Drinks şi al mai multor hoteluri de pe litoral, a ajuns din nou în atenţia publică după ce s-a dat în stambă pe Tik Tok. Victoraș aruncă cu zeci de mii de euro pe care îi donează următorilor săi, acesta fiind admirat pentru bunătatea de care dă dovadă.

Victor Micula face furori pe Tik Tok

Platforma Tik Tok a rupt topurile în ultimii ani, detronând Facebook și Google, popularitatea aplicației crescând în timpul pandemiei. Deși inițial atrăgea doar public tânăr, aplicația a stârnit curiozitatea utilizatorilor de toate vârstele.

În această situație este și Victor Micula, care s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru urmăritorii săi. Tânărul afacerist este venerat de utilizatorii platformei datorită cadourilor de zeci de mii de euro pe care acesta le face.

Ce sunt aceste cadouri?

Cadourile virtuale sunt de fapt niște icoane, fiecare dintre acestea reprezentând o sumă diferită de bani. La primirea cadoului, creatorul își poate transforma cadourile în diamante, apoi diamantele lor în bani reali, doar că platforma va reține 50% din totalul sumelor. Creatorii pot participa sau crea provocări în cadrul aplicației pentru cadouri. Strângerile de fonduri sunt, de asemenea, populare pe site-ul de socializare.

Victor Micula: Banii sunt o iluzie!

Într-o postare postată pe platforma în care este divinizat, Victor Micula a povestit că a fost internat într-o clinică din străinătate din cauza unei afecțiuni destul de gravă, iar toți banii de lume nu-l ajută să se însănătoșească. ,,Eu am probleme grave de sănătate și cu toți banii de lume, tot nu am ce să fac. Dumnezeu mă va face bine, chiar el cu mânuțele lui. Banii nu ajută, banii sunt o iluzie!”, afirma tânărul milionar într-un live.

Probleme cu legea

De-a lungul anilor, tânărul milionar a avut mai multe probleme cu legea. Acesta a fost trimit în judecată de-a lungul timpului pentru 18 infracțiuni privind nereguli în regimul armelor ți munițiilor și alte peste 10 infracțiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal după ce s-a deghizat în polițist, dar a fost cercetat și pentru că a furat date secrete din arhiva MAI despre Vlăduța Lupău și Codin Maticiuc.

Milionar la doar 27 de ani

Vitoraș pare să aibă succes și în lumea businessului. Acesta apare în societăți precum Dulcia Prod SRL, Happy Fish SRL, Mondo Super Shopping SRL, Excelent Security Components SRL, Dolce Ventura SRL, Future Heat SRL, Svedese Deal SRL, Original Brands Trend SRL, Ditribution Hub SRL și Super Trens SRL.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S**a P**a Victoras
0
0
baaa vangrop in bani $$$ fraierilor
1
2
Gibonul ???
9
0
cate dosare are?? pai.....
5
1
L-am cunoscut un tip foarte cordial
0
9
mare si pe yt e un clip POLITIST LOCAL FARA MASCA. il amendeaza si pe ala IPJ?
1
7
Fiecare familie cu boul ei!E adevarat ca asta are coarne aurite!
16
0
mi se rupe pwla. Semnat, Victoras Micula !
10
9
Parca era grav bolnav si tragea sa moara?!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614