REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Victoria Beckham are fiu bogătaș. Din ce a câștigat Romeo milioane de euro la doar 19 ani

Victoria Beckham are fiu bogătaș. Din ce a câștigat Romeo milioane de euro la doar 19 ani

Replica API 3 ianuarie 2022 | 00:21 1271

Romeo Beckham, în vârstă de 19 ani, a câștigat recent 1,2 miliane de lire sterline pentru a deveni noua imagine a brandului Puma. El este acum cel mai bogat dintre cei patru copii ai cuplului Victoria și David Beckham.

Romeo Beckham calcă pe urmele celebrului său tată, David Beckham (46 de ani), fost fotbalist profesionist englez de mare succes cu o avere de 450 de milioane de dolari. Este și el deja un fotbalist profesionist, deși încă mai are un an până să împlinească vârsta de 20 de ani. Romeo se bucură deja de succes pe terenul de fotbal. Apropiații spun că a ajuns la primul contract aducător de mulți bani și sunt convinși că va avea parte de numeroase altele în viitorii ani. ”Romeo a fost plătit cu 1,2 milioane de lire sterline pentru a fi noua imagine a Puma la nivel global”, a spus recent o sursă citată de ziarul ”The Sun”, preluat de click.ro.

Romeo Beckham este milionar la 19 ani

„El este cel mai bogat dintre copiii lui Beckham și ca și tatăl lui s-a înscris repede pe traiectoria succesului. Romeo muncește din greu. A obținut deja succes jucând pentru clubul de fotbal Fort Lauderdale și în echipa Inter Miami club a tatălui său. Datorită carierei sale promițătoare, sunt interesate de numele său companii importante pentru a le face publicitate. Afacerea Puma ar putea deveni de lungă durată.

Ca și David, care a lucrat pentru Adidas timp de peste 20 de ani, Romeo va face la fel pentru Puma. Este tânăr și perfect pentru publicul țintă al brandului. Este prima afacere în domeniul reclamelor pentru Romeo în calitate de fotbalist. Viitorul este foarte strălucitor pentru el și nu va trece mult până va încasa un alt milion.”, a mai declarat sursa mai sus citată. Brandul Yves Saint Laurent s-a arătat de asemenea interesat să-l facă imaginea sa în această vară pentru o altă campanie.

Romeo este al doilea fiu al Victoriei Beckham (47 de ani) și al lui David Beckham. Ei mai au un fiu, Brooklyn, de 22 de ani, care trăiește în SUA împreună cu logodnica lui, fotomodelul Nicola Peltz, un alt fiu, Cruz, de 16 ani, și o fiică, Harper, de zece ani, care sunt încă la școală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212